"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 19. juni 2018

Foreningen Far deklarerer sit kvindesyn

Det er slut med at putte med det hos Foreningen Far. I lang tid har man her forsøgt sig med at snakke pænt udenom og være næsten helt stueren, men det, der presser sig på, kommer ud på et tidspunkt. Det tidspunkt indtraf for Foreningens vedkommende d. 5. juni, hvor foreningen i et Fars Dags-nyhedsbrev bl.a. skrev:
Her er resten af dette paranoide epos. Man må håbe, at det bliver læst af høj og lav, af politikere, meningsdannere og medier.

Velbekomme.

3 kommentarer:

 1. Det er nærliggende at sammenligne FF's kvindesyn med kulturens opfattelse af hekse:

  FF: "...magtfulde og egoistiske..." og "...velorganiseret spin af manipulation, løgne og bedrag..."

  Hekse: "...udøver hekseri pga. jalousi, misundelse og hævn, men sommetider også fordi de er onde af natur (de har et "ondt hjerte")...."

  https://da.wikipedia.org/wiki/Heks#Kulturers_opfattelse_af_hekse

  Det er altid godt, når sandheden kommer frem, altid!

  FF er desværre ikke alene om at have det grundsyn. Det ligger indlejret mange steder i det system, der omgiver sager om samvær og forældremyndighed. Seneste eksempel er en dom om bopæl, hvor dommeren lagde afgørende vægt på, at bevisbyrden IKKE blev løftet de gange, hvor mor havde anmeldt for vold. Han kunne ligeså godt have skrevet "Mor er en manipulerende heks" i dommen.

  Rosemary

  SvarSlet
 2. Det må siges at Forening Far med dette skriv har leveret verdenshistoriens bedste eksempel på en projektion. Det de skriver at de mener kvinderne gør er jo netop det de selv gør.

  SvarSlet
 3. Okay, nu begynder det at rable for dem. "For de Hundred tusindvis", hvor har de det tal fra?

  SvarSlet