"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

fredag den 7. oktober 2016

Fra Chris Albans skrivebord


5 kommentarer:

 1. Kære SS,

  Jeg blev så inspireret af dig og denne fin reference til Chris Alban, at jeg måtte omtale det på min egen hjemmeside sammen med uddrag fra de hemmelige samtaler du har bygget din bog på. Godt arbejde !

  http://3i1sag.dk/om/det%20hemmelige%20netv%C3%A6rk.html

  enjoy.

  Kh,
  Nikolaj Rommedahl aka tror du jeg er Total Idiot Med Mere (TIMM)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for linket...

   Jeg kan godt forstå, at du er nødsaget til at associerer til seksuelopstemthed og statslederskab, for intet mindre kan vel gøre det.

   Mirror mirror on the wall...

   Og ja, I stakkels statsledere har det bestemt ikke nemt - Omgivet af: gejlerer, trampere, ubegavelse, dumhed, tilsvining, kapitalistisk grådighed, onani, bondefangeri, uvidenhed, dårlige undskyldninger, idioti, benægtelser, løgne, naiv godtroenhed, børnepornografi, vold, ballade og medmennesker med utiltalende karaktertræk.

   Hvor er det FLOT, at DU/I ikke dømmer på forhånd.

   Man kan jo kun håbe, at resten af verden får samme fine klarsyn som dig.


   P.s: Imens vi håbefuldt venter på frelse, så vil jeg bede til, at Chris Alban & Susanne Staun gnubber mit våde kapitalistskød i ekstase.

   BLING BLING - Do Your Thing.

   Slet
  2. Kære Sonja,

   Alle har ret til en mening. Også du.

   MVh,
   Nikolaj Rommedahl

   Slet
 2. Godt at I fortsætter med at få voldsramte kvinders virkelighed frem i offentligheden. Skriver du snart lidt om kommunernes fortræffeligheder, så nogen på Borgen lige overvejer en ekstra gang hvilken rolle kommunerne skal spille i den nye forældreansvarslov.
  Ps mon din gode ven Timm har adgang til en særlig udvidet Google version eller har han selv skrevet samtalerne. I hvert fald kan min browser slet ikke finde de spændende samtaler Timm henviser til...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lousie,

   Som du kan se nederst i udskriften nederst i højre hjørne på sidste side, så er den lavet den 5/12-2012. Det fremgår øverst at der er tale om en kopi af hvad der lå frit tilgængeligt den 30 oktober 2012 og at siden kan være ændret i mellemtiden. Om du finder den er mig mindre interessant.
   De mange lange tekniske tal og bogstaver øverst er en unik kode som gør at google kan bekræfte indholdet. Den kan jeg ikke "fake", eller danne selv og er ubestrideligt bevis, ligesom det vil være det i en retssag, om nødvendigt.

   Så hvad angår dine bemærkning om at jeg selv kunne have kreeret teksten, så takker jeg mange gange for på den måde at fremhæve det problematiske i hvad man kan læse. Den er ganske rigtigt stærkt belastende, ligesom den er sand. Teksten er taget fra nettet og elektronisk journaliseret i forbindelse med injurie-sagen i 2012 i Randers mellem Sidsel Lyster og jeg som baggrundsmateriale, hvorfor en debat og et reality-check omkring hvorvidt det er ægte kun vil have en taber, og det er dig. Jeg plukker fra mine arkiver som det er relevant i forhold til debat der præsenteres fra denne front med Susanne Staun, og lægger det ud til at bringe farve og forståelse på aktuelle emner. I dette tilfælde hvorledes man bør kigge i egen baghave inden man kritiserer andres forhave. Alternativt så andre også kan læse hvad Susanne Staun bygger sin bog på "velkommen til mit mareridt" med et kig inden for døren hos talspersonen for dette netværk og min ekskæreste (Sidsel Lyster).

   Der er mere baggrundsmateriale fra samme skuffe i de elektroniske arkiver, og jeg vil gerne tilbyde dig at lave en side tilegnet dig med mere materiale, hvis du skulle være i tvivl. Alternativt vil jeg blot lægge det ud i det omfang debat-emner og udsagn fra Susanne Staun' lejr lægger op til. En form for naturlig "WikiLeaks" til at komplimentere Susanne Stauns mange udsagn og henvisninger. Det kan hun godt tåle, nu hvor hun siger hun aldrig tager fejl. Spørgsmålet er så om du kan ?

   MVh,
   Nikolaj Rommedahl

   Slet