fredag den 18. maj 2018

Et helt hårdt livs samlede uretfærdigheder, nedfældet i én lang rapport. "Very sever".

Jepser Lohse, formand for “Foreningen Far“, kan ikke lide “feminister”. Feminister over hele landet drager et lettelsens suk.

Lohses ubehag ved “feminister” fremgår af en ny klage. For ja, denne klageånd holder aldrig op.  

Mediernes møgkællinger vier et helt kapitel til foreningens klagevirksomhed:

 

Denne gang klages der ikke til politiet, Institut for Menneskerettigheder, et ikkeeksisterende ministerium benævnt “Danish Ministry of Equality, Children and Justice" eller andre institutioner, men vist nok over selv samme institutioner. 

Læs og bedøm selv.


Bedst, som man tror, at Jesper Lohse omsider har forstået vilkårene i et moderne demokrati, hvor fri debat og ytringsfrihed er vilkår, man må leve med, bliver der igen klaget, denne gang til FN: store mor. Over “sever [sic!] harassment” og såmænd også “sever" gender discrimination.


Klagen omhandler en række usubstantierede anklager mod unavngivne personer og institutioner, og det bliver spændende at se FN kaste sig over denne rapport med “sever” iver. En smal sag for en kæmpeorganisation med et utal af ulønnede praktikanter.


Foreningens medlemmer forstår imidlertid ikke rapporten, men tror, den omhandler en klage over kommune og statsforvaltning.

Jeg kan kun –– igen –– opfordre Jesper Lohse til at anlægge en injuriesag, så vi én gang for alle kan få domstolens vurdering.


For når alle klagemuligheder er opbrugt, er der altid Menneskerettighedsdomstolen. Climb every mountain!

Og til sidst en vits: Hvad ville man kalde Jesper Lohse, hvis han kom fra Iran?

Svar: Tåreperser.

God weekend!

2 kommentarer:

  1. Hvad kan jeg sige? Den er skrevet på engelsk... Og øøøh

    Naarh, who gives a frog🙄

    SvarSlet
  2. What is the difference between victim claiming and victim blaming???

    SvarSlet