"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 12. juni 2018

To ildsjæle for fædres rettigheder forsøger sig med trusler og intimidering. Igen, igen


Som det fremgår af Klagestrømmen fortsætter, så er Foreningen Far suget helt ind i sin egen malstrøm af klager. Ikke nok med, at foreningen klager til alt og alle –– fra FN til mit forlag, Gyldendal –– den bliver, helt ubegribeligt, også ved med at klage. I sit andet brev til Gyldendal vil Jesper Lohse  have forlaget til at “bringe sagen i orden”. Det kan være en vanskelig  opgave, når det er uforståeligt, hvad sagen overhovedet er.

Samtidig ringer hans kollega-agtige Hasse T. A. Jensen til Gyldendals reception og truer relativt unge kvinder med at ankomme med politiet, hvis ikke ... [noget ingen forstår]. Men det uforståelige kan selvsagt ikke leveres. Det bliver spændende at høre om Hasse og politieskorten ... 

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvilke konsekvenser en sådan trusselsadfærd ville have for en ubefæstet sjæl, en ung og uerfaren forfatter, der ikke havde min elefanthud og samme gode forhold til sit forlag gennem 20 år. Men hverken Hasse Jensen eller Foreningen Far har nogensinde det fjerneste kendskab til modtagerne af deres utallige dyslektiske skrivelser. Ja, ja.

Ikke nok med det. “Foreningen Far” sender derpå et brev til mig, anbefalet ikke desto mindre:
Her er der den ekstra finte, at jeg har hemmelig addresse. Så hvor har Foreningen Far min addresse fra –– vel at mærke den forkerte adresse?

I midlertid stiller “Foreningen Far” et spørgsmål. Den vanvittige idé om, at markedsføringsloven kan bringes i spil over for en blog, der “markedsfører” synspunkter, vil jeg lade gå upåtalt hen og i stedet besvare spørgsmålet, som er: “Hvor og hvordan jeg konkret på denne blog og i min bog har nævnt og nævner frivillige personer og Foreningen far.”

Eftersom landsformand Jesper Lohse ugen før klagede til Gyldendal over, at jeg udstillede frivillige på min blog (som om Gyldendal havde noget som helst med min blog at gøre), må han allerede være i hvert fald 50% oplyst. Faktisk har har Foreningen Far tidligere klaget til politiet (også) over netop dette:


Mit svar på Lohses spørgsmål er: Både blog og bog er offentligt tilgængelige. Min blog er gratis, Mediernes møgkællinger kan frit købes i enhver boghandel. Med seneste statsinfusion af sommerferiehjælp til “Foreningen Far” ...
 
... skulle foreningen være fuldt ud i stand til at overkomme et beløb i størrelsesordenen plus/minus 250 kr. Det er jo allerede sommer.

For god ordens skyld skal det oplyses, at Dansk Kvindesamfund ikke har fået nogen sommerferiehjælp og i øvrigt ingen offentlige tilskud får.

Hvis der efter denne lange smøre stadig skulle være nogen, der hænger på, så følger her et lille bitte uddrag af de strafpådragende injurier, som Hasse T.A. Jensen har fremsat på Facebook. Det vil fremgå, at det er meget svært at se, hvor Hasse ender og “Foreningen Far” begynder:
Alt i alt gribende, som kun et kort ophold på et psykiatrisk sengeafsnit kan være gribende. 

Begge d'herrer skriver uophørligt til Folketinget, og den ene bruges i ramme alvor af medierne. De er begge stærkt repræsentative for det segment, som Dan Rachlin –– og før ham Anahita Malakians –– har kastet deres kærlighed på:


Kig jer nu godt for først, ikke, rørstrømske hjerter. I ingen af de nu 812 sager, jeg har gennemgået, er der fundet spor af opdigtede historier eller grove anklager. Kun vold, alkohol og seksuelle overgreb.

6 kommentarer:

 1. Landsforeningen Børn og Samvær modtager iøvrigt heller ikke støttekroner fra det offentlige. Til gengæld har vi kun modtaget en enkelt klage fra Lohse, som forsøgte at fælde vores formand Viggo Bækgaard via advokatnævnet. Fordi Viggo tillod sig at ytre noget i retning af at 7-7 ordninger ikke var barnets tarv, hvis der var tale om helt små børn. På et gratis kursus som Viggo afholdte, og hvor Foreningen Far havde sendt en rådgiver som deltager ... Hvilket denne blog allerede har refereret, men historien tåler gentagelse.
  Mvh
  Lisbeth Maria Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah! Der var vist en til. En klage til advokatrådet, så vidt jeg husker. Det gjaldt en angivelig udtalelse fra Bækgaard om, at han skulle have sagt, at Foreningen Far og Mødrehjælpen skulle brænde op i helvede. Det var dog ikke Lohse, men gesandt. Fortælllingen er i øvrigt ret munter og findes her:

   http://boernogsamvaer.dk/en-fortaelling-om-en-klage-fra-ff-til-advokatnaevnet/

   Slet
 2. Når det kommer til tilskud fra starten (satspuljer m.m.), så har der været skrevet stolpe og stole ned over, at de ikke har fået noget eller ihvertfald kun lidt (269.815 i 2015).
  Så noget undre mig, Foreningen Far, helt specielt Jesper Lohse, gør jo rigtigt meget ud af, når noget af alt hans gøren og laden synes at lykkes for dem/ham. Man ser det ene opslag efter det andet, som en anden diktator, bliver der berettet, om alt det gode de/han gør.
  Hvordan kan det så være, at der ingen steder fortælles om, at Foreningen Far nu er blevet SÅÅÅ "anerkendt" eller måske (endnu værre) er blevet blåstemplet, til at få sommerferiehjælp - 134.000 er sørme mange penge, når man ser på at de tilbage i 2015 kun havde en indtægt på godt 416.538.
  Hmmm sommerferiehjælp - beløbet svarer snart til hele det års beløb, der er brugt som bl.a. driftstilskud til alle (hvad de kalder) centre, som i 2015 var 171.803.

  Med mange kærlige, varme men også bestemte hilsner
  Per Jespersen

  SvarSlet
 3. I waste all my "what the fucks" when im on mareridts.blogspot.com - Epicenter of awkward faces making😳  SvarSlet
 4. Foreningen Far og advokat Ølholm har et fællestræk: Begge går ind for, at hvis modparten bruger sin ytringsfrihed, skal denne straffes.

  Ølholm jagter Angelina og hendes familie ved at brokke sig til Statsforvaltningen over, at de udtaler sig. Han mener, det bør medføre, at børnene ikke skal se deres mor - altså: Ytringsfrihed + moderskab = ikke muligt.

  FF og Jesper Lohse jagter alle, der taler dem imod, politianmelder dem gang på gang og klager til alt og alle. (Nej ok, han mangler vist at klage til Numismatikerforbundet og Nordjysk Sommerhusudlejning, men ellers tror jeg, vi har været hele vejen rundt.)

  Både Ølholm og Lohse er helt uden blik for, hvad det er for en samfundsmodel, de gør sig til fortalere for... eller er de?

  Hvordan kan nogen tage de her mennesker seriøst?


  Rosemary

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet