"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

lørdag den 28. september 2019

Totte laver spørgeskemaundersøgelse

Det vil være gået de færrestes næser forbi, at Foreningen Far i disse dage fokuserer vækkelsesindsatsen på to områder:

1. Angivelig diskrimination mod fædre, og
2. Angivelig psykisk vold mod fædre

hvor man både ved psykisk vold og diskrimination benytter egne, hjemmelavede definitioner.

Af alle de underlødige SurveyMonkey-genererede spørgeskemaundersøgelser, der i tidens løb er udgået fra Foreningen Far, er denne det hidtidige lavpunkt.

Her afkræves man nemlig svar på, hvor og hvordan og så videre, man er blevet diskrimineret, selvom man har tjekket ALDRIG ud for spørgsmålet: Har du oplevet diskrimination. Herefter fortsætter spørgsmålene om diskrimination i et sådant omfang, at selv den mest udiskriminerede person, vil føle sig stærkt diskrimineret.






Det foregår efter den devise, at hvis du tjekker ja til spørgsmålet:

"Har du det godt?"

... så vil undersøgelsen alligevel vide, hvordan du ikke har det godt, hvis skyld det er, at du ikke har det godt, og hvor du ikke har det godt henne.

Foreningen Far er tillige i stigende grad begyndt at opleve. Det stiller den objektive verden meget dårligt.



Fra de mange "flæbende" beretninger fra fædre, som angivelig har lidt den største uret, og hvor virkeligheden viser sig at være en hel anden, ved vi, at selv de værste voldsforbrydere oplever, at de er én af de angiveligt 500.000 fantastiske fædre. 90 procent af den amerikanske fængselsbefolkning hævder at være uskyldige. Den rigtige procentdel er ifølge Chicago Tribune er et sted mellem 2 og 10 procent.

Det er endnu en grund til, at en spørgeskemaundersøgelse som denne er, ikke kun værdiløs, men skadelig.

Som en far udtrykker sig på Foreningen Fars Facebook-side:


 

Foreningens tidligere SurveyMonkey-undersøgelser 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar