"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

søndag den 27. oktober 2019

Julegaver til voldsramte kvinder – fra smykker til pussy-hatte til stunguns, fra 52 kr. og opefter

Hvorfor ikke begynde i den dyreste og mest sympatiske ende, nemlig hos Tim og Daniel, der har smykkefirmaet Spirit Icons. Begge mænd er selv voldsramte, én af sin tidligere partner, én af sin far. Læs mere om dem her.


 
 

Fås i prislejet 500-1500 kr.

I den helt modsatte ende af prisspektret finder du pussy-hatten. Her er den billigste fra etsy.com, til ca. 52 kr. plus porto: 



 
Etsy har et udbud af forskellige pussy-hatte, der overgår alt, der er fundet andetsteds. Bestemt et besøg værd.




Eller hvad med en vagina-halskæde, også fra Etsy, til 250 kr. plus porto:

Etsy er et slaraffenland for dem med rette søgeord. Siger det bare.











 



Kritisk Pynt har alt i brocher og nøgleringe, fra 180-200 kr.

Blandt udvalget:
"Jeg ved, jeg har ret."
"Nej."
"Stop dig selv"


Surf selv!


Selv noget så fodgængeragtigt som Zalando har et godt udvalg af femi-T-shirts. Denne her står til 164 kr. Du kan også lave din helt egen T-shirt, her fx.












Men måske trænger din veninde til noget helt andet, som fx en stungun. Du kan købe den lige her –– og hvis du ikke kan lide lyserød, så fås den selvfølgelig også i knaldsort. Den lyserøde model koster ca. 250 kr. Igen: plus porto.

Hvad gør en stungun? Den overvælder det neuromuskulære system med øjeblikket svigtende orienteringsevne og balance til følge. Blodsukkeret omdannes til mælkesukker, så ofret bliver ude af stand til at producere energi til musklerne. Resultatet er lammelse.  

Samme butik har et stort udvalg af selvforsvarsrekvisitter, fx sprays, knipler –– og håndjern.

Så er der vist kun bøgerne tilbage. Aktuelt anbefales Argumenter imod kvinder (184,95 kr.) og Den store  bandebog –– fuld af lort og en helvedes bunke skældsord  (269,95 kr.)





 








Et sidste tip. Hold øje med Malicious Women's Candle Company, som forhandler duftlys med frække påskrifter. Desværre sender de endnu ikke ud af landet, men den tid kommer. Indtil da er det gratis at tillægge sig deres gode vane med at underskrive  mails sådan her:

Stay malicious!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar