"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

onsdag den 24. august 2016

Mekanisk børnesyn

Der er solid fornuft i denne artikel af Bruno Skibbild Christensen, der selv har været offer for den makabre tænkning, der praktiseres på børneområdet i dag:

“... statsforvaltningen benytter et meget mekanisk børnesyn. Hvis en forælder har for vane at holde sine børn i fødderne ud over altanen på 2. sal, så kan man jo bare etablere overvåget samvær, for så sker den slags jo ikke. Eller hvis en forælder har for vane at låse sit barn inde i et bur hver nat, så kan man jo blot etablere overvåget samvær, for så sker den slags ting jo ikke. Hvis en forælder har for vane at overskride sit barns grænser rent fysisk, så kan man jo blot etablere overvåget samvær, for så sker den slags jo ikke.”Tak, Bruno! Flere af dig!

2 kommentarer:

 1. 👍 Han ved, hvad han taler om! Lad os få de "rigtige" fædre på banen! 👍

  SvarSlet
 2. Bruno har fuldstændig ret.

  Årsagen skal findes i, at "mekaniksystemet" ikke har den fjerneste forståelse, indsigt eller indføling med, hvad et traume er.

  Og fordi at mekaniksystemet er under indflydelse af såkaldt magisktænkning, tror "det" på: samvær og konfrontation for en hver pris.

  Det svarer til at sige: At hvis alle jøder i koncentrationslejrene under 2. verdenskrig bare fik lidt overvåget samvær med nacisterne, hvor nacisterne ikke har mulighed for at pine og plage livet ud af dem.

  Såååh er ALT GODT igen!!!

  Hvis overvågning er så skide fantastisk, så holder statsforvaltning Danmark SELVESTE NØGLEN til verdens freden.

  Nej vent, vi kan også lukke alle fængslerne, fyrer psykologerne, psykiaterne og terapeuterne.

  For ikke at nævne advokaterne... Hvad skal vi med dem, når ALT ånder fred og ro.

  Det kan så kun undre, at verdensbefolkningens ledere ikke flokkes udenfor statsforvaltningens mure og porte, når nu SANDHEDEN & DENS METODER praktiseres noget så vederstyggeligt konsekvent?

  Og oven i købet med en (selv) veldokumenteret positiv effekt?

  SvarSlet