"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

fredag den 13. januar 2017

Manden og foreningen, der bliver ved med at give ...

Bedst som man tror, det ikke kan blive sjovere:
Hør reaktionerne her.

Og læs en anden her:

19 kommentarer:

 1. Tror du m....ha ha thi hi ..må vente læ...hu hu ha ha ha thi hiiii ok prøver lige at tage mig sam....ha ha ha thi hi ha
  Dumånokventelængepåenkommentar,fordivisimpelthenikkekanstoppemedatgrine pu ha så fik jeg det sagt.
  God aften til alle:-)

  SvarSlet
 2. En fraskilt it-nørd som Jesper med krig på alle fronter mod både ekskonen og tidligere medlemmer af sin forening er vist ikke Danmarks bedste bud på en topembedsmand :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Så kan det vist ikke siges bedre! ���� mvh Stina Truesen

   Slet
 3. Årets første aprilnar kom usædvanligt hurtigt i år og fra Foreningen Far. Det kan ikke være andet....

  Mvh,
  Nikolaj Rommedahl

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Alle børn, bedsteforældre, pårørende af begge køn, familiegrupper, forældre i det offentlige Danmark, borgere kunder, kvinder, mænd, mennesker, hele familien Danmark, globalt.

   Intergalaktisk - Why not?

   Slet
 5. Manden vil være departementschef i børne og familieministeriet og repræsenterer en forening hvis medlemmer alle har et tilfælles, deres eks koner lider af paranoia, psykisk uro og vrangforestillinger ..... ���� hmmm sikke kvalifikationer ... bop bop & godt nytår �� Mvh Stina Truesen

  SvarSlet
 6. Altid skønt med et godt grin. :-)
  Tak fra
  Foreningen Mor

  SvarSlet
 7. Jeg fik mig i alle fald et godt grin; det er jo pinagtigt - men unægteligt også tragikomisk ��

  Længe leve storhedsvanviddet (som en markant del af os "psykisk syge, virkelighedsfjerne og paranoide" ekser til FF's medlemmer allerede har stiftet bekendtskab med på nært hold i tidligere relationer).

  SvarSlet
 8. "I dag er mere end hver anden af de 19 departementschefer på Slotsholmen oplært i Finansministeriet. En håndfuld yderligere kommer fra Statsministeriet."
  http://www.dr.dk/nyheder/politik/politiske-analyser/analyse-et-oproer-mod-finansministeriet-ulmer-paa-slotsholmen

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis. Og jeg ved næsten ikke, hvad der er værst: Hvis det er en sådan uvidenhed om, hvad en dept chef er gjort af, så er det én ting. Men der kan være mange andre årsager til, at han så offentligt siger, at han har søgt den stilling. Fx kan han blive offentligt majestætsfornærmet, når han ikke får stilling og skrige op om diskrimination, som han plejer. Selv ville jeg holde helt mund med en jobansøgning, fordi det ville være pinligt, når jeg så ikke fik stillingen. Der er en seriøs mangel på skam på spil her.

   Slet
  2. Der er vel to mulige tolkninger:
   1. Det er en faktisk jobansøgning, hvor ansøgeren reelt finder sig kvalificeret til stillingen og ønsker at beklæde den.
   2. Det er en gimmick for at anspore til debat om stillingens betydning i forhold til en i Regeringsgrundlaget omtalt reform inden for ministeriets ressortområde.

   Hvis det oprindeligt er 1. må man håbe at ansøgeren nu indser at stillingen kræver erfaring i loyalt at fremme den til enhver tid siddende ministers politik uagtet egen holdning, og derfor udlægger ansøgningen som 2. Det er altså kun 2. der er relevant.
   (Hvis man vil have job i et departement på baggrund af en politisk indsats er nærmere stillingen som særlig rådgiver - eller minister - man bør have som ambition.)

   Når det nu rimeligvis må tolkes som en gimmick er det jo ikke pinligt at man ikke får stillingen. Gimmicken som sådan kan derimod godt være pinlig.

   Jeg kan ikke gennemskue, hvordan det vil påvirke vurderingen fra den person, der får stillingen, hvis pågældende ender i et møde om en regelreform med en person, der har lavet en sådan gimmick ...

   Slet
 9. Nr. 2 dur sgu ikke. Hvorfor skulle han bruge tid på det – hvad skulle gevinsten være? Nummer 1 er en mulighed, men det ville næsten være for patologisk. Den gentagne opreklamering af det Twitter parret med den højstemte, selvhævdende ordlyd peger klart på 1. Ordlyden "har søgt JOBBET" peget entydigt på, at han ikke aner, hvor stor en STILLING, han har søgt. Jeg må ærligt indrømme, at min indre lommeantropolog finder det her interessant.

  SvarSlet
 10. Tja gevinsten ved 2. skulle være, at vi diskuterer det nu.

  SvarSlet
 11. Indenfor de seneste måneder har medierne taget Trump i et utal af løgne.
  Hans gensvar er sletning af indlæg, og et til lejligheden nyeligt opdigtet begreb, kaldet:-"Alternativ Fakta".

  At Trump vil gå til ekstremerne for at kunne rykke sig selv i EGO Banditten, det kommer vel ikke som noget BIG surprice?
  Nu har han så opdigtet ca. 1. million ekstra tilskuere til sin egen indsættelse.

  Hvorfor? Fordi det ikke er nok at være blevet præsident.

  EGO Banditten skal konstant holdes ekstra (kunstig) stiv:-(

  USA ekspert udtaler i dag, at Trump:-"udviser foruroligende mangel på dømmekraft".

  Jeg går udfra at dømmekraft må være det samme, som det vi på fastlandet kalder for: "situationsfornemmelse".

  But who cares?

  Trump eksprimentet... Pyyyha, jeg synes det ligner Mareridts Bloggen til forveksling.

  Lad os nu se, hvor langt normalens sygelige forsvarmekanismer rækker?

  Jeg er sikker på, at fagfolkene nok skal få intelektualiseret sig ud af Trumps adfærd.

  For man MÅ jo IKKE sige det højt:

  "Lort Voldemort"...  SvarSlet
 12. Hvis man er ovre i den lidt mere seriøse ende omkring administrationen af dette sagsområde, så fremgår det af organisationsdiagrammerne, at Statsforvaltningens familieretsområde for 6 år siden hørte under et kontor, der hed "Dansk Økonomi" og havde Magrethe Vestager som minister. Det er blevet lavet om nu, så det nu ligger under børne- og socialministeren. I følge den departementschef, der udtaler sig i artiklen vil et ministerium hvor ministeren ikke sidder i K- og Ø-udvalg (som børne- og socialministeren) have dedikeret fokus på ressortområdet, hvor et ministerium som Økonomi- og indenrigsministeriet vil have en lidt bredere og mere koordinerende rolle.

  Der er altså sket en omorganisering i ministerierne ift. det familieretslige område. Det er sikkert uafhængigt af at Jesper Lohse har agiteret for det, eller også har den agitering virket, og så behøver manden slet ikke få "jobbet" som departementschef for at få implementeret den ændring for den er allerede gennemført. Den kan jo heller ikke besluttes af en departementschef, for som det fremgår af artiklen er en politisk beslutning som en departementschef bare retter ind efter.

  Uanset, hvem og hvordan beslutningen er truffet tror jeg umiddelbart, at det er en relevant organisering at sagsområdet med Statsforvaltningens familieretslige indsats hører til en børne- og socialminister også med tanke på den regelreform frem mod et enstreget system, som fremgår af Regeringsgrundlaget.
  http://www.altinget.dk/artikel/departementschef-det-tager-altid-laengere-tid-end-man-regner-med-at-faa-et-ministerium-op-og-koere

  SvarSlet
 13. Her beskrives hvordan ansættelsesproceduren for dwpartementschefer ser ud: http://www.altinget.dk/artikel/praestegaard-lederkurser-skal-goere-op-med-silotaenkning

  SvarSlet
 14. Her er et interview med den nye departementschef i Socialministeriet. Han har over 20 års erfaring fra statslig administration på et område med børn og sammenspil mellem statslig og kommunal indsats, og er samtidigt et nyt pust udefra, der kan kan komme til Socialministeriet med nye øjne.
  http://www.altinget.dk/artikel/ambitioes-outsider-overtager-socialministeriet

  SvarSlet