"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 10. oktober 2016

Flere flæbende Fædre

Flæbende fædre er karakteriseret ved at være i særklasse offentligt højtråbende om de uretfærdigheder, der regner ned over deres uskyldige liv. Men kigger man nærmere på disse fædre, viser det sig, at det er så som så med uskyldigheden.


Det er umuligt at afgøre, om de flæbende fædre lyver eller simpelthen har en alternativ virkelighedsopfattelse. 

Dette har jeg illustreret gang på gang her på bloggen, ikke mindst i form af den ikoniske Flæbende Far.  Andre store flæber-profiler omfatter:

Jesper Simonsen
Morderen J.J. 
Jan Nielsen

Den flæbende far er en vigtig skikkelse, fordi han bliver troet og brugt. Dermed bidrager han til den udbredte og kunstigt oppumpede forestilling om diskrimination af fædre, som dermed høster prædikatet “stakkels

Tag nu Hassemand. 
Hassemand er en karakteristisk højtråbende, næppe alfabetiseret betahan, der pt hopper rundt som en Duracell-kanin og promoverer sit selvudgivne værk om, hvor synd det er for ham og hans børn. En fortælling, han selv beskriver som rørende og hårrejsende.

Her melder hans søn sig dog i kommentarsporet på Saxo:Til dette svarer Hasse bl.a., at han er ked, at sønnen bærer nar. 

Tak, Mike. Du gør mit arbejde pærelet. Tak også til psykolog Lotte Nichols fra Børn som ben:Flæbende Far #2 i denne runde er en lignende juvel:

Og således kørte den gode Martin på hos Foreningen Far. Men en dag meldte hans eks sig ind i gruppen og skrev:

Dette klassiske eksempel på en flæber bliver ikke mindre interessant, når man tilføjer, at denne mors kommentar blev offer for Foreningens slettepraksis; den pågældende mor er således ikke længere medlem af gruppen. Det er til gengæld stadig den flæbende far, og jeg kan kun gentage min opfordring: Gå nu ud med skraldet, Foreningen Far.

Tak til Per for flæbende Martin. Selv stalker jeg ikke Foreningen Far i tilstrækkelig grad til at tage ene-æren for alle mine hatecrimes

1 kommentar:

 1. Oliver´s endelig dømte kidnapper er nok også et godt eksempel på ovenstående beskrivelse, eftersom hele Danmark er "faldet" for hans "fortællinger" i Aftenshowet, i Danmark den 8.august 2011, hvor DR har ladet sig bruge som mikrofonholder af Thomas Nørregaard Sørensen og dens talsmand for pressen, Janus Bang, som også kalder sig "fighteren" (https://sites.google.com/site/thedanishtrap/tns-kampagnen-in-dk/kampagne-borgersagen).

  Alle deres udtalelser og påstande er blevet taget som "bar mønt" af blandt andet journalisterne - ingen har kontrolleret om deres påståelser er sande og har været med til at begå justitsmord på mig - i dag er det bevist at ALLE påstande har været usande.
  Også Peter Skaarup, fra DF har været bekendt med faktaerne i sagen, men valgte med at fortsat understøtte den danske statsborger Sørensen.

  Se udsendelsen og læs dens transkript her:
  https://docs.google.com/file/d/0B7KXvHk1XY3GbEdnNGVNS0VsS0U/view

  Transkript til udsendelsen:
  https://docs.google.com/file/d/0B7KXvHk1XY3GOTY4OTQ3YjUtZTA1OC00MjQ2LTk2ZjctYzQyNjRhNzU0OTQz/edit

  Se mere om Peter Skaarup og Oliver-Sagen her:
  https://sites.google.com/site/thedanishtrap/ministries-dk/politiker#TOC-Peter-Skaarup

  https://sites.google.com/site/thedanishtrap/ministries-dk/parlament-dk

  Se fuldmagten som TNS underskrev for Janus Bang (hans talsmand i pressen), allerede FØR han overhoved havde en forældremyndighed:
  https://sites.google.com/site/thedanishtrap/information-en/2010-08-23%20TNS%20-%20fuldmagt%20Janus%20Bang.jpeg

  SvarSlet