"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 25. juni 2019

Formanden for Foreningen Far misbruger egen forening til at udbasunere privatsag som principsag

På syvende døgn er hovedhistorien fastgjort på Foreningen Fars officielle facebookside:

 

 

Men de omtalte principielle børnesager består af to sager: Den første vedrørte en japansk kvindes bekomst i Gentofte Kommune. Den anden vedrører formandens private børnesag, som han her folder ud i en såkaldt pressemeddelelse.

 

I pressemeddelelsen karaktermyrder formanden for Foreningen Far moren til deres fælles barn med påstande om misbrug og mistænkeliggørelse af dennes evner som mor, også fsa. tidligere barn. Formanden bruger med andre ord de samme virkemidler i sit privatliv, som foreningen er berygtet for at bruge i sin rådgivning.

 

Formanden for Foreningen Fars private børnesag handler om overførsel af bopæl. Formanden mener, at CPR-lovens § 8 giver ham ret til at flytte datterens bopæl til egen adresse, fordi han dokumenterbart har haft datteren har boet hos sig i længere tid “pga. morens situation”.

Formanden mener desuden fejlagtigt, at et misbrugsproblem er grundlag for flytning af bopæl. Det er ikke tilfældet.

 

Fun fact: “Mere end 7 genstande ugentligt giver automatisk diagnosekoden alkoholmisbrug i sundhedsplatformen.”

 

CPR-loven har i mange år været brugt som en kattelem til at tiltuske sig  bopælsretten med, bl.a. ved tilbageholdelse af barnet, hvad der er lykkedes i flere sager i de kommuner, der ikke er klar over, at den anden part skal høres.

 

I skrivelse til Gentofte Kommune af juni dette år truer formanden kommunen og de i skrivelsen nævnte medarbejdere med politianmeldelse såfremt bopælen ikke straks overføres til ham.

 

Dette sker til trods for, at Økonomi- og Indenrigsministeriet i deres afgørelse 12. oktober 2018 stadfæstede Gentoftes Kommunes afgørelse om at afvise formandens anmodning om registrering af datteren på hans bopæl.

6 kommentarer:

  1. Det er påfaldende, at Hr. Lohse misbruger systemet til at snyde sig til bopæl...Noget han ellers tidligere har klandret mødre for at gøre og kritiseret dem for det... hmm men som man siger; Tyv tror hver mand stjæler... Skræmmende at han misbruger rollen som formand i FF til egen vinding i sin private sag. Det er direkte ulækkert og viser at han ikke er sin formands rolle værdig.

    SvarSlet
  2. Jeg elsker, at manden beskriver sig selv som "helt almindelig, sund og rask." Der er intet ved den fremfærd som er hverken sundt eller almindeligt. Stakkels kvinde!

    SvarSlet
  3. Så folder han sig ud igen!! Nogen der har tilbudt ham lidt terapi omkring adfærd..?

    SvarSlet
  4. Hvis han har forfulgt moderen med klagesager, sådan som han har forfulgt os andre med underretninger og falske politianmeldelser, kan han selv have forårsaget et evt. misbrug. Min eks var ven med Jesper Lohse, og de kuppede foreningen Far sammen. De mødte hinanden, mens min eks og jeg var samlevende, mens Jesper var skilt. Dvs. at hvis Jesper stadig kører sager på sin eks, har han forfulgt sin ekskone i mindst 12 år nu!

    SvarSlet
  5. Med "os andre" mener jeg mig selv, og ifølge twitter også Chris Alban. Personligt har jeg oplevet anmeldelser fra Jesper Lohse for følgende "forbrydelser": dokumentfalsk, stalking, hadkriminalitet, indbrud på Jesper kontor på Sjælland (jeg bor og opholder mig på Færøerne), dødstrusler mod en kvinde (jeg sendte ankestyrelsen en objektiv og beskrivende bekymringsskrivelse om kvindens stedbarn... det førte til Jesper politianmeldelse). Nå ja, og så har han flere gange meldt mig for børnebortførelse af både eget og andres børn. Behøver jeg sige, at er flyttet fuldkommen lovligt til Færøerne med fuld forældremyndighed - hvilket Jesper Lohse var klar over? Han må være et helvede at være skilt fra, hvis han myndighedsstalker sin eks, som han har stalket mig.

    SvarSlet
  6. Godt research-arbejde!!

    Der mangler vist en slags Frequent Flyer Club for alle, der er blevet politianmeldt af Foreningen Far. Det er jo blevet noget, man skal være stolt af. Der kan udstedes guldkort og platinkkort til alle, der er blevet anmeldt mere en een gang. Og æremedlemsskaber.

    Og ja, stakkels ekshustru. Jeg håber, at hun giver sig til kende, for der er meget god støtte at få derude blandt mennesker, som selv har været noget tilsvarende igennem, som har oplevet følgevirkningerne på sjæl og krop - omend den her sag nok topper alle andre sager.

    Og endelig: Godt gået af Gentofte kommune, at man ikke ligger under for trusler og kværulantforrykt adfærd!

    Rosemary

    SvarSlet