"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 2. oktober 2017

Agurkemandag: håret i suppen, der forsvandt

Tusind tak, skal det herfra lyde, til Ekstra Bladet for to helsider. Den form for reklame er næsten ikke til at købe for penge.

Tak også for at bevise den centrale pointe i Mediernes møgkællinger (som Ekstra Bladets journalist ikke har læst), nemlig at medierne er mikrofonholdere og PR-bureauer for mænd som Vladimir Valiant.
Jeg kopierer og videregiver uden blusel “betalingscontent” fra Ekstra Bladet, da jeg kan se, at tabloidavisen gør det samme –– og til overflod indkopierer det selv samme brev fra Vladimir Valiant, som jeg ikke må vise. Tak for det også.6 kommentarer:

 1. Angiveligt, angiveligt, an-gi-ve-ligt..

  Selv fi-re-sta-vel-ses-ord kan drukne i suppen, hvis bare man koger en suppe, der er tyk nok..

  SvarSlet
 2. Ekstrabladet beviser din pointe i "Mediernes Møgkællinger" i real time. Grimt, men god PR for din (dagsaktuelle) bog.

  Det ville være smukt hvis Ekstrabaldet ville udskifte deres stumme journalist med mikrofonen med en ikke-handikappet journalist, der ville grave i den undersøgelse af datteren Aia på Rigshospitalet for seksuelt misbrug. Aias egen læge insisterede på at den blev gennemført. Angelina undlod dog at inddrage den i sagen for ikke at optrappe konflikten mere end (tudefar) Vladimir Valiant allerede havde gjort.

  Thomas, MarixEdu

  SvarSlet
 3. Det er pinligt for Ekstra Bladet, at de bringer en artikel om en bog, journalisten ikke har læst.

  Og hvor er historien? Der er ikke noget nyt i, at Vladimir Valiant gerne vil lukke munden på en forfatter, der sympatiserer med moren. Det nye kunne have været, hvis Ekstra Bladet havde vinklet på det...

  Rosemary

  SvarSlet
 4. I øvrigt genialt af Ekstra Bladet at bringe det brev, som ikke måtte bringes. :)) TAK! :)

  Rosemary

  SvarSlet
 5. Ajiih, sikke et awesome nice billede du har fået i Ekstra Bladet, Susanne ;)

  Gad vide om det er dig der er den (sorte) møgkælling, eller smilende kakaodrikkende hyggestundsfarmand med barn i favn... Nuuurh?

  https://www.youtube.com/watch?v=aDZrrYzKrnc

  SvarSlet
 6. Sidder og tænker på alt den gode reklame, og alle de mange "dejlige" makabre avisoverskrifter landets voldsramte igennem årenes løb har bidraget til.
  Jeg er sikker på, at mange Ekstra Blads journalister har sendt en venlig tanke i retningen af krænkerne, når der VUPTI lige blev skabt lidt spændende underholdning til morgenkaffen og wienerbasserne.

  Når det regner på præsten, så drypper det på degnen, som man siger.

  SvarSlet