"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

fredag den 20. april 2018

Nej, kæresterne i syvende klassse er HELLER ikke voldelige ...

Læsere af Mediernes møgkællinger er allerede vant til politikere, der går i medierne med forkerte udtalelser baseret på oplysninger fra medierne selv. Dette kan man læse om i afsnittet “Med medierne som fejlkilde."

Men det er nyt –– inden for dette felt –– at se politikere gå i medierne med faktoider fra forskningen selv. 


I kølvandet på Ask Elklits stærkt kritiserede undersøgelse om gensidig vold, Undersøgelse af indbyrdes vold, der mødte stærk kritik fra alle sider, herunder fra DR's Detektor, slap sidstnævnte ikke taget i SDU-forskerne, f.s.v. et delstudie, faktisk er et Ph.D.-projekt, som var inkorporeret i Undersøgelse af gensidig vold, nemlig den endnu ikke publicerede undersøgelse om kærestevold.

Det var på baggrund af denne, der viste, at 40% af danske syvendeklasseselever har været udsat for kærestevold, at Karen Ellemann fremsatte den opsigtsvækkende udtalelse om "en syg ungdomskultur".

Men Detektors undersøgelse peger i stedet på en syg forskningskultur, for det viser sig, at kærestevold nu betyder "at blive såret eller kritiseret", og da Detektor omsider får fat i rapporten, er de 40% tillige forsvundet. 

Se udsendelsen her. Læs DR-Nyheder her.

Det fremgår endvidere fra aktindsigt, at både forskerne selv og Ligestillingsministeriet var bekendt med de rigtige tal, og man kan med rette spørge, hvorfor ministeriet ikke passer bedre på ministeren?

Det er desværre kendetegnende for hele det i opsigtsvækkende grad ivrige felt, der gang på gang forsøger at tegne et billede af kvinders voldsfrekvens, at det simpelthen ikke foregår på redelig facon:



Når der pilles lidt, falder resultaterne fra hinanden.

Alligevel er skaden sket. Det, læsere og lyttere husker, er det oprindelige og stærkt opskrevne faux resultat om, som nettet aldrig glemmer:



Tidligere om denne sag, bl.a.:  

Når forskning bliver politisk.
Voldsobservatoriet sænker kisten indeholdende Ask Elklit undersøgelse helt ned i graven.
Nedturen fortsætter, men skaden er sket.
Detektor om undersøgelse af indbyrdes vold.
Mere kritik til undersøgelse af indbyrdes vold. 

Hvis du vil læse mere om Undersøgelse af indbyrdes vold, så brug søgebarren i højre hjørne.  


4 kommentarer:

 1. That's it - jeg vil have et and-ikon! Det er ikke første gang, tal fra Socialministeriet bør mødes med "rappen".

  Der var også sagen om samværschikane. Socialminsteriet påstod, at samværsbørn mistede kontakten med den anden forælder pga chikane 800 gange årligt. Det rigtige tal viste sig at være ca. 32 gange årligt... Men da var Skilsmissepakken allerede vedtaget. Og Ministeriet har aldrig vedgået sig fejlen. Eller det faktum, at Manu Sareen vildledte Folketinget.

  Du skrev om det her:
  Sådan fik de vedtaget Skilsmissepakken.

  Det står skidt til, når lovgiverne jagter fake news for at få politik igennem uden synderlig interesse for 'sandhed', f.eks. i form af god forskning og vidensbaseret lovgivning.

  Socialministeriet er nærmest arnested for fake news. Til stor fordel for pædofile og voldelige mænd. Og til stor skade for voldsramte kvinder og børn, der udsættes for overgreb.

  Rosemary



  SvarSlet
 2. FakeNews får helt ny betydning når politikere som Karen Ellemann, Manu Sareen, Mai Mercado mfl bestemt ikke holder sig tilbage for at vildlede nationen.

  Gad vide hvad der ligger bag dette utrættelige forsøg på karaktermord på et helt køn? - Især tendensen med at fastholde manipulerede forskningsresultater på trods af at de forlængst er tilbagevist?

  Manu Sareen er nærmest lovligt undskyldt ( gu er han da ej! ) På tidspunktet for sin vildledning af folketinget lå han selv i en bitter skilsmisse.

  Men at 2 kvindelige socialministre hverken udviser moral, etik eller som minimum et anelse loyalitet overfor deres eget køn, vil for mig stå som en gåde til evig tid? De 2 madammer er jo notorisk kendt ( og berygtet ) for ingen kommentarer at have til deres egne fadæser....



  Mvh Kristina Nielsen

  SvarSlet
 3. Der er nærmest gået overnight inflation i de kvindelige karakterafvigere.
  Gad vide hvorfor de er kommet i så høj kurs i Danmark?

  Matriarkalske-Engle, deres rygmærker fylder (snart) hvert eneste gadehjørne🙄
  De drikker fadbamser, og dyrker "grab Them by the dick" mentaliteten.

  I gotta have one of those👍

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet