"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 22. november 2016

Dødsfald som følge af Forældreansvarsloven: Albans liste

På sin blog skriver Chris Alban senest om forældreansvarslovens sorte bagside. Den bliver forvaltet således, at “børn skal have samvær med den forælder, de ikke bor hos,” skriver Alban. “Det har resulteret i en lang række uløselige konflikter mellem fraskilte forældre. Til dato har de konflikter kostet mindst 27 liv.”

Her er listen over nogle af de mord og selvmord, der er kommet i kølvandet på forældreansvarsloven.

1 kommentar:

 1. Ved du hvad Susanne Staun ? jeg kan ikke lide Foreningen Far og Jesper Lohse.

  Vil du vide hvorfor ? Fordi Lohse og hans forening FOREGIVER at arbejde ud fra barnets bedste – selvom de gør det modsatte.

  Fordi de igen og igen bruger det meste af deres tid på at sværte kvinder og mødre til – i stedet for at arbejde for en kønsneutral debat om at få rettet op på den fatale Forældreansvarslov.

  Jeg både sukker og takker ja til at du snart – igen – kigger nærmere på Foreningen Fars ”venner” rundt omkring i medierne og hos politikere og andre væsentlige steder…. For det LUGTER …. Og dette handler for mig IKKE om at sværte Foreningen Far til, men om at åbne øjnene på medierne, politikerne og alle de andre, der rent faktisk TROR på alt det manipulerende ævl Foreningen Far skriver igen og igen.

  Foreningen Far har på utrolig vis snablen inde mange steder, hvor det kan ”betale sig” hvis man gerne vil sætte agendaen … og her snakker vi ikke om at gøre det på en sober vis ..

  Foreningen Far står for mig som en forening der har en offentlig tilgængelig side, hvor – og hvis man ytrer sig med sin egen personlige, men respektfulde mening – bliver man svinet til i debatten eller får slettet sine kommentarer uden begrundelse – og nogen bliver endda blokeret – uden forklaring.

  Jeg har ikke set et eneste tiltag fra Foreningen Far til konstruktivt at arbejde for barnets bedste. Det er en skændsel, at de overhovedet har noget at skulle have sagt i den politiske debat … eller i det hele taget.

  I øvrigt har jeg engang forsøgt at dele et af dine opslag på deres side … det blev slettet øjeblikkeligt .. og det blev jeg så også.

  SvarSlet