"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

fredag den 17. marts 2017

Til orientering – politianmeldt blogindlæg

Chris Alban har på en meget enkel måde fundet frem til, at der sidder medlemmer af, rådgivere og frivillige hos Foreningen Far i positioner, der kræver en form for uhildethed, som er uforenelig med et virke i Foreningen Far.

Det kan du læse om i dette indlæg: Bliver din sag behandlet af en rådgiver fra Foreningen Far.   

Og i Revselsesretten lever i bedste velgående; her viser Chris Alban en afvist voldsanmeldelse, og det er uklart, om det har betydning for sagens udfald, at den anklagerfuldmægtige underskriver i politiets brev har været på kursus i forældreansvarsloven hos Foreningen Far i 2012.

Det er pærenemt at tjekke selv: Du skriver "Foreningen Far" i LinkedIns søgefelt, ah, nu har jeg gjort det for dig. Tjek selv.

Fx kan disse profiler have interesse:
  
Anklagemyndigheden siger om blogindlæggets lovlighed:

15 kommentarer:

 1. Jeg plejer ikke at blive mundlam, men det er jeg nu! Hvordan kan det ske?

  /Rosemary

  SvarSlet
 2. Ja desværre overrasker det ikke mig.

  SvarSlet
 3. Shit... ræven får lov at vogte høns!Godt arbejde, Chris.

  Thomas, MatrixEdu.dk

  SvarSlet
 4. Ad er det ikke lidt ulækkert det der?
  Inhabilt, umoralsk, uetisk og diverse adjektiver der nok ikke er tilladt her ..... det svarer lidt til at sende en ulv ind og passe på fårene ik? Mvh Stina Truesen mor med mere

  SvarSlet
 5. Jeg synes vi skal oprette en Ytringsfrihedens Sangforening.

  Traditionen tro, kan vi lade indsamlingshatten gå på omgang.

  Evt. kvartals overskud kan doneres til whistleblowere, journalister, forfattere eller andre formidlere, der (for egen udgift og regning) afdækker psykisk vold/tortur begået i Danmark.
  Herunder i særlig grad afdækning af skjulte faglige magtovergreb, hvori stilling, status, faglig pondus og position misbruges/udnyttes i manipulerende retning, i forsøget på at forhindre voldsramte børn og deres voldsramte forældre i at opnå fremtidig beskyttelse, tryghed, sikkerhed og fred for deres krænker.

  Jeg har allerede to journalister i tankerne, hvis research udgifter jeg finder særdeles støtteværdige.

  Hvis I ligesom jeg synes, at psykisk vold ikke skal forties, men at der SKAL SYNGES HØJT, og der skal synges i kor, så er Ytringsfrihedens Støttekor måske noget for jer?

  Jeg har oprettet en mail til formålet.
  Forenings- og evt. støtteinteresserede må hjertens gerne henvende sig: rg4646173@gmail.com

  Grundet travlhed vil mails kun blive besvaret om lørdagen.

  VH. en psykopatoverlever

  SvarSlet
  Svar
  1. Synger Ytringsfrihedens Sangforening unisont, eller deles op i stemmerne sopran, bas, alt og tenor?

   Slet
 6. Det bekræfter blot mine anelser! Hvordan finder vi resten?

  SvarSlet
 7. Staun og Alban kræver Berufsverbot:
  Stoler ikke på ansættelsesprocesser hos kommuner og Ankestyrelsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Deri har du ganske ret :-) Vi stoler ikke på ansættelsesprocesser hos kommuner og ankestyrelser.

   Slet
 8. Ankestyrelsen behandler blandt andet klager over kommunernes myndighedsafgørelser. I det blogindlæg du linker til linker Chris til sit debatindlæg fra Politiken i oktober 2016, hvor han skriver:
  "I en ny lov bør man sikre barnets tarv, ved at sager om samvær, bopæl og forældremyndighed kun bliver behandlet ét sted [antageligt kommunerne jf. ankemyndighed] med Ankestyrelsen som eneste ankeinstans."

  Hvorfor skal sager om samvær, bopæl og forældremyndighed behandles af ansatte i myndigheder, hvis ansættelsesprocesser, man ikke kan stole på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt spørgsmål, som du kan stille på mange politiske områder:

   1) Hvorfor skal kommunerne hjælpe kontanthjælpsmodtagere i job, når al erfaring viser, at beskæftigelsesindsatser gennem tiden aldrig har haft en mærkbar effekt?
   2) Hvorfor SKAT inddrive skat fra borgerne, når de alligevel fucker op for milliarder?
   3) Hvorfor skal kommunerne servere mad på plejehjemmene, når maden i plasticbakkerne ligner tømt maveindhold?
   4) Hvorfor skal kommunerne sørge for sportsfaciliteter til børn, der ikke kan finde ud af at spille fodbold?

   Find selv på flere. Anarki FTW.

   Slet
 9. Chris, nu er det jo dig, der har foreslået at sager om samvær, bopæl og forældremyndighed skal behandles i kommuner og Ankestyrelsen, hvis ansættelsesprocedurer du tilsyneladende ikke har svaret, så så er det vel også dig, der skal komme med et svar? Jeg har ikke hørt om et anarki med Ankestyrelsen som eneste ankeinstans, men der er måske nogen, der vil opfatte fx Linda Saugsteds oplevelse af tvangsfjernelse som sådan. Det er måske derfor Vivian Jørgensen mener, at sagerne om samvær, bopæl og forældremyndighed skal behandles i domstolsregi.

  SvarSlet
 10. Ligger det fuldstændig fjernt for dig at tænke, at jeg synes, myndighederne skal ansætte med forsigtighed og sagsbehandle på en fair og nænsom måde?

  SvarSlet
 11. Det glæder mig, hvis du synes at myndighederne skal ansætte med forsigtighed og sagsbehandle på en fair og nænsom måde.

  Som du også selv påpeger kan sagsbehandlingen næppe blive mere fair end det regelsæt den sker efter, hvorfor jeg håber at den regelreform, der er på vej med et enstrenget system vil give mere fair og enkle regler, så sagsbehandlerne for ret og pligt til at træffe bedre og mere fair og næmsomme afgørelser.

  Jeg synes personligt at Foreningen Far er for skinger i sin retorik. Jeg tror ikke det er krav at være voldspsykopat for at blive medlem, men der er efter sigende en tendens til at folk med den beregnende magtorienterede personlighed søger mod toppen af de organisationer, de er i. Det kan man spekulere i, om var tilfældet for 8-10 år siden, men gør det en forskel, når der skete et ledelses- og strategiskifte i 2012 og strategiopdatering igen i 2016? Nogle af de kritikpunkter, der fremføres er jo ved at være nogle år gamle, og det kan jo godt være at Foreningen har forholdt sig til kritikken, selvom det ikke er blevet meldt offentligt ud. Der har vel ikke været anmeldelser til det ridende politi i år?

  Ikke desto mindre synes jeg ikke det er helt rimeligt med en heksejagt på de aktive menige medlemmer i Foreningen Far. Juraen i ukomplicerede skilsmisser er faktisk juridisk ret simpel (selvom det er stor begivenhed i den enkeltes liv) så juraen i det en jurastuderende sagtens vejlede godt om. Pågældende får dermed erfaring i familieret, der kan hjælpe med at opbygge en kompetence, pågældende kan bruge senere hvis pågældende får et job, hvor der skal træffes så fair og nænsomme afgørelser i skilsmisser som regelsættet tillader.

  SvarSlet