"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

torsdag den 19. september 2019

Nationen! slår til igen: mere medlidenhed til forfærdelige fædre

Ekstra Bladets forunderlige Nationen! ––  stedet, hvor frygtelige fædre altid får taletid og medlidenhed –– overgår i denne uge sig selv. Det sker med indlægget Stop nu: Politiet forbyder far at sige hej til 8-årig søn.

En mand har fået et femårigt tilhold –– den maksimale tilholdslængde ifølge loven –– fordi han har stalket og generet sin ekskone. Alligevel lykkes det igen Nationen!s Thomas Harder at oppiske medlidenhed med denne mand.

Utallige har forsøgt at få selv kortere tilhold for at få ro for deres plageånder, men det er oftest tæt på umuligt, og når et tilhold gives, skal grundene være mere end tungtvejende, som det fx var tilfældet, da Rasmus Paludan i 2013 fik et femårigt tilhold mod en person, han havde stalket og chikaneret i årevis.

Men i Nationen! får den tilholdsramtes angivelige talsperson lov at sige: "Faren har på intet tidspunkt gjort noget ulovligt." 

Ikke desto mindre har senioranklager hos Fyns Politi efter en konkret vurdering besluttet tilholdet ud fra lovteksten om tilhold, opholdsforbud og bortvisning.

Der er tale om et udvidet tilhold, der betyder, at manden heller ikke må kontakte sin søn, jf. lovens § 6.




Selvom politimyndighedens beslutning intet har med det familieretlige system at gøre, er der frit slag for alverdens pladder på Nationen!s sider: 

Rigtig mange fædre oplever denne problematik efter indførelse af det nye familierets-system, som viser sig at være værre end det, der foregik i Statsforvaltningen. 

"Fy for satan da hvor er det vammelt kvinder kan behandle deres barns far på sådan en måde," skriver en af kommentarsporets ufattelig mange gentlemen da også, præcis efter Nationen!s taktstok.




Fjern Ekstra Bladets endetarm, Poul Madsen: Luk Nationen!

1 kommentar:

  1. Nationen! drejer fokus alle andre steder hen end mod gerningsmanden. Det er moren, den er gal med. Det er systemet, den en gal med... vi skal åbenbart diskutere alle andre end ham, der selv har valgt den her situation: Gerningsmanden. Og det står i hans magt at ændre den ved at opføre sig ordentligt.

    Men han vil åbenbart hellere i avisen, end han vil ændre sin adfærd. Og det er netop den følelse af berettigelse, der kan ende med et tilhold. Jeg kan slet ikke få øje på historien, medmindre historien er Nationen!s misogyni.

    Erik

    SvarSlet