"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 8. august 2016

Gå nu ud med skraldet, Foreningen Far (politianmeldt indlæg)

Et wake-up call er godt dansk for en begivenhed, der tvinger folk til at tænke sig om og tage hidtidig praksis op til fornyet overvejelse.

Den fynske far, der natten til torsdag d. 30. juli dræbte sin otteårige datter, må og skal være et wakeup-call for politikere, Statsforvaltningen, medier og ikke mindst Foreningen Far og Hvert 3. barn, hvoraf de to sidste husede ham og gav ham et terapeutisk værested.

Det drejede sig om en højkonfliktsag, involverende en voldelig mand, hvis vold forblev uidentificeret, indtil det var for sent; den omhandlede en kvinde, der ikke fik den hjælp og beskyttelse til sig selv og sit barn, som hun havde krav på og brug for, fordi den offentlige bevidsthed er gennemsyret af den religiøse tro på kvinder som væsener, der fremsætter falske anklager og lyver. 

 Men sagen har anskueliggjort, hvem Foreningen Far er, og hvordan denne og Hvert 3. barn kan opfattes som værende medskyldige i drab på børn og kvinder alene på grund af den konstante mistænkeliggørelse af kvinder og den ledsagende bestræbelse på at skjule den vold, mænd begår. 

Mens Foreningen Far putter med tingene, siger Hvert 3. barn det ligeud. Firmaets tidl. psykolog, Lotte Nichols, anbefalede ligefrem børns samvær med voldelige mænd for åben mikrofon i Radio24syvs Skilsmisse-Danmark. I et interview med DR Morgen anbefalede direktør for Hvert 3. barn, Tanja Graabæk, at børn lærte at leve med overgreb. Så dum har Foreningen Far aldrig været. 

Hvert 3. barn: Dobbeltmoral er dobbelt så godt.

Sagen har nemlig vist, at det er rigtigt, hvad der vedvarende er eftervist på disse sider, nemlig at Foreningen Far er den hule, som voldelige, grænseoverskridende mænd holder til i, hvor de uantastet tuder deres twistede historier ud med sikkerhed om at få medhold og forståelse. 

Her er, hvad morderfar skrev på Foreningen Fars Facebook-side:Det lyder uretfærdigt, ikke sandt? Jo, og han fik også masser af forståelse på de sider –– fuldstændig som Flæbende Far finder forståelse i befolkningen trods voldsdom; fuldstændig som manden, der afsonede en seksårs voldsdom for mordforsøg på sin kone, fandt forståelse, når han begræd, at han ikke kunne se sit barn til fødselsdagen; fuldstændig som denne mand kun mødte sympati i det offentlige rum, trods det, at han var dømt for at have kvalt sin kone foran begge sine børn. På tværs af lokale love i alverdens lande får disse mænd taletid og opbakning i fædrerettighedsbevægelsernes misforståede favntag.

Men behøvede det være sådan? Kunne man ikke forestille sig en forening, der screenede sine medlemmer, fuldstændig som mange kvindelige netværker screener for psykopater og skingre borderlinetyper, fuldstændig som de fleste krisecentre screener deres indflyttere –– fuldstændig som vi andre går ud med skraldet?

Foreningen Fars næstformand dømt for besiddelse af børneporno.

Kunne man ikke forestille sig, at Foreningen simpelthen begyndte at rydde op? Blev til en forening af gode mænd, der viste deres ordentlighed ved deres lødige, empatiske bidrag og meldte sig på arbejde i planetens tjeneste for at gøre den til et bedre sted for mænd, kvinder og børn – ikke ved at lade, som om virkeligheden er en anden, men ved at se den i øjnene: Virkeligheden vrimler med mænd, der er fulde af vold og incest, som børn ikke skal i nærheden af. Tænk, hvis Foreningen Far anerkendte den uimodsigelige statistiske sandhed og udstansede Det beskidte dusin i stedet for at beskytte det.

For hvem elsker ikke ordentlige mænd? Hvem ønsker ikke lykkelige, gode børn? Og hvem ønsker dog at formere sig med en sådan mand:
I stedet for at slette og censurere betimelig kritik af Foreningens praksis og tankesæt, i stedet for at rydde op ved at slette ethvert spor af, at morderen til den otteårige havde haft sin gang på deres sider, kunne man vælge en anden vej og slette ham og hans klakører. På samme vis kunne Hvert 3. barn undersøge og sortere i deres klientel. Man kunne her med andre ord vælge at gå ud med skraldet.  

Ellers kan man med rette påpege, at de er medskyldige i mord.


Foreningen Far: moderne og positiv
Foreningen Far styrer medierne
Foreningen Far styrer medierne II: Advokatsagen 
Foreningen Fars politi
Foreningen Far selvdetonerer igen 

10 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad være med at være anonym, så sletter jeg!

   Slet
 2. Desværre Staun .... Tilliden til at Jesper Lohse pludselig fik en blødning og pludselig fik et helt normalt kvinde syn er lig med .....minus en milliard ... Det sker ikke ... Men tak for opfordringen til ham om at gå ud med skraldet ... Han kan starte med med at smide sig selv ud med storskraldet. ..Og så er alle de vidunderlige normale og kærlige mænd godt på vej til at kunne skabe en ny forening uden tilknytning til alverdens uetiske, ulækre kvinde hadende Lohse tilhængere...Til gavn for Danmarks børn .... TAK STAUN ... Du er fanme klar i spyttet. .. tommeltotten op
  Linda

  SvarSlet
 3. Jeg synes også det ville være hensigtsmæssigt, hvis Foreningen Far og andre hjælpeforeninger for fædre udviste mere forsigtighed mht. hvem, de hjælper, så de ikke står og er medansvarlige for at en potentiel drabsmand en dag begår en frygtelig ugerning, som kunne være undgået.

  Og når de ser, de har hjulpet den forkerte, burde de erkende dette. I stedet valgte de at slette de spor fra drabsmanden, som ellers kunne have hjulpet politiet og andre i forbindelse med efterforskningen. Derved gik de egentlig hans ærinde og det synes jeg ikke de burde gøre.

  Det er mit indtryk, at brådne kar har gode betingelser i denne forening. Derfor burde pressen og politikerne lægge mere afstand til dem end tilfældet er. I stedet burde der lyttes mere til hvad mødrene og deres foreninger og organisationer har at sige, fx Landsorganisationen af Kvindekrisecentre, Dansk Kvindesamfund, Joan Søstrene, Danner, Landsorganisationen for Voldsramte Kvinder m.fl.

  SvarSlet
 4. Sådan....sådan......rigtige mænd vil ik sættes i bås med den forening,,!!!!!

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad være med at være anonym, så sletter jeg!

   Slet
 6. Jeg synes ikke, der er nogen grund til at blande racisme eller politik ind i det.

  SvarSlet
 7. Tror nu heller ikke, der er meget håb om klarsyn hos Lohse og kumpanerne, men det ville dæleme ellers være klædeligt. Det gør ondt langt ind i mig, at nogen (uanset køn) kan finde på at støtte galninge, der mishandler og myrder kvinder og børn. Jeg er så taknemlig for, at jeg slap for at se min voldelige far, fordi man i 60'erne rent faktisk lyttede til børn. Vi havde skrammer på sjælen, javist, men vi overlevede, og det gjorde vores seje mor heldigvis også. Alligevel - jeg husker stadig lettelsen, da jeg læste hans dødsannonce. Tænk, frygten for, at han skulle gøre alvor af alle truslerne, havde boet i mig i 25 år, fortrængt, men stadig begrænsende...

  SvarSlet
 8. Jeg er så træt af den evige kønskamp, som det så tit munder ud i... Der bruges så mange kræfter på mor vs. far eller omvendt... Det er komplet hovedløst af alle parter.. For de ressourcer kunne bruges så meget bedre. Mange højkonfliktsager indeholder en overgriber og et offer. Hvis det blev fokus, kunne alle mødre og fædre organisationer bruge deres energi på det, der er aller vigtigst.. Vores system hjælper og blåstempler overgribere, hvis de er gode til og lyve og manipulere. Både statsforvaltning og retssystem er lige nu kun effektivt hvis begge parter spiller fair og siger sandheden. En del højkonfliktsager er netop det, fordi en part er personlighedsforstyrret. Sådanne individer kan være fabelagtige løgnere, de er oftest overgribere i en eller anden udstrækning, men det opdages ikke. Hvis alle forældre i højkonflikt sager, skulle gennemgå en grundig psykolog undersøgelse af personer, med disse kompetencer, så ville vi have et meget anderledes Danmark på skilsmisse området. De personlige omkostninger for offer og barn ville blive reduceret betragteligt, for ikke at snakke om, at omkostningerne på skilsmisse området ville blive reduceret helt enormt.... Så er opråb herfra... Arbejd sammen, om at få psykologi ind i højkonfliktsager.... Mvh. Christian - topp75@yahoo.com

  SvarSlet