"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

torsdag den 28. april 2016

Denne blog tilhører

Nu er jeg én gang for meget blevet kaldt en hemlig og usaglig blokker
Det skal være slut med den pølsesnak, for anonymitet (hemlighed) og usaglighed er præcis de to ting, jeg afskyr mest.

Så derfor: 

Denne blog tilhører mig, Susanne Staun. Googl mig, hvis du kan finde ud af det, ellers er min hjemmeside lige her, og  billedet kommer her:Hvis nogen skulle spørge, har jeg aldrig været indlagt på en psykiatrisk afdeling af den simple grund, at jeg fik børn med en normal mand, som jeg aldrig blev skilt fra. Jeg har en ren straffeattest –– indtil videre –– og en ren samvittighed, dertil et brændende ønske om at efterlade planeten i en bedre tilstand, end jeg fandt den.


Denne blog handler om voldsramte kvinder, deres børn og deres voldelige eksmænd, dem, medierne ikke vil skrive om, fordi de tror, at virkeligheden er anderledes, og fordi de ikke tør. Hvert eneste forsøg bliver nemlig mødt med truslerom Pressenævnet eller om retslige skridt. De fædre, jeg skriver om her, de 5%, er grænseoverskridende og patologisk klagevorne; de kører mødrene til deres børn i sænk –– lukker munden på dem med klager og trusler, til de makker ret, holder kæft og overlader børnene til de selv samme fædre, de med god grund er bange for.

Truslerne kommer ikke kun fra grænseoverskridende fædre, men også fra de foreninger, der repræsenterer dem, og alene denne blog har på kun et halvt år affødt:  

• En injuriestævning fra en far.
• Tre trusler om retslige skridt fra tre fædre.
• En ilde skjult trussel fra en nydelig advokat. 
• En politianmeldelse. 

Men truslerne står ikke alene. Der bliver også budt på stalking, chikane og vold, som jævnligt –– og i særdeleshed under et særpræget samarbejde mellem fædrerettighedsgrupperinger og medierne, især de to nationale TV-stationer og radio24syv –– udlægges som kvinders falske anklager, det pure opspind mod hårdt prøvede fædre –– trods evidens om det modsatte. Myten om falske anklager indgår i en propagandaslynge, der udspringer fra en politisk vision, som jeg kun kan undre mig over. Denne politiske vision er enenorm belastning for statsfinanserne, at min undren vokser yderligere.

Både vision, praksis og konsekvenser fordømmes langt ind i helvede af bl.a. FN's Kvindekomité og EU-Parlamentets borgerklagenævn. “Pervertedog “distortedkalder udlandet det, der sker på familieområdet i Danmark, uden at det fører til én eneste artikel i en national avis eller til så meget som to minutter på en mediestøttet sendeflade.

Det er røvsyge sager, ingen vil røre: Flæbende, økonomisk udmattede kvinder og ødelagte børn er ikke andet end én lang, grim lyd. Eller som Millionærklubben på 24syv forleden forkyndte: Ingen vil have den aktie; de synes ikke, den er lækker. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Tusind tak til de få, men ihærdige, journalister, psykologer, forskere og advokater, der støtter mig, bloggen og sagen, selvom disse, som jeg, ingen aktie har i denne misere. Støtten leveres anonymt af rigtig gode grunde, som fx nødvendigheden af at beholde sit arbejde eller undgå sølvpapirshat. 

15 kommentarer:

 1. ..Og tak for det, Susanne Staun m.fl.

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun bekræfte alt det som Susanne skriver her og kan tilføje at fædrene ikke kun truer hende, men blandt andet og ifølge informationer fra udenlandske medier og TV-Stationer også dem, når disse vælger at berette om fakta og sandheden i sager.

  En af disse sager er Oliver-Sagen, som i kalder den i Danmark og som i mellemtiden sikkert ved, så har danske medier fejlinformeret jer og begået justitsmord på mig(Censorship Danish media -character assassination: https://sites.google.com/site/thedanishtrap/mediendk/media-censorship-dk).
  Jeg har endda fået mail om, hvilke løgne den danske talsmand for pressen, som Oliver´s far har givet en meget udvidet fuldmagt til, har spredt om mig i både Danmark og Østrig (Vollmacht Janus Bang: https://sites.google.com/site/thedanishtrap/personen#TOC-Janus-Bang).
  BEMÆRK: Fuldmagten til Janus Bang fra blandt andet Borgersagen (også kaldt "Fighteren" https://sites.google.com/site/thedanishtrap/tns-kampagnen-in-dk/kampagne-borgersagen) er underskrevet allerede en dag før (!) Oliver´s far overhovedet fik overført en midlertidig forældremyndighed overført til ham. Vidste hans Advokat og ham allerede FØR at han kommer til at få overført forældremyndigheden ved at hjemmeligholde hans møder med Statsforvaltningen (dokumenteret allerede 6.Mai 2010 og dagbog far af den 14.Mai 2010: https://sites.google.com/site/thedanishtrap/legaler-umzug) og ved at lyve om faktaerne?
  Alt dette ved hjælp af Advokat Sonja Toft (tidligere formand af Forenigen Far i næsten 9 år og personen som ifølge anden dansk advokat har forsøgt at bestillte 2 Gorillaer for at kunne kidnappe Oliver i Østrig: https://sites.google.com/site/thedanishtrap/personen#TOC-Sonja-Toft).

  Dansk Statsforvaltningen og andre danske myndigheder/domstole havde IKKE den internationale kompetance til at overføre en forældremyndighed til Thomas Nørregaard Sørensen i 2010 og at danske myndigheder derudover også har krænket CPR-loven eftersom Oliver´s habitual residence (bopæl) ifølge både dansk og international lov var og stædig er i Østrig (Oliver er af de danske myndigheder afmeldt fra det danske Folkeregister siden den 17.juli 2010).
  Så fakt er, at Oliver´s kidnapper, som er endelig dømt (https://sites.google.com/site/thedanishtrap/strafsache-tns) for grov vold og barnebortførsel IKKE har og aldrig havde en gyldig forældremyndighed for Oliver, som enest er østrigsk statsborger - også ifølge dansk lov (https://sites.google.com/site/thedanishtrap/citizenship).
  This has also been confirmed within the latest UN decision: https://sites.google.com/site/thedanishtrap/un-cedaw

  Oliver skal tilbagegives af dens voldelige bortfører og den danske stat (administrativt kidnappning i August 2010 af Statsforvaltningen og Familiestyrelsen som gav en instruktion til faren i hvordan han "retrospectively" kunne få fm og forsøge at kriminalisere mig for noget jeg beviseligt aldrig har gjort og som danske domstole og Rigsadvokaten har bekræftet eftersom Oliver´s far mindst 13 (!) gange har lavet falske anmeldelser imod mig og hvor dansk politi beviseligt har handlet diskriminerende og illegalt har hjulpet ham: https://sites.google.com/site/thedanishtrap/hexenjagd) som siden den 3.april 2012 holder ham som gidsel. #StopChildAbuse & #BringBackOliver
  Hilsen
  @MarionOliviaW (Twitter)

  SvarSlet
 3. TAK Susanne Staun .. Vi elsker dig for denne "blok" ...
  Keep up the fantastic work
  Linda A.Jørgensen

  SvarSlet
 4. Som altid: Godt brølt!
  Troels Jakobsen, fan.

  SvarSlet
 5. Tusinde tak for dit arbejde Susanne.

  SvarSlet
 6. Jeg tager vitterligt hatten af for din ukuelighed, Susanne!

  Tak for at sætte fokus på et i forvejen så betændt emne, som både samfund, politikere og myndigheder er så ovenud berøringsangste for.

  SvarSlet
 7. Kære Susanne Staun,

  Kender du udtrykker "Man ligger som man har redt" ? Sov godt i det.

  Ærbødigst,
  Din mest tilsvinede blogfølger Timm (Nikolaj Rommedahl)

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad være med at være anonym, så sletter jeg!

   Slet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad være med at være anonym, så sletter jeg!

   Slet
 10. Bruno Skibbild Christensen1. maj 2016 kl. 15.33

  Kære Susanne. Her er min mening:
  Intet barn skal tvinges til at blive udleveret til en forælder/voksen, som udøver vold i mod barnet.
  Intet barn skal tvinges til at blive udleveret til en forælder/voksen, som udøver sexuelle overgreb imod barnet.
  Intet barn skal tvinges til at blive udleveret til en forælder/voksen, der udsætter barnet for psykisk vold.
  Intet barn skal tvinges til at blive udleveret til en forælder/voksen, som ikke er i besiddelse af empati og forældreevne.
  Intet barn skal tilbageholdes fra samvær med en forælder/voksen, der er offer for falske anklager og falske beskyldninger.

  Sådan er det ikke nu. Hvorfor?

  Statsforvaltningerne er ikke dygtige nok til at screene forældre/voksne med ovenstående tendenser.
  Statsforvaltningerne er ikke gearet til at arbejde med forældre/voksne, der lider af eksempelvis personlighedsspaltet borderline og narcisistisk psykopati.
  Statsforvaltningerne er ikke dygtige nok til at tale med børn.
  Statsforvaltningerne er ikke dygtige nok til at vurdere hvilke forælder/voksen adfærd, der er skadelig for børns trivsel og udvikling.
  Statsforvaltningerne arbejder ikke med de samme parametre for forælderevne som socialforvaltningerne i kommunerne.
  Kommunernes socialforvaltninger har ikke hjemmel til at gribe ind over for forældre/voksen, som ikke har børn boende, men blot har børn på samvær.
  Samværsforældre har frit spil over for socialforvaltningerne i kommunerne.
  Fogedretten er ikke en ret, der afprøver statsforvaltningens skøn. Det er en ret, der sørger for at udlevere ting som en borger gør krav på. Derfor er Fogedretten slet ikke egnet til at håndtere børnesager.
  Forældreansvarsloven fra 2007 blev udarbejdet ud fra devisen om, at ALLE forældre/voksne er i stand til at indgå i et ligeværdigt og konstruktivt samarbejde.
  Forældreansvarsloven fra 2007 tager således ikke højde for skilsmisser, hvor årsagerne til skilsmissen bunder i fysisk vold, sexuelle overgreb, psykisk vold eller alvorlige psykiske sygdomme som eksempelvis personlighedsspaltet borderline og narcisistisk psykopati.
  Forældreansvarsloven fra 2007 tager udgangspunkt i devisen om børns ret til to forældre, men ikke børns ret til at blive fri for en forælder der udøver vold, overgreb osv. Det skal være meget mere tydeligt.

  Private aktører
  I Danmark optræder en række netværk og organisationer, som udfører rådgivning og vejledning af skilsmisseforældre. Derudover laver nogle af disse private aktører massivt lobbyarbejde.

  For at sikre disse private aktørers lødighed er det nødvendigt at stille krav til dem:
  Man bør afkræve børneattester fra de rådgivere og vejledere, der optræder hos disse aktører.
  Man bør afkræve disse aktører, at deres medlemmer screenes for tendenser til fysisk vold, overgreb eller psykisk vold.
  Man bør sikre sig, at disse private aktører evner at sortere i henvendelserne, således at de netop IKKE støtter forældre/voksne, som udøver vold, overgreb eller psykisk vold, i deres kamp for at få samvær eller forældremyndighed. Derimod bør disse private aktører medvirke til en beskyttelse af de involverede børn.

  Spørgsmål til analyse
  Det er meget vigtigt at de mennesker, som arbejder med dette er kvalificerede og kompetente. Det er også vigtigt, at de samme mennesker har empati. En ide kunne være at screene børneadvokater, børnepsykologer, børnesagkyndige, sagsbehandlere og dommere for de samme lidelser, som forældre/voksne testes for i en forælderevneundersøgelse, heriblandt eksempelvis personlighedsspaltet borderline og narcisistisk psykopati.

  En anden ting er, at man skal sikre sig, at der ikke er en enkelt privat aktør, der lægger sin ensidige hånd på en lovgivningsproces. Det skal ikke funderes i forældreret eller kønskamp.
  Det må og skal funderes i børns ret til et godt og trygt liv.

  Med venlig hilsen

  Bruno Skibbild Christensen, Herning

  SvarSlet
 11. Tak Susanne og ikke mindst til Bruno, for det sidste indlæg.

  Et er, at forældre kan være ramt af forskellige symptomer, som de burde have fået hjælp til.
  Noget andet er de omsorgssvigt og overgreb på børn som systemet selv bidrager aktivt til.
  Her tænker jeg blandt andet på de advokater, som har gjort det til en god forretning, at drukne støjen fra alarmklokker og almindelig sund fornuft, i jura, paragraffer og lovstof.

  Jeg tror der skal graves ekstremt dybe spadestik, før vi overhovedet kommer i nærheden af at implementere noget, der blot tilnærmelsesvis ligner etik og moral på børneområdet.
  Vi skriver 2016, men der findes stadig pædagoger og lærer som tager sig den frihed, at hive børn hårdt i armen, fastholde dem, råbe dem ind i hovedet, sætte dem på "pinebænken", eller ignorer dem – Både med og uden tilskuere på.
  Det sker, hver eneste dag, ude i landets kommunale institutioner, at børn havner i kløerne på en offentligansatte krænker, som lønnes for sine overgreb.
  Og hver og hver eneste gang kræver det, at en hel flok kollegaer, holder deres kæft tæt lukket, fordi de mest af alt frygter, at det kommer til at koste dem deres egen stillig, status eller position.
  Ved I hvor svært det er, bare at få en ganske almindelig skolelærer afviklet, selvom han/hun åbenlyst krænker børn fra morgen til sen eftermiddag?
  Ved I hvad der sker, når en advokat, med speciale i strafferet, bliver taget for besiddelse af børnepornografisk materiale - Han får 20 dages betinget fængsel som straf, og kan efter 1 år genoptage sit arbejde.
  Møderet for højesteret - Incestramte børn kan risikere at få ham som forsvarer.
  Der er altså råddenskab, helt inde bag essensen af det danske samfund, i en grad, så selv indholdet på Susannes Blog, er lunkent vand til sammenligning.
  Jeg synes i bund og grund, at vi er blevet mere og mere kolde, selviske og ufølsomme overfor vores medmennesker, i jagten på succeshistorien - Og her tænker jeg på den private livshistorie.
  Hr. & Fru. Ligusterhæk gnasker hygsomt løs på deres søndags wienerbasser, den ene weekend efter den anden, imens de forarges over alle de børnevoldtægter, som tilfældigvis er havnet lige netop på forsiden af den avis, som de har valgte at købe.
  Det er vel nok synd for børnene - Og der slutter så ALT venlighed.
  Dansken nøjes med at føle afsky - Og derefter overlader vi til verden, at verden skal forandre sig selv.
  Holdnings Kampagner, dem er der sgu nok af i dag. Vi formidler og dokumenterer i en sådan grad, at vi dårligt berører den virkelighed, som vi befinder os midt i.
  Hvad skal vi bruge diagnoserne til? Vi kan jo ikke engang løfte en flig af det ansvar og den omsorg, støtte og behandling som diagnosticeringen påkræver.
  Har I set hvordan psykiatrien rent faktisk fungerer i praksis?
  Jeg er ked af at sige det, men de overgreb som børn udsættes for, udgør en industri.
  Der er stilling og status i enden af symptomerne.
  Og vores kære politikere, de kræver flere og flere undersøgelser, mere og mere dokumentation.
  Når de øverste led i fødekæden kræver, at pengene skal bruges til dokumentation, så er det også det ofrene får.
  Dokumentation for overgreb, omfang og skader.

  Pengene går IKKE til ofrene.
  De penge som skulle være gået til forebyggelse, de havner i formidlernes lommer.
  Det korte af det lange er, at vi har det bedst i Danmark, når ofrene holder deres kæft.
  Fyld dem med piller, placer dem på psykiatrisk afdeling, lad dem tage deres eget liv, eller skjul dem inde bag Krisecentrenes aflåste døre.
  Og lad så eksperterne få rødvin på søndags bordet.
  Når alt kommer til alt, så er det jo alligevel kun eksperterne, vi gider lytte til.
  Har I måske nogensinde hørt om en politiker, der har været på Krisecenter besøg?

  Mvh. Sonja Sørensen

  SvarSlet
 12. Tak til Susanne og Bruno - tørhvor andre tier!! Susanne trues og chikaneres fordi gun stiller op for os stalking-udsatte, vi andre chikaneres fordi vi beskytter vores børn mod voldelige fædre...
  Tak Susanne <3

  SvarSlet