"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

onsdag den 18. maj 2016

Hvor jeg dog hader at skuffe My Number One Fan

Jeg skulle have læst op af min roman i går til Talk Town-arrangementet på Halmtorvet, men var desværre lagt ned af sygdom, og det har åbenbart skuffet min største fan, en mand med så stor indlevelsesevne, at han mener min roman handler om ham. Det er jeg vant til –– at folk tror, alting handler om dem. Sågar har jeg en kollega, der er blevet beskyldt for at stjæle tanker. Man skal høre på meget. Fra alle sider:


“Kære Susanne Staun, Som din nr 1 fan, læser jeg naturligvis din blog dagligt, og havde da også samlet et godt udsnit af folk til oplæsning af “Velkommen til mit mareridt”; kl 14.00, så du havde lejlighed til at møde disse mennesker du på kapitalistisk vis profiterer på at krænke. Du kunne ved samme lejlighed forklare hvorfor disse mennesker er særligt udvalgt til din opkast-journalistik nu hvor alle var lykkeligt samlet. Til alles store skræk var du der ikke - vi var lovet både volt og bidemærker - men måtte gå derfra skuffede. Bare rolig. Jeg holder øje og vi er på pletten næste gang du med tomme trusler lover at folde dig ud med højtlæsning af din tja... journalistik er vel et i overkanten flot ord for det, men pyt.... Kh, Your number one fan - Hr Nikolaj Rommedahl - AKA tror du jeg er Total Idiot Med Mere (Timm).


Du har fået din taletid, Nikolaj. Jeg lukker for din mikrofon nu. Held og lykke med at få dine tyve minutter andetsteds.

13 kommentarer:

 1. Han er jo ikke rigtig klog!!

  Nu kan der da ikke længere være nogen, som ikke forstår, hvad det er du skriver om: Typer som ham!

  Det er dét, højkonfliktskilsmisserne handler om - der er ikke tale om 2 helt normale forældre i højkonfliktsagerne. Forskning viser, at der er en psykopat til stede i 90% af dem...

  Det her er psykisk vold. Det er trusler, men dog trusler, som ikke kan retsforfølges. Det kan være MEGET ubehageligt - og det er FULDT lovligt. Hvis man derimod forsøger at beskytte sit barn mod en type som ham her, så ryger man i fængsel, for det er nemlig ulovligt.

  Den danske forældreansvarslov beskytter krænkere. Måske det var det, Susanne Staun ville have kastet lys på i dag. Og måske det var det, denne herre ikke ønskede, at hun skulle have mulighed for?

  Ytringsfriheden er alles ansvar. Jeg håber virkelig, der er nogen, der bakker dig op her, Susanne Staun!

  Rosemary

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Roemary,

   Det der i denne sag ikke er rigtigt klogt er at skrive en bog hvor Sidsel Lysters bræk er kilden og hvor man tilsviner alt og alle- dommere og børnesagkydige, advokat, min familie og person for at sælge en bog. Og gud hjælpe mig om Susanne Staun ikke bliver ved i samme rille ved at promovere "Velkommen til mit mareridt". Hun må og skal se de fuldstændigt urimelige angreb hun laver, og som det uden tvivl var meningen hun ville lave med bogen. Det kan hun gøre ved at møde dem hun krænker i bogen og forklare sig. Face reality, om man vil. Hun kan eksempelvis tale med Anders Lindholts børn og fortalle dem hvor forfærdelig deres far var.

   Jeg har ikke gjort Susanne Staun nogen inden hun skrev den bog. Jeg havde faktisk ikke hørt om Susanne Staun. Det hindrede hende dog ikke i at angribe ensidigt alligevel.

   Held og lykke med at gennemskue hver der i virkeligheden er krænkeren her. Det er ikke så svært.

   MVh,
   Nikolaj Rommedahl AKA tror du jeg er Total Idiot Med Mere (Timm).

   Slet
 2. Jeg var til det arrangement, og der var altså bare en flok studerende fra pædagogseminariet og så ti primært kvinder til stede og så Chris Alban. Så det må være ham fyren der luskede af før det sluttede. Han var lidt fedladen, omkring de 40 år, lignede en FF'er, men han var alene. Der var ikke nogen "vi" haters, der var "lykkeligt samlet". Bare en stakkels stalker, der puster sig op. Mvh Lone

  SvarSlet
 3. Du godeste en gang selvoptaget ævl. Endnu en selvfed FF. De behøver jo ikke nogen kvinder i deres liv, de er så sekvoptagede og selvfede, at de kunne gå i seng med sig selv, og være lykkelige til deres dages ende...

  SvarSlet
 4. Jeg var også til arrangementet fra det startede til det sluttede. Der var som én nævner en flok studerende fra pædagogseminariet. Og så var der kvinder. Samt dem, der holdt foredrag. Umiddelbart erindrer jeg ingen skuffede midaldrende mænd.
  Venligst Lone Holm

  SvarSlet
 5. JEG er din allerstørste number one fan Susanne .. TAK for dit utrættelige arbejde for
  at få belyst råddenskaben i Danmark.

  Rigtig god bedring og god weekend
  Linda

  SvarSlet
 6. Ja det er ikke sådan med FF´mennesker, de tror altid alt handler om dem. Men det er jo gældende både når de er i forhold med nogen, og efterfølgende når de ikke er, men fortsat synes de skal forblive i deres eks. partners liv - selv om denne forsøger at løbe skrigende væk. For pointen er jo i deres hoveder, at de netop ønsker, at alt skal handle om dem hele tiden, de er jo verdens navle, nærmest gud selv. Det er bare alle os andre, der ikke helt har forstået konceptet. Men de kæmper bravt for, at vi alle skal forstå det med alle midler mulige - ingen restriktioner/ingen samvittighed/ingen skam, for de er jo næsten guder, så de føler de har retten til det, når den eneste kompetence de reelt har, er at smadre alles liv de kommer i nærheden af.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad være med at være anonym, så sletter jeg!

   Slet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad være med at være anonym, så sletter jeg!

   Slet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 10. Jeg kan se pr. dags dato, at 4 ud af 23 kommentarer på din seneste kronik i Politiken, er blevet kommenteret af en Nikolaj.

  Hvis man vil begå karaktermord, så kræver det tydeligvis ekstraordinært meget onlinetid.

  Jeg kan se, at du:

  - Har hyret fodsoldater.
  - Ikke er i stand til at blive klogere.
  - Ikke svarer.
  - Ikke sparer på gloserne.
  - Afsiger dom på forhånd.
  - Ikke har nogen bundgrænse for dit korstog.
  - "Vandre" rundt i en "verden", der mellem linjerne skal fortolkes som værende: virkelighedsfjern/distanceret fra normalen.
  - At dit forfatterskab og dine bøger blot er et middel, skabt med den bagtanke, at du vil fordømme/afsige dom.


  Akke ja... Så så man lige dig, blive forvandlet til et utroværdigt og utiltalende kvindemenneske.

  Gudskelov, så begås karaktermordet i et åbent onlineforum.

  Var det derimod blevet forgået i Statsforvaltningen, eller i det skjulte, isoleret bag hjemmets fire vægge, så ville du formentlig have risikeret årelange tovtrækkerier, forældreevneundersøgelser, behov for hjælp i form af længerevarende psykologbehandling, polititilhold og deslignende.

  Det kan faktisk være noget af en opgave, at kæmpe for berettigelsen til at bevare sin egen personlighed, historie og normalitet, i kløerne på en udefrakommende som bevidst skævvrider virkeligheden.

  Des fordi ens medmennesker kan ende op med at tro, at det er sandt, det der bliver sagt og skrevet.

  Men også fordi der Googles, som aldrig før, og derfor er negative spredning massiv.
  Hvis man, som i dit tilfælde, får sat sit fornavn og efternavn foran eller bagved, hver eneste negative sætning/udtalelse, så kan man f.eks. risikere at få ødelagt fremtidige jobmuligheder.


  Godt du ikke er 20 år, og at det ikke er din første bog, for så ville "metoden" faktisk kunne ødelægge en spirende fremtid, længe før den var begyndt.


  Take Care Out There


  Sonja


  SvarSlet