"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 6. marts 2018

Folks vrede over Coop i BT. Foreningen Far ryster på hovedet.

Coop har mødt massiv kritik efter donationen af en palle legetøj til Foreningen far, skriver BT i dag. Det har vi bemærket. 

Foreningens medlemmer, mænd som kvinder, ryster (fuldstændig) på hovedet. Det er vi vant til:

 
 


 

   

Coop tager kritikken til sig, men vælger ikke at trække donationen tilbage. Det ville da også være besværligt, men ud af foreningskontoret skal det altså, fordi der ikke er plads, forlyder det.


Se også:
Den dag Coop blev belært

3 kommentarer:

 1. Ha!
  Foreningen Far er vist i risikogruppen for venligst ikke længere at kunne trække på smilebåndet og ryste fuldstændigt på hovedet på grund af piskesmæld.
  Det er sgu morsomt, Susse!

  SvarSlet
 2. Det her er en interessant passus tænker jeg:
  "Det har ofte den modsatte effekt, når man gør den slags på så usagligt et grundlag, som det sker her. Det kan naturligvis være skadende for vores omdømme hos nogle, der nemt falder for den slags og virkelig tror på det, hvilket er hensigten med at sprede sådanne ting. Frygt er som bekendt det ældste trick i borgen, og det er både politikerer og frivillige organisationer, som oplever det."

  Frygt er det ældste trick i bogen..

  Vi ser da gerne, at det bliver håndteret bedre, end det gør i dag,' skriver Foreningen Far til BT. Foreningen oplyser, at de ikke vil gå i dialog de grupper eller personer der står bag kritikken, "

  Jeg har mange gange sagt, at jeg anerkender Foreningen Fars sag som legitim, og anerkender dem som største interesseorganisation, der arbejder for den, men at jeg ikke altsammen får top-stilpoint.

  Hvis det skal håndteres bedre skal man nærmere den danske demokratiske tradition fra alle andre felter, hvor man tager debatten og dialogen med dem, man som udgangspunkt ikke er enige med.

  SvarSlet