"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 12. juni 2017

Pressenævnet eller politiet?

Hvad med begge dele? Det her må stoppes.


Det er næsten for morsomt, men Lohse tog imod opfordringen: 

2 kommentarer:

 1. Kære SS,

  Du er ikke alene. Jeg fik mit senest brev fra ordensmagten ultimo marts, hvor der stod de havde indstillet efterforskningen for "Politisk motiveret had, chikane og stalking" mod Jesper Lohse.

  Mit første tanke var at Formand Lohse fra foreningen Jesper Lohse ved et uheld måske var havnet i samme brevkursus for jura-analfabetister som den gale præst tilfældigvis kunne være en del af. Men ved nærmere eftertanke kan det også være et mere formaliseret samarbejde dem i mellem, hvor de har en sådan min-er-større-din konkurrence i at skrige "voldsramt" og kaste med paragraffer så ordensmagten kan holdes beskæftiget. Der er i hvert fald meget de kan lære af hinanden. Jeg tænker at vi kan skubbe på så de kan mødes over en kop kaffe og udveksle tricks ? De har i hvert fald behov for at lære lidt mere, hvis det skal gå efter planen.

  God speed
  Nikolaj Rommedahl.

  SvarSlet
 2. Nej, det har du ikke fået at vide af politiet i marts. Det har du fået at vide af mig i går :-)

  Det forholder sig nemlig sådan, at man skal søge aktindsigt for at få den oplysning. Herudover, skal der gå 2 måneder for at sikre, at anmelder ikke anker til Statsadvokaten. Så du kunne tidligst have fået den oplysning d. 27. maj. Hvis du havde søgt aktindsigt, hvad du ikke har.

  Du kunne også bare sige tak. Så siger jeg nemlig: Det var så lidt.

  SvarSlet