"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

fredag den 18. maj 2018

Et helt hårdt livs samlede uretfærdigheder, nedfældet i én lang rapport. "Very sever".

Foreningen Far kan ikke lide “feminister”. Feminister over hele landet drager et lettelsens suk.

Foreningen Fars ubehag ved “feminister” fremgår af en ny klage. For ja, denne klageånd holder aldrig op.  

Mediernes møgkællinger vier et helt kapitel til foreningens klagevirksomhed:

 

Denne gang klages der ikke til politiet, Institut for Menneskerettigheder, et ikkeeksisterende ministerium benævnt “Danish Ministry of Equality, Children and Justice" eller andre institutioner, men vist nok over selv samme institutioner. 

Læs og bedøm selv.


Bedst, som man tror, at
Foreningen Far omsider har forstået vilkårene i et moderne demokrati, hvor fri debat og ytringsfrihed er vilkår, man må leve med, bliver der igen klaget, denne gang til FN: store mor. Over “sever [sic!] harassment” og såmænd også “sever" gender discrimination.

Klagen omhandler en række usubstantierede anklager mod unavngivne personer og institutioner, og det bliver spændende at se FN kaste sig over denne rapport med “sever” iver. En smal sag for en kæmpeorganisation med et utal af ulønnede praktikanter.


Foreningens medlemmer forstår imidlertid ikke rapporten, men tror, den omhandler en klage over kommune og statsforvaltning.

Jeg kan kun –– igen –– opfordre
Foreningen Far til at anlægge en injuriesag, så vi én gang for alle kan få domstolens vurdering.

For når alle klagemuligheder er opbrugt, er der altid Menneskerettighedsdomstolen. Climb every mountain!

Og til sidst en vits: Hvad ville man kalde Foreningen Far, hvis den kom residerede i Iran?

Svar: Tåreperser.

God weekend!

4 kommentarer:

 1. Hvad kan jeg sige? Den er skrevet på engelsk... Og øøøh

  Naarh, who gives a frog🙄

  SvarSlet
 2. What is the difference between victim claiming and victim blaming???

  SvarSlet
 3. Sidsel Jensdatter Lyster19. maj 2018 kl. 19.15

  Jeg elsker din lette pen, dit skarpe vid og din humoristiske, og samtidig dybt saglige og faktabaserede, tilgang til svære emner. Tak for endnu en velskreven blog. Og nu vil jeg se at få kastet mig over dit forfatterskab. Der er alt for mange af dine romaner, jeg endnu ikke har læst. Og man bliver med tiden afhængig af din pen. Du bliver simpelthen bedre og bedre. Dine bøger og blogs er mere afhængighedsskabende end netflix. Fra en "number two"-fan (hader dårlige Stephen King-referencer fra folk, som staver dårligt), som må lægge jurabøgerne og droppe eksamenslæsningen de næste 10-20 min., hver gang der kommer en ny blog.

  SvarSlet
 4. Foreningen Far politianmelder alle, der er uenige med dem. Og klager over dem til ethvert tænkeligt organ, nu altså også FN.

  FF er en komplet vanvittig forening. Det overgår min forstand, at nogen lytter til dem - og at pressen ikke stiller kritiske spørgsmål til FF's forhold til demokrati og ytringsfrihed.

  Det er vel ikke glorværdigt at blive så sure på dem, der er uenige? "Tag det som en mand", fristes jeg til at sige. Men det er jo netop det, de ikke kan.

  Rosemary

  SvarSlet