"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

torsdag den 14. december 2017

"De sletter mine indlæg". Men pludselig sker der noget nyt: En kommenteret fodboldkamp

Det kan ikke komme bag på nogen med et bare rudimentært kendskab til Foreningen Far, at Orwells 1984 er læst og forstået –– bare omvendt. Sådan har det alle dage været, og foreningen, der angivelig altid ønsker sig en positiv debat, mener hermed, at debatten bare ikke må kritisere foreningen.

På trods af denne fine guide ...
 





... slettes enhver kritik af Foreningen Far og dennes indimellem mærkværdige proklamationer. Lad os tage et frisk eksempel:


VIDSTE DU at “mor” får højere betaling end “far” i kommunalbestyrelsen, og at kønsdiskrimination er ulovligt.


Her henvises til et tillægsvederlag til enlige forsøgere, dette:  

§ 3. Til et kommunalbestyrelsesmedlem, der har et eller flere børn under 10 år boende i hjemmet, ydes et tillægsvederlag, der udgør 13.819 kr. årligt.

Her følger en typisk historie, lad os kalde den “Schmidt, Poulsen og Andreasen-kommenterer”: 






Selvom Poulsen og Schmidt overholder alle reglerne i Facebook-guiden ovenfor, slettes deres kommentarer –– den nye Poulsen er en whiner og ikke den gamle Poulsen:


Igen slettes Schmidts påpegning af det åbenlyse. Og nu kommer Andreasen og siger det samme:


Spændingen er nu  uudholdelig. Slettes Schmidt og Andreasen nu omsider totalt? Står (fr.) Poulsens og (fr.) Sørensens kommentarer, der viser, at de ikke har forstået emnet, alene tilbage? 

Faciliterer Foreningen Far på denne måde bevidst et gedigent forenings-brain-drain, således at kun godtroende klakører står tilbage?

Et spændende plot turn viser sig nu. Ganske vist slettes Schmidts  seneste kommentar.  Men det gør Andreasens ikke. Det besvares. Følg med!




 
Hvad sker der nu? Hverken Schmidt eller Andreasen er tilfreds med foreningens skæve argumentation. Bliver de nu slettet?

Nej. For nu introduceres en ny kampsport. Foreningen, der for nylig har annonceret, at der er hele fire grandvoksne mænd m/k som administratorer, har utvivlsomt haft et ophidset mødet, hvorunder i hvert fald én har holdt stejt på sin slettepolitik, og de andre har sagt: Ej, det går altså ikke. Kompromiset er så blevet, at man simpelthen gentager sit lange svar, ord til andet, copy-paste, et svar der vel at mærke ikke adresserer kommentatorernes pointer:




Det hedder hammermetoden og har til formål at udmatte modstanderen. Men mon ikke denne metode er næsten lige så skræmmende for kvikke kommentatorer og har samme effekt, nemlig den at kun freaksene bliver tilbage? Vi følger situationen tæt og bliver fede af alle de popcorn.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet