"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 26. juni 2018

Nye flæbende mediefædre på banen

Christoffers ekskone stak af med datteren: ’Jeg ved ikke, om jeg får hende tilbage nogensinde’


Det var rubrikken, da  endnu en flæbende mediefar meldte sig hos BT for at modtage nationens sympati:

“Christoffer Tellefsen elsker sin lille treårige datter, Emilia, mere end noget andet på denne jord. Men hun elsker ikke ham længere. Hun kan slet ikke genkende ham.”

Herefter følger den mytologiske historie om jalousi, falske anklager og forældrefremmedgørelse, en historie, medierne med så stort held har udbredt i årevis, at offentligheden er primet til fordømmelse af moren:
Men det var ikke, som det fremgår af artiklen, mor, der mente, at der var begået overgreb. Det var kommunen. Samme kommune havde også gjort alt for at hjælpe mor og børn væk, da moren endnu ikke havde været her i 5 år og derfor ikke kunne få opholdstilladelse.

Kommunen placerede moren på et hemmeligt sted, indtil der var plads på krisecenter. Moren i denne rørende historie blev hver dag overvåget af Christoffers mor, når han var på arbejde. 

En lignende historie ramte samme dag, d. 24. juni, Jyske Vestkysten:  

En fars mareridt: Jeg aner ikke, hvor min datter er


I denne sag har Statsforvaltningen ophævet samværet, hvilket –– som dokumenteret overalt på denne blog –– er umuligt, medmindre der foreligger mere end graverende grunde til et samværsstop. Datteren ønsker ikke at se sin far, hvad faren her naturligvis attribuerer til påvirkning fra morens side. 

Da denne far optræder anonymt, efterlyses her yderligere oplysninger om den 53-årige far fra Hovborg. 

Syndromet med det lidet flatterende navn Flæbende Far er dokumenteret overalt på denne blog og optager ligeledes en stor del af Mediernes møgkællinger med talrige eksempler, eftersom denne omvendte repræsentation er en central teknik i fædrerettighedsbevægelsens arsenal. 

Andre flæbende fædre omfatter: 

Hjelvang
Jasmin 
"Martin V" 
Jesper Simonsen
Morderen J.J. 
Jan Nielsen 
Hasse Jensen & Martin 1

Christian Nørgaard  
Christian Hornhof 
for slet ikke at nævne Henrik Kollerups mangeårige brug af medierne til at udbrede falske historier om sin ekskone. 

Her ventes stadig tålmodigt på Martin Celosse-Andersens kones historie.

4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sletter som bekendt alle anonyme indlæg. Kom igen i dit eget navn.

   Slet
 2. Stakkels Christoffer dog! Flæbende fædre er der desværre nok af!

  Og pudsigt nok, så er de allesammen, hver og én, helt uretmæssigt blevet frataget sine børn på baggrund af falske anklager fra manipulerende og hævngerrige mødre. Det vil jo ingen ende tage!

  Og alle de andre flæbende fædre i samme båd og med urent mel i posen, ynder i høj grad at dele historier som Christoffers således, de kan høste en masse sympati og medlidenhed.

  For vi skal jo lige huske på, de hver og én er kærlige og velfungerende fædre; også selvom, de skulle have udøvet incest og/eller andre overgreb som f.eks. vold mod mor og børn.

  Men det er jo blot en mindre omstændighed, som ikke bør tælle i det store og hele billede.

  Og særligt ikke i det glansbillede af sig selv og egne egenskaber, de på ihærdig vis formidler ud til offentligheden. Stakkels flæbende fædre -;)

  SvarSlet
 3. Hej er det ikke en kendt keyboard spiller søn ham Kristoffer Tellefsen Jan Tellefsen s søn undskylde jeg spørger for så jeg tror jeg ikke på alt det der står om ham er rat sikkert på at han ligner sin far og hans mor er og fantastisk

  SvarSlet