"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

søndag den 20. august 2017

Billedbog om sommerens vold – uden cherrypicking

Cherrypicking er betegnelsen for en sport, der sædvanligvis går ud på at håndplukke de artikler, der støtter ens eget synspunkt, og udelade alle andre. Men man kan også cherrypicke, hvad man ønsker at fokusere på, og dermed skabe en diskurs. Cherrypicking bliver på denne måde en del af det postfaktuelle problem med at fremstille et retvisende virkelighedsbillede.

På Foreningen Fars sider kan man aldrig finde omtaler af  vold, drab og krænkelser begået af mænd. Det ville ødelægge fortællingen om, at påstande om vold, drab og krænkelser er noget, feminister finder på for at forhindre “moderniseringen” af skilsmisseområdet. 

Men når en kvinde er den skyldige, er Foreningen Fars proselytter der som et søm:Vold er noget forbandet svineri uanset køn, ja. Men skal man have et retvisende billede af voldsproblematikkens kønsfordeling, må man konsultere andre sider end Foreningen Fars. 

Denne blog har kunnet konstatere, at det er svært, især for mænd, der befinder sig i en tilstand af benægtelse,  at læse og forstå statistikker. Så derfor følger der her en lille billedbog over den vold, der har udspillet sig alene denne sommer:  

   


 

 

 Oversigten er ufuldstændig. Det beklages.


3 kommentarer:

 1. Spektakelmagere!
  Sikke et skue og en løjerlig
  larm de holder i gaden.  SvarSlet
 2. Jeg ville ønske, mandebevægelsen fik en ordentlig ledelse. Vi har brug for hinanden, mænd og kvinder. Og hvis ikke vi kvinder hele tiden blev trollet, stalket, slutshamet, karaktermyrdet og trængt op i et hjørne af de mest skumle og aggressive eksemplarer af de kønne mænd, kunne vi forene kræfterne om at identificere og stoppe bøller af begge køn. Vi er så mange good guys af begge køn. Og psykopater og bøller og terrorister udgør et fåtal, som må kunne stoppes, hvis alle de søde mennesker står sammen.

  SvarSlet

 3. FF vil ikke i dialog med andre end dem
  selv, et hvert forsøg på konstruktiv dialog besvares som regel af de første ledige online alfahanner med de sædvanlige beskyldninger om feminazistisk hjernevask af deres afkom, om de onde mødre der bare vil stjæle børnene og have dem for sig selv, og om vold der kun eksisterer hvis det er domfældet....

  Det bliver sku så trættende i længden, for tonen er rå og til tider decideret hadefuld.

  Hvis man som kvinde i FF's grupper vover at tage til genmæle kvitterer store far hurtigt med en blokering, så så meget for den konstruktive dialog og den moderne forenings måde at være i dialog med sin omverden på.

  Faktisk tror jeg slet ikke Foreningen Far har lyst til at tale med kvinderne, eller sågar lytte til hvad de har at sige. FF taler vist kun med nogen der vil bidrage økonomisk til den lille forening der jo pt varetager 1.2 mio børns rettigheder i Danmark (!!)

  ( ihverfald iflg Jesper Lohse selv, dette på trods af et reelt medlemstal på ca 1600 .... )

  Resten af tiden skriver FF vist klager over Gud og hver mand, når de da ikke stævner kritikere for injurier eller forsøger at kontrollere pressen og sagesløse borgeres ytringsfrihed på nettet og i medierne.

  Mvh Stina Truesen mor med mere

  SvarSlet