"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

søndag den 17. december 2017

Et bidsk freudiansk slip

Først forældrefremmedgørelse og nu også børnebidning? Er der ingen ende på de uretfærdigheder, der overgår børn og fædre?


Således underholdt ønsker denne blog alle en god jul, såmænd også julegodterne i Foreningen Far og deres bidske førerhund.


PS: To dage senere:Bedre, men ikke godt nok, thi i Danmark sammenskriver vi ord: børnebisidning, ét ord, om vi bede. 

3 kommentarer:

 1. Det skræmmende er ikke fejlstavning, men det udtalte kvindehad i opslaget. Kvinder i enhver afskygning der groft manipulere børn og fratager dem deres ret til det faderlige ophav. Det er simpelhen skræmmende, at foreningen far i så høj grad forsøger at diktere den politiske agenda. I julegave ønskes et tilbud til skilsmissefædre der venligst tager udgangspunkt i børnenes bedste og ikke i et kvindehad.

  SvarSlet
 2. Louise: Vi lever i et land med foreningsfrihed. Det er fuldt ud legitimt, at foreninger søger at påvirke en politisk agenda som del af deres interessevaretagelse.

  Ift. opslaget:
  Jeg plejer at sige at kvaliteten af en tekst ikke måles på antallet af kommafejl, og jeg vil regne mellemrum med i samme kategori, men den tekst, der henvises til i opslaget er ikke let tilgængelig:
  https://mypresswire.com/dk/pressroom/28025/pressrelease/106812

  Hvis jeg forstår det rigtigt problematiseres det, at der tilsyneladende er gennemført et projekt, hvor konsulenter, der i forbindelse med meget vidtrækkende afgørelser tilsyneladende beskrives som uafhængige, i virkeligheden ikke er det.

  Hvis det er rigtigt vil jeg ikke udelukke at det måske -eller måske ikke - kunne være en reel sag

  Det kortslutter fordi det er rundsendt til Gud og hvermand, så det ikke er til at gennemskue, hvor sagen er. Bare en ting: Hvis man skriver til en styrelse som Statsforvaltningen kan man forvente et fagligt svar. Hvis man skriver til en ministeren, der har det politiske ansvar for styrelsen, kan man forvente et politisk svar. Hvis man vil have et politisk svar kan man vel skrive direkte til ministeren, som jo så nok godt selv kan finde ud af at spørge sin egen styrelse, hvis pågældende finder det relevant. Jeg kender ikke sagen med de angiveligt på skrønt uafhængige konsulenter, og jeg kan ikke gennemskue om Foreningen Far mener, at det er en faglig eller en politisk sag.

  Hvis Foreningen Far læser med vil jeg forære foreningen dette link i julegave:
  http://hegelundmose.dk/flyt-magten/

  Jeg har ikke læst selv læst den, men fået den anbefalet af en mand, som jeg fra et helt andet sagsområde har grund til at formode har forstand på det der med politisk indflydelse.
  (Han er erklæret homoseksuel og må derfor formodes ikke at udøve seksuelt motiveret kvindeundertrykkelse.)

  Måtte julefreden bringe det bedst mulige i situationen til alle denne blogs læsere uanset deres holdning i den familieretslige debat. Glædelig jul.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet