"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

lørdag den 30. juli 2016

Indsend din historie – senest i morgen, søndag d. 31. juli.

FN Kommissionen for Kvinders Status (CSW) har netop udsendt en rapport, der officielt anerkender den diskrimination mod kvinder, der medfører tab af forældremyndighed. Rapporten er et resultat af en petition, som Women's Colation indsendte august sidste år på baggrund af spørgeskemaundersøgelser fra 150 kvinder i tretten lande.
Det er et kæmpe skridt i den rigtige retning, men nu opfordrer Women's Coalition FN Kommissionen for Kvinders Status til at sætte dette på prioritetslisten og udfærdige en rapport til FN's Økonomiske og Sociale Råd (ECOSOC), et af de seks hovedorganer i De Forenede Nationer.

For at kunne gøre dette har Women's Coalition brug for, at mange flere kvinder sender deres historier. I år er det ikke påkrævet at udfylde spørgeskemaer. Du skal simpelthen bare skrive din historie og e-maile den til 

WomensCoalitionIntl@gmail.com

Hvis du vil være anonym, skal du gøre opmærksom på det, hvorefter al identificerende information vil blive fjernet. 

Sidste år skrev 150 kvinder. Women's Coalition ser gerne, at antallet i år bliver 1.050.

Hver eneste bidrag øger chancen for at få Kommissionen til at prioritere spørgsmålet, som er i skrap konkurrence med andre diskriminationsformer verden over. Så få indleveret din historie i morgen, søndag, som er Kommissionens deadline.  

Flere detaljer på Women's Coalitions hjemmeside.

Vær opmærksom på tidsforskellen, som giver dig 9 timer mere, eftersom Women's Coalition holder til i Californien.2 kommentarer:

  1. Mange mødre som har en stalker, psykopat eller voldsperson på nakken efter skilsmisse, de udsættes i en grad for psykisk mobning, ikke kun af eksmanden, men også af systemet, hvor man har åbnet døren på vid gab, til i årevis, at chikanere børnenes mor, sådan en syg person, kan henvende sig hele tiden, for at oprette sager mod mor, det er så viderstykkeligt, tænk at så hjerteløse mennesker har erobret folketinget, de skal straffes,ingen tvivl om det. Vendt til der går rigtig huld på bylden, så vil det vælte ud.!!!!

    SvarSlet