"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 7. november 2016

Gensyn med Flæbende Far

Du har vel ikke glemt den oprindelige Flæbende Far: Michael Hjelvang fra barnetstarv.com –– den omvendte Marlboro-man, endnu en Donald Trump-type, der siger NOT TRUE til alle uvelkomne facts, han måtte møde på sin vej? 

Nok derfor Michael Hjelvang på sin søvndyssende blog ikke opreklamerer den afvisning, han netop har modtaget fra Den Særlige Klageret: Klageretten har afvist begæringen om at genoptage hans ved landsretten stadfæstede voldsdom.Afvisningen skal nemlig først spinnes: Alt, hvad der overgår mig, er andres skyld, og det er synd for mig. Juristen, som hjælper ham med alt, inklusive at logge på sin e-boks, skal nok komme ham til hjælp. Amor omnia vincit.


Men ikke nok med voldsdomme og afvisninger: Flæbende Far skal snart møde i byretten i Helsingør –– d. 21. november kl. 13.45  –– fordi politiet har tiltalt ham for overtrædelse af straffelovens § 264d om privatlivskrænkelser. 

Og det er alt sammen hans ekskones skyld. 

Også at Flæbende Far nu må til lommerne og betale de små 3000 kr i offererstatning til sin ekssvigerfar, for dengang han pandede ham én. Der er meget at se til.

Hvad gør stakkels, stakkels Michael Hjelvang nu? Flæber han videre eller køber stoisk en Nashville-guitar og går på landevejen med melodier i mol? San Quentin, may you rot and burn in hell ...

Alt dette og mere kan du snart læse om i bogen, som Flæbende Far arbejder på sammen med Mette Kathrine Larsen, som vi husker som journalisten, der brugte sin profession til at fremme en konkret sag og mistede sit job som følge heraf. Bogen bærer arbejdstitlen 'Lige her, far' og forventes at udkomme tidligt i 2017 og have en spændingskurve som EKG-diagrammet hos en nys afdød.


Forlaget er Underskoven. Her accepteres  manuskripter ikke til efterfølgende udgivelse på forlagets regning, nej. Underskoven og Saxo Publish er dér, hvor håbefulde forfattere ender, når alle andre forlag har sagt pænt nej tak, og forlag siger nej, når de hverken kan få øje på kvalitet eller salgspotentiale i manuskriptet.

Følg med på Flæbende Fars blog. Så kan du nemlig tillige følge hans nye bekendtskabers hard-luck-stories som fx eks-JP-og-Politiken-blogger, Mrutyuanjai Mishras –– så vidt jeg kan erkyndige mig om endnu en flæbende far med en pikant historik.


Og hvis du ikke kan huske definitionen på en flæbende far, og hvorfor dette fænomen er så vigtigt, så er den lige her – hvor du kan møde en række andre flæbende fædre up close and personal. 

Enjoy!

Andre store flæbere på denne blog:

"Martin V" 
Jesper Simonsen
Morderen J.J. 
Jan Nielsen 
Hasse Jensen & Martin 1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar