"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

torsdag den 8. juli 2021

Jesper Lohse kandidatur til KD i Gentofte bliver muligvis underløbet af hans "slimspor"

I en nylig pressemeddelelse fra Kristendemokraterne (KD) annoncerede partiet, at Jesper Lohse fra Foreningen Far stillede op som  kandidat i Gentofte. Her blev han bl.a. præsenteret som "familiefar" for at indikere, at han var et passende fit for dette familieparti. Men er "familiefar" en retvisende betegnelse?

Efter at have konsulteret Den Danske Ordbog er denne blog stærkt i tvivl. 

Og tvivlen fortsætter: Hvordan har Lohse det med udvalgte nedslag i partiets politik, som fx den med, at der ikke skal ydes skattefradrag til den af forældrene, der betaler børnebidrag?

Dette er der dog ingen tvivl om: Det ville være kedeligt, hvis en person som Jesper Lohse blev saneret af et politisk parti, og stemmer i partiet vil da heller ikke have hans "slimspor" på sig:



  

Skulle nogen undre sig over, hvad Lohses slimspor af trusler og intimering hentyder til, kan jeg kun henvise til Foreningen Fars udemokratiske sindelag. Og for så vidt angår påstanden om at handle i direkte modstrid med KD's værdigrundlag, er hele denne blog et overflødighedshorn af information, eftersom bloggen siden 2015 har sat fokus på landsformandens værdigrundlag, der bl.a. omhandler anvendt kvindehad, som det kommer til udtryk bl.a. ved at så mistillid om kvindekrisecentre, kvinders sandhedsværdi og deres psykiske habitus.

Et godt søgeord til en rundfart i slimsporet er ordet  "klage".

Besøg Jesper Lohses politikerside her.

2 kommentarer:

  1. Godt gået, hr. Fyhn! Nu ved jeg ikke, om du er modig eller blot helt almindelig anstændig. Men KD kan naturligvis ikke have kvindehader nr. 1 som spidskandidat.

    Jeg skal skynde mig at skrive, at det er min personlige mening, at Lohse er kynisk, intolerant kvindehader og i øvrigt skrupskør, for ellers bliver denne blogs indehaver vel politianmeldt - igen, omend det er vel underbygget her på bloggen, hvorfor man ikke skal røre Lohse med en ildtang.

    Mon ikke hr. Fyhn nu bliver den næste i den lange række af ofre for skøre politianmeldelser, som Lohse kaster om sig med? Hvis man er uenig med Lohse, synes han nemlig, at man er kriminel. 'Hate crime', mener jeg at huske, han kalder det. Han er virkelig KD's modsætning.

    Med KD's nylige forslag om regulering af abortretten, kan jeg da godt blive bekymret for KD's retning, medmindre Lohse får et meget hurtigt lods ud af partiet.

    Karen fra Ålborg

    SvarSlet
  2. JL har anmeldt personer der har skrevet bekymringer for et barn, til politiet for mordtrusler! Han er utroværdig og bruger intimideringer og trusler mod mødre - og anmelder alt og alle der er uenig med ham. Det er en skændsel hvis KD virkelig opstiller ham. Så er jeg og mange andre helt færdig med KD.

    SvarSlet