"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 20. september 2016

To fædre med forbindelser jager ond bortførerske og græder imens

Her spises popcorn, mens vi venter på, at den anden side af bortførelsessagen om Angelina, de to børn og de to mænd kan komme frem.


Kan du huske hele paraden af flæbende fædre, der enten blev opskrevet af medierne som stakkels ofre for onde mødre eller opskrev sig selv og fik befolkningens medfølelse og sympati? Næsten som i et eventyr:  Fra Flæbende Far himself, til J.J, der myrdede sin otteårige datter, og Jesper Simonsen?  Alle som en forsynet med en historik, der først kom frem ved nærmere eftersyn  –– vel at mærke ikke et eftersyn foretaget af hverken medier eller de interesseorganisationer, der bistod disse stakler. Og du husker vel i særdeleshed klasseeksemplet, den helt spektakulære flæber, nemlig Jan Nielsen, der sidste år modtog en dom på seks års fængsel for drabsforsøg mod sit barns mor

Det glemte Nielsen lige at oplyse, hvorfor en en vårflom af tilkendegivelser om, hvor synd det var for ham, væltede ind i hans feed. Her er hans ømme kvad, som over 3.600 faldt for og delte på Facebook. Jan Nielsens i fængslet hjemmelavede billedet har for længst opnået ledendarisk status:Stakkels voldsmand!

I disse dage florerer den mindst lige så tårefremkaldende historie om hele TO stakkels fædre, hvis børn –– med samme mor –– er forsvundet eller blevet bortført. Her er den eftersøgte forbrydererske og hendes børn:
Historien er allerede delt over 1000 gange på Facebook og er superpopulær blandt dem, vi herinde kender som die Dummen und die Bösen, dem, der tager historier for pålydende og straks slæber galgen frem.

Så der er hele to fædre på jagt efter den samme kvinde og de samme børn. Det var der vist også før, de tre forsvandt sporløst.

Om den ene af de to jagende fædre er det på nuværende tidspunkt almindelig kendt, at det drejer sig om Vladimir Valiant, som har været en flittig debattør på FarOgBarn.   


Vladimir Valiants advokater var Anders Lindholt og senest Sonja Toft –– 10% på hende, hvis man er medlem af Foreningen Far. Men pyt, Vladimir Valiant havde Toft som beskikket advokat under seneste ankesag i Landsretten. Så måske går det ikke overvældende godt i firmaet.


Valiant er desuden medlem af Den Danske Frimurerorden, og hans brødre træder støttende til, som de skal:
Den anden far kan vi nøjes med at kalde Peter. For nuværende.

Jeg spiser popcorn, mens jeg venter på at få lov til at frigive de baggrundsoplysninger, der ligger i sagen. Så ser den nemlig lige pludselig helt, helt anderledes ud.

Surprise!

Det er næppe heller nogen SURPRISE, at Foreningen Mor endnu engang må lægge ryg til tåbeligheder:Ja, og de ryger garanteret både geder og vandpibe i den sekt/forening (som ikke er en forening). Det plejer ellers at være Netværket Mor (som ikke er et netværk), det går ud over.

Fra tid til anden rundsendes nedenstående tåbelighed til gud og hvermand fra anonyme profiler:
Det er faktisk ikke løgn. Politiet har meget vide rammer for aflytning i bortførelsessager og aflytter meget bredt. Naturligvis aflytter de også  safe spaces for voldsramte kvinder. 

Rettelse: I en tidligere version af dette blogindlæg skrev jeg, at Vladimir Valiant havde været flittig debattør på Foreningen Fars Facebooksider. Det er muligt, men det har jeg intet belæg for at skrive. Der skulle have stået FarOgBarn i stedet for Foreningen Far. Jeg beklager.

10 kommentarer:

 1. Sig mig lige en ting, Susanne Staun, antyder du i dit sidste afsnit herover, at politiet er en af de mange "gatekeepers" du taler om? For det lyder nærmest sådan, gør det ikke?

  "Ring til en voldsramt og opnå aflytning"

  "Du ringer - vi aflytter"

  Det er måske et diskret "hint" til hjælp i konkurrencen om optælling af gatekeepers? :)

  Nå, jeg har travlt. Jeg skal hen og ringe til et par voldsramte mødre med verserende samværssager. Synes alle I andre skal gøre det samme...


  Rosemary

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ. Jeg er en simpel bondekone. Jeg antyder ingenting. Jeg siger bare, at politiet har vide aflytningsbeføjelser i børnebortførelsessager. Det ved jeg, fordi jeg har været på værtshus med adskillige gamle UM'er, som er lette at drikke under bordet. De stakkels koner i Facebookgrupperne havde måske godt af at vide, at deres latterligt ligegyldige samtaler med Per og Poul måske ikke var særlig private. Det er der nogen, der ikke bryder sig om.

   Slet
 2. Mens politiet leder efter børnene kunne de jo passende også lede efter moderens retssikkerhed der forsvandt som dug for vinden da en sagsbehandler fra Københavns kommune shortcuttede Børne- og unge udvalget og selv kontaktede statsforvaltningen om en overvejelse om tvangsfjernelse - fy for helvede - information haves fra Vladimir Valiant Facebook side

  SvarSlet
  Svar
  1. Var det egentlig en "overvejelse" de sendte eller var den "bekymringsskrivelse" om at flytte forældremyndigheden straks. Fordi hvis det er sidstnævnte, der er tilfældet, så er det vist noget, de gør i i den kommune.

   Det er sådan en slags "hvad skal vi med landsretten"-sang, de administrative myndigheder har opfundet.

   Rosemary

   Slet
 3. Tak, Susanne Staun. Der er brug for oprydning!

  SvarSlet
 4. Sig mig engang: Boede hun ikke i Brønshøj-Husum-Vanløse? Mvh Philip Have

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jo, det tror jeg nok. Det er en af de kommuner, hvor de hverken tror på vold eller overgreb.

   Eller retssikkerhed.

   De tre trosretninger har det med at bo under samme tag.


   Rosemary

   Slet
 5. FYI

  Opslag af Vladimir er stadigvæk at finde på FF's facebook side
  https://www.facebook.com/groups/foreningenfar/permalink/1129006043834049/


  I forbindelse med "historien" om Angelina og de to børn.
  Jeg ved ikke mere ind det der står her på siden og på FF's facebook side.

  I et forsøg på at se på det med objektive øjne, så synes jeg ikke at nedenstående tekst høre hjemme i det opslag ved FF.

  "Min teori, efter de efterretninger og undersøgelser omkring lignende sager er: en gruppe kvinder har gjort det før, og gør det meget sandsynligt i denne sag; de hjælper hende med at gemme sig, både med praktiske foranstaltninger og økonomisk. I mit sind er der ingen tvivl om, at Vivian Jørgensen ikke alene véd hvor Angelina og børnene er, hun er også involveret i det på alle planer. Samt nogle kvinder omkring Netværket Mor. De har gjort det før, de er stolte af det, og de har taget loven i egne hænder. Og de vil gøre det igen, så længe ingen stopper deres ulovlige og dybt skadelige ugerninger."
  I mit sind er der ingen tvivl om, at Vivian Jørgensen ikke alene véd hvor Angelina og børnene er, hun er også involveret i det på alle planer. Samt nogle kvinder omkring Netværket Mor. De har gjort det før, de er stolte af det, og de har taget loven i egne hænder. Og de vil gøre det igen, så længe ingen stopper deres ulovlige og dybt skadelige ugerninger.

  SvarSlet
 6. ...ok, ikke en egentligt korrektion, nok mere en tilføjelse.
  Dem der har eller måske stadigvæk frekventerer FF's facebook side, ville måske nok studse over mit ordvalg "...så synes jeg ikke at nedenstående tekst høre hjemme i det opslag ved FF".

  Jeg har VIRKELIG den holdning, at den tekst (blandt mange andre) ikke burde værre der, hvis FF virkelig mente det seriøst.
  Desværre er der altid en forskel (her en MEGET stor en af slagsen) på virkeligheden som den er og som den burde være.
  Så vi kommer nok ikke uden om, at så længe FF ikke ændre holdning, så for sådanne tekster lov til at bestå.

  SvarSlet
 7. ... så fik jeg 2. 'touch down' relateret til dette:
  For halvt års tid siden, trussel på mail om at 'Foreningen Mor' skulle være kriminel, og jeg ville komme i søgelys (politiets) for at ... ja for hvad???
  Jeg har i årevis været aktiv NGO for partnervoldsramte, mænd som kvinder, siden 2003.
  Jeg debaterer stadig, og har tidl. været formel talsperson for Netværk for Voldsramte Kvinder, og støtter stadig hvor jeg har overskud til det.
  - kvalificerer det mig til at komme i 'garnet' for konspirerende 'Valianter'??? (mænd, antager jeg)

  - men ... hvorfor er kvinder så farlige for disse sandsynligvis mænd, at de føler sig berettiget til at sende forblommede trusler pr. mails ud - og til nogen som mig? :D - det er helt urkomiskt, paranoidt gjort. Leger de KGB, Stasi osv? - bare med målet at ... ????

  I dag var der BullShitBingo igen:
  - en venneanmodning på FB. Fra Vladimir Valiant.
  .... men nu, bare en times tid senere, er den væk, og profilen kan jeg ikke gå ind på.

  Lidt creepy.
  For HVAD ville den person så inde på min profil?
  ....
  Helt ærligt - der er nogen der må være "'ornligt syge i roen" (sådan populært omskrevet til hverdags-'suk') - siden de kan finde på at stå sådan på hovedet og småstalke selv personer de ikke kender, og som ikke har del i deres personlige sager osv.

  ... har politiet overvejet at aflytte DEM?
  Spore deres netaktiviteter, hacking måske også? - eller er det kun kvinder der er partervoldsramte som får den 'ære'?
  Formål?

  S U K ...

  vh, Nete Sølvssøe, tidl. fung.fmd.Netværk for Voldsramte Kvinder


  SvarSlet