"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 15. november 2016

Efterlysning: Hvor kan jeg købe Saschas magiske app?

Sascha-sagen, DR1, mandag i bedste sendetid:

Hvor megen dårlig journalistik –– hvor mange postfaktuelle LORTEmeninger –– kunne vi ikke være sluppet for, hvis der simpelthen blev gjort det enkle, jeg fik lov at efterlyse i Politiken for nylig og nu igen efterlyser: at en sag tilgås med samme åbenhed og efterforskningsvillighed, som når politiet træder ind på et gerningssted og spørger: Hvad har vi her? Åbne spørgsmål, objektive undersøgelser, nul følelser. Ja tak til den faktuelle verden. Nej tak til dem, der vader ind på gerningsstedet, ser sig om og råber: »Nå! Det var nok kællingen, der gjorde det«.

Det er så stadig for meget forlangt, så jeg siger bare:

Tillykke med endnu et fædrerettighedscoop til DR.  

Så møder vi hende igen, den egoistiske, lettere forrykte mor, der gør ALT for at forhindre fars adgang til barnet –– en perfekt forlængelse af programmet om Lisbeth Marcussen, der lettere lallende og overvægtigt forlod Danmark med sine tre vanartede børn. Bare fordi. Sorry, freaks: Men det var det, familien Danmark så, hvis I skulle have glemt kommentarsporene.

Det var også det jeg så, denne gang: den forrykte mor, der handlede uden belæg. På nær én lille detalje: 

Den der magiske app, som Mohammad talte om? Hvor kan man få den henne? En app, der tillader en at redigere i modtagne sms'er –– uden at, vel at mærke, politiet kan se det? Come on!HVIS det var tilfældet, at en sådan app fandtes –– altså ikke bare en lege-app med direkte adgang til Justin Bieber –– og var installeret i Saschas telefon, hvorfor har politiet så ikke undersøgt det? Og hvorfor har Mohammad ikke stævnet Sascha for ... fiflerier? Og hvorfor fanden i hede hule undersøger en DOKUMENTAR det ikke?
Nej, DR, vi er ikke tilfredse med talking heads, vi er ikke tilfredse med, at Mohammed bare får lov at sige  bla bla magisk app. Jeg er uskyldig. 

Truslen om børtførelse af pigen Melissa til Libanon må være den reneste form for vold uden blå og gul og grøn tilsætning. Er det bare det, vi ikke forstår inde på DR?

Hallo, Erling Groth? Har du også en god fraskilt ven, der er udsat for et røvhul, og som du i din postfaktuelle distraktion absolut må på plankerne for?  Er du lige så uprofessionel som resten af dine kolleger, der har variende grader af “problemer med mor”? Som Mette Kathrine Larsen, Christian Andersen og Kristian Danholm. Shit, huh?

Nå, ja.  Statsforvaltningen er ikke et hår bedre. De er heller ikke interesserede i at træde ind på gerningstedet og undersøge sagen.  De sms'er, hvor de trusler fremkom, måtte ikke fremlægges.
 
“Vi vil ikke se dem,” lød beskeden til Sascha og hendes advokat. Hvorfor ikke? Det får vi aldrig en forklaring på.


Hvor mange penge kunne vi ikke have sparet –– hvor megen statsordineret tortur kunne den familie ikke være sluppet for –– hvis Statsforvaltningen én gang for alle havde undersøgt de sms'er til bunds?
Måske systemet –– FOLKET –– lider af en indlejret  benægtelse af, at vold sagens kerne. 

En trussel om børnebortførelse er i den grad vold –– og konfliktoptrapning. 

Forstår man ikke det, får man det her shit:


3 kommentarer:

 1. Huak at sende artiklen til Folketinget. Derinde sidder mange, som mangler hjælp til at forstå, hvad der er op og ned i Saschas og andres sager.

  SvarSlet
 2. Susanne, jeg håber mange læser med her. Hvis man ikke kan se bagom udsendelsen, bl.a. i forhold til hvad truslerne og volden har haft af omkostninger for såvel Melissa, Sascha som resten af familien, er den udsendelse et scoop for FF og "de stakkels" fædre. Undrer mig højlydt over, at samværet fortsætter trods trusler om bortførelse. "Interessant" med den app - den står uimodsagt.
  Såvel Statsforvaltningens håndtering af sagen, som journalistikken giver anledning til alvorlig bekymring i min optik.

  SvarSlet
 3. Jeg har spurgt flere af mine bekendte, som så programmet. De synes alle, at Mohammed fremstår tiltagende utroværdig. Ingen af dem har kendskab til emnet i forvejen.

  Det er påfaldende, at Mohammed ikke har anmeldt Sascha for bedrageri, hvis SMS'erne med trusler er falske. Og derfor stærkt bekymrende, at ingen i systemet tog så alvorlige trusler til efterretning.

  Tænk, at modtage en dødstrussel, en trussel om kidnapning og derefter at blive smidt i fængsel - på fejlagtigt grundlag - fordi man reagerer naturligt, bliver bange og vil beskytte barnet.

  Det gør det ubærligt, at reagere normalt i det her skilsmissesystem - et system, der er så uvirkeligt, at det nærmest ikke kan kommunikeres.

  Rosemary

  SvarSlet