"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

søndag den 27. maj 2018

"Børn og fædrepartiet" siger nej til kvindificering

Søren Dresmer Hansen er manden bag Børn og Fædrepartiet, som “kun har godt i sinde”, og som har en facebookside, som 37 mennesker i skrivende stund har liket.

Desmer-Hansen er endvidere manden bag Godfar, som har en Facebook-side med 340 følgere. Også han taler om rettigheder og viser derved, at han i lighed med Foreningen Far heller ikke har nærlæst udkastet til en ny politik på familieområdet. 

Dette interview Stille før optagelse er en mageløs oplevelse i Omvendtville, hvor Dresmer Hansen oplever verden helt synkront med Foreningen Far:

“#Metoo er det rene vand i forhold til de overgreb, der sker på børn og fædre,” udtaler Børn og Fædrepartiets høvding, Søren Dresmer-Hansen blandt andet i dette interview 

Søren Desmer-Hansen fortæller videre om sit sensationelt fremmeligt barn, der allerede som etårig begyndte at bede sin far om en deleordning ...“Han er stik imod en 10/4-ordning,” citerer Desmer-Hansen sin nu fireårige søn for at sige. Unaturligt fremmelige børn er i sig selv interessante, men dette fremmelige barns inderlige bøn bliver så meget desto mere interessant, fordi hans far har en særlig interesse i “forældrefremmedgørelse”.

Han fortæller også om et nyt fænomen, “kvindificering”, som vist er i familie med "omsnuing".  

Vil du høre mere fra Desmer-Hansen, kan denne youtube-video, som 22 mennesker i skrivende stund har set, anbefales. Hvis man lader den køre, mens man laver noget andet, løber den direkte over i en tegnefilm om Masha and the Bear.

Søren Desmer-Hansen var kandidat til KV17 for det Konservative Folkeparti og fik 78 personlige stemmer.

3 kommentarer:

 1. Mon han er bange for at håret falder af, siden han hele tiden tjekker om det er der endnu?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold ud Louise skat, det er ren bamsejuice😉
   https://youtu.be/4FKEfv-pCXE

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet