"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

fredag den 9. september 2016

Er Foreningen Far i tvivl om sin kønsidentitet?

I en lang pressemeddelelse til CEDAW, FN's Kvindekomité til afskaffelse af alle former for diskrimination mod kvinder, informerer Foreningen Far i dag komitéen om den massive diskrimination, fædre udsættes for.

Og det kan ikke siges tit nok ...... selvom det svarer til at henvende sig til Ministeriet for Landbrug og Fødevarer med en klage over, at man har fået jord i hovedet.   

Anledningen er, at Foreningen har fulgt Komitéens seneste aktiviteter, hvilket med seks måneders forsinkelse må være afgørelsen i Oliver-sagen og henstillingen om eftersyn af visse aspekter af Forældreansvarsloven

I skrivelsen fra Foreningen spores ingen analyse af Komitéens afgørelse; i stedet indeholder den fire klagepunkter, hvoraf nummer fire bør fremhæves: Foreningen mener, at fædre og fædreorganisationers ytringsfrihed er stærkt truet i Danmark og i de fleste vesterlandske lande. 

“Som fædre og fædrerettighedsorganisationer er det stadig ikke muligt at tale frit i Europa på grund af oplevelser med hadforbrydelser, stalking og kriminel opførsel fra visse mindre aktivistgrupper.”
Stakkels fri debat. Sikke mange øgenavne. Sikke vild virkelighedsopfattelse:

Foreningen Far styrer medierne

Man bemærker, at Foreningen over for komitéen fremhæver, at den er et “expert member of the national human rights council.” 

Er det nu tilfældet? Læs videre her.
 

1 kommentar:

  1. 😂😂😂 "Jeg ler min røv i laser!" 😂😂😂

    SvarSlet