"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

torsdag den 28. juni 2018

Strafudmålingen i sagen om Angelina Mathiesens børnebortførelse stadfæstes

Angelina Mathiesen fik i dag ved landsretten stadfæstet dommens længde på halvandet år. Senioranklageren lagde i sin procedure vægt på, at Angelina Mathiesen omtaler sine eksmænd som volds- og overgrebsmænd, men ikke har meldt dem til politiet.

- Jeg betvivler ikke desperationen, men hun vælger ikke at anmelde det her til politiet. Og det er strafbart, at tiltalte har unddraget fædre myndighed respektive i halvandet år. Det ligger helt fast, at det må man ikke, lød det fra senioranklageren.


Udtalelsen er citeret fra Ekstra Bladet i dag.  

I denne artikel i Ekstra Bladet siger fædrene igen alt det rigtige om, at børnene selvfølgelig skal se mor og bla-bla, men børnene har ikke desto mindre kun set deres mor sammenlagt 10 timer siden ankomsten til Danmark oktober 2017. Det er også en kendsgerning, at fædrene, da Angelina senest tog den lange tur til København for at se sine børn, simpelthen holdt dem væk. 

Angelina Mathiesens advokat udtaler: “Pædofile og voldelige forældre har mere samvær med deres børn end min klient har ....”

Angelina fortæller i denne artikel: “Halvanden times samvær genererer hver evig eneste gang en til tre klager fra fædrene over alt fra, at børnene ikke må få deres tegninger med hjem, til at jeg fortæller dem, at jeg elsker dem,” siger moderen, som fastholder, at “det i den grad ikke er til børnenes bedste.”

Socialfaglig konsulent og bisidder for Angelina, Mette Valentin, udtaler i samme artikel: “I denne her sag realitetsbehandler man ikke afgørelserne om samvær med afsæt i gældende lov. Man lader ikke engang, som om man realitetsbehandler. Man følger bare fædrenes krav, som kommer igennem deres advokat, siger hun og kalder Statsforvaltningen “farforvaltningen”.

Hvad kan man som bortførerske in spe lære af denne sag? At man skal lade være med at flygte fra et horribelt liv, hvor man er tvunget til at udlevere sine børn til voldelige, alkoholiserede og/eller incestuøse fædre?

Nej. Det eneste, der står helt klart nu, er, at man IKKE skal invitere medierne ind i stuen, når tricket går ud på at forsvinde helt fra jordoverfladen.

Medierne har lavet en virkelighed, der er præcis, som beskrevet i Mediernes møgkællinger. Det afspejles hver gang i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar