"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 19. december 2016

Årets bedste fif for stalkingramte

Direkte fra Anders Hemmingsen/Sofie D:

1 kommentar:

 1. Jeg er ked af at sige det, men den eneste nyhed her er, at stalkeren anvender Mobilepay.
  Bankoverførsler på 1 kr. der er vedhæftet "slet skjulte trusler", er skam set før.

  Har du brug for praksis eksempler til en senere bog, så har jeg kopier af en sådanne transaktioner liggende her.

  Et andet smart økonomisk trick er, at stå udenfor Babysam og fiske kasseboner op af skaldespanden.
  Som man så vedhæfter kopier af, som dokumention i sagen til Statsforvaltningen, og derefter fortæller tårevæddet, om alle de mange penge man har spenderet i sit forsøg på at understøtte barnet og dets trivsel.

  De fædre som Susanne skriver om, de har jo tit og ofte fået børn med flere forskellige kvinder, der alle sammen tvinges igennem Statsforvaltningens (makkeret) kødhakkemaskine.

  Og fordi psykopaterne kender turen, så samler de gerne dokumentation tidligt i forløbet.
  Vi kalder dem for: "Dokumentations Hordere".
  Mønstret er, at den ene forælderpart har koncentreret sig om at udfylde forælderrollen, nærværet og dagligdags praksis omkring barnet.
  Den anden forælderpart, har i mellemtiden brugt tiden på at anskaffe 500 siders dokumentation for, at han/hun i virkeligheden udfylder forælderrolle og evnerne bedst.

  Hvordan man får tid til at klare kødgryder, vasketøj, indkøb, rengøring, arbejde, familie, forælderrolle, fritidsaktiviteter og nærværet sammen med barnet, samtidig med at man fletter en kreativ "O.J. Simpson" - Det stiller Fagfolkene i Statsforvaltningen sjældent spørgsmålstegn ved.

  Når parterne så mødes i Statsforvaltningen, så falder den "normalt fungerende" forælder til jorden med et brag, fordi han/hun ikke har udtænkt strategier, taktikker, juridiske kneb, metoder, rettigheder, krav, dokumentation mm. - Netop fordi forælderen har været travl beskæftiget med ALT DET, som en normalt fungerende forælder SKAL være beskæftiget med.

  Som jo egentlig i en normalens optik, er hele formålet og selve hensigten med at blive forældre.

  Det har den "syge forælderpart" så til gengæld IKKE, derfor træder han/hun nu velforberedt ind i Statsforvaltningens manege, og kan papegøjesnakke ligenøjagtig det fagsprog, som fagfolkene ønsker og elsker at høre.

  Hvis man ved, at Psykopaten har brugt sin del af barslen på at indkræve dummebøder og surfe internet porno, så kommer det naturligvis som noget af et chok, at psykopaten nu brillere verbalt i Statsforvaltningen, ved langt at overgå både Dion Sommer, Daniel Stern og Magaret Mahlers formidlingsevner.

  Og hvis fagfolkene i Statsforvaltningen så udelukkende lytter med intellektet og egoet, som er psykopaternes absolutte favorit afsender/modtager kanal, så kører den simpelthen rent ind... (Med penis, som de siger i Rytteriet).

  Det er faktisk en regel uden undtagelse, at er man udsat for en psykopat, så kan man være 100% sikker på, at jo mere mekanisk psykopaten formidler sine rettigheder og krav, des flottere tager det sig ud i juridisk kontekst.

  I det seneste år har der kørt en sag i danske medier.
  Hvor i en kvindelig "entertainer", godt hjulpet på vej af juridiske søgsmål, der (omkostningsmæssigt) beløber sig i omregningen af millionklassen, har fået lidt hjælp til frivilligt at afleverer et smykke tilbage til dets retmæssige gavmilde giver.

  Jeg har flere gange højlydt tænkt tanken, i forbindelse med læsningen af denne sag, at TAK DU endelige din Gud og skaber for, at "rettigheds festligheder" kun udspiller sig omkring et sølle smykke.
  Vi er mange, som desværre kender ALT til det triste faktum, at "rettigheds festligheder" udspiller sig omkring barnet.

  Fordi, tja` fordi lovgivningen og Statsforvaltningernes fagfolk tillader det.


  SvarSlet