"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 22. maj 2018

Politiet, FN, ombudsmanden, og lad mig se ....?

Nej, jeg kan simpelthen ikke huske halvdelen af de klageinstanser, Foreningen Far forgæves har prøvet, og jeg kan heller ikke huske, om det er første gang, Foreningen forsøger sig med noget så eksotisk som markedsføringsloven, men det er altså tilfældet med Bruno Skibbild Christensens snart udkommende bog, “Far i klemme”, som du nok skal få nærmere oplysninger om snarest.

Bruno Skibbild har jævnligt talt rigtig upænt om Foreningen Far; man kan roligt sige, at han ikke bryder sig om denne forening. Men hvem gør dog også det –– ud over foreningens egne næppe alfabetiserede medlemmer?

Men det må man altså godt i dagens Danmark. Man må godt have meninger, og man må gerne sige dem højt lige så meget, som man lyster.  

Her kommer ugens perle: “En gennemgang på Internettet”? Er det ikke det, Foreningen Far har anmeldt denne blogindehaver til alt og alle for –– som “stalking”? Jo da. 


Nu har denne blogindehaver så også foretaget en “gennemgang på internettet” med henblik på at tjekke Bruno Skibbilds evt. ublu udnyttelse af Foreningen Far til markedsføringsformål. Det kan skyldes tidsnød –– men jeg kan ikke finde andet end det her:


 


Til gengæld er jeg leveringsdygtig i endnu en rigtig “sever” vits: Hvad ville man rettelig kunne kalde Foreningen Far, hvis den var en kvinde?

En grædekone, nemlig. 

6 kommentarer:

 1. 'Jesper Lohse'-vittigheder - er det det nye sort efter blondinejokes og Århushistorier?

  Jeg ville så gerne have FF til at forklare, hvorfor Bruno Skibbild ikke må skrive, at FF vil blive afvist ved døren... hvorfor må han dog ikke skrive det?
  - Det er "lovligt, sømmeligt, hæderligt og sandfærdigt".
  - Bruno kan godt holde, hvad han lover.
  - Han har ikke talt dårligt om andre eller hængt andre ud.

  Ergo overholder Bruno Skibbild den markedsføringslov.

  Der STÅR jo ikke i loven, at Bruno ikke må oplyse, at Foreningen Far vil blive afvist ved døren, når det nu forholder sig sådan.

  Her er en serviceoplysning til Foreningen Far:
  At nogen er uenig med jer er IKKE LIG MED, at I er 'forfulgt' eller udsat for 'hate speech'. Tværtimod er det jer, der forfølger dem, der er uenige, fordi I politianmelder dem FOR AT VÆRE uenige. I er ikke rigtig kloge - men det er min holdning. So sue me.


  Rosemary

  SvarSlet
 2. Hejsa Susse:-)

  Her har Bruno også brugt "Foreningen Far"...at det dog på nogen måde, skulle være ulovligt, det er der vist kun en der kunne mene:-):-)

  "Foreningen Far er hovedfjenden i min bog >>Far i klemme<<"
  https://www.aoh.dk/artikel/foreningen-far-er-hovedfjenden-i-min-bog-far-i-klemme

  hilsen
  Lille per mand:-)

  SvarSlet
 3. Foreningen Far skulle skamme sig - at skrive hvordan de selv ser sig selv, er i direkte modstrid med de faktiske forhold! De skulle istedet tage et godt langt kig på sig selv og spørge om der mon er noget de kan gøre anderledes - f.eks. ikke lave kønskrig og misogynt krigsførelse. Det kan gidt være at det er "verdens ældste" organisation for børn og fædre - men det gør dem ikke til en god eller rigtig organisation. Det gør dem bare gamle i faget og med Lohse ved roret er det blevet en misoyn organisation der helt har tabt sutten -undskyld, fokus - på det de egentlig burde kæmpe for: børnenes tarv - ikke fædrenes krav.

  Godt skrevet Bruno og tak Staun for jer ��

  SvarSlet
 4. Sikke en energi ved tasterne, der må da ligges nogen timer og nu også et brev til Nordic council of ministers and nordic parliament members (fremgår af Foreningen fars hjemmeside). Mangler manden et arbejde eller en familie hvori virkelighedsforståelse kan spejles og udfordres?

  SvarSlet
 5. Der er rigtigt meget grinagtigt at sige om Jesper Lohse og Foreningen Far. Oftest er både formand og forening direkte ufrivillig morsom. I den lidt mere seriøse ende: "Hvis Jesper Lohse og Foreningen Far ikke magter at modtage politisk kritik - ja, så bør han/de ganske enkelt trække sig tilbage fra politik". Venlig hilsen Bruno Skibbild

  SvarSlet
  Svar
  1. Bruno Skibbild, se gerne min opfordring under næste blogindlæg.... "NY FORENINGEN FAR"! Det bliver et hit, jeg véd det!

   Rosemary

   Slet