"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

onsdag den 8. august 2018

Glemt perle i sommerens kampagnefremstød for fædre: Søren Dresmer-Hansen


I løbet af sommeren har vi kunnet høre om mænd, der voldtages og snydes af kvinder, og om kvinder, der vælger at få børn uden mænd. Mand efter mand har stillet sig frem med sin case og fået uimodsagt tåretid på alle medieflader. 

Det hele er solidt dokumenteret på dennne blog, men Søren Dresmer-Hansen blev desværre sprunget over. Det rådes der bod på nu. 

Søren Dresmer-Hansen er kendt af læsere af denne blog fra tidligere optrædende og fra sin rolle som formand for Godfar. Søren Dresmer-Hansen indledte far-tsunamien allerede 5. juni, hvor han igen fortalte om diskrimination og kvindificering:
Hans betænkeligt fremmelige søn blev igen nævnt. Søren Dresmer-Hansen fremførte igen, at hans knap fire år gamle søn de sidste 4 år gerne har villet være mere sammen med sin far. Det undrer enhver, der har haft børn, for et treårigt barn vil i gennemsnit være i stand til at sætte 4-6 ord sammen. Djævlen skal, som vi ved, oftest findes i detaljen.

Overordnet mener Dresmer-Hansen, at det er frygteligt for mænd at blive mødt af det kvindelige blik i Statsforvaltningen, hvor angivelig 80% af de ansatte er kvinder. Men skal vi ikke blive enige om tre ting: 

• Det står mænd frit for at søge ansættelse i Statsforvaltningen.
• Kvinder er som udgangspunkt ikke gunstigt indstillet over for deres kønsfæller. En optælling af fordømmelser af kvinder i kommentarsporene giver en lille overvægt til ... kvinder.
• Mødre føler sig i lige så høj grad som mænd ramt af diskrimination i Statsforvaltningens ligestillingsbestræbelser.

Det viser sig så, at Søren Dresmer-Hansen også har været udsat for barsk behandling af Statsforvaltningens mandlige ansatte, så de centrale spørgsmål ender med at være de samme som altid:

Hvad er der i vejen med Søren Dresmer-Hansen, siden ingen behandler ham godt –– heller i retten synes han at finde retfærdighed? Hvorfor har Statsforvaltningen kun tildelt ham en 4/10 ordning? Hvorfor forlod hans kæreste ham og nok så vigtigt: 

Hvor ville vi gerne høre Søren Dresmer-Hansens ekskærestes historie, for husk nu på The Dangers of a Single Story.

2 kommentarer:

 1. Han siger at de Sidste 3 år har hans søn ville blive hjemme hos ham og være hos sin far. Wow! Det vil sige knægten har ytret dette siden 1 års alderen. Det er imponerende!

  Alle er imod ham, både mænd og kvinder - hmm kunne det skyldes et problem hos HAM? Men det er jo så typisk at disse fædre spiller de uskyldige ofre og giver alle andre skylden.

  SvarSlet
 2. Jeg forstår ikke rigtigt hvad det er de kære fædre vil med 7/7 ordninger og bopæl for det var det Søren ønskede.
  Eller handler det om penge ?
  Det er mange fædre der slet ikke ved hvad børn koster.
  Jeg tror i mange forhold er det manden der betaler hus og bil og mor der forsørger familien, så de ved slet ikke hvad mad, tøj, sko, institutioner osv.
  koster.

  SvarSlet