"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 12. september 2016

Foreningen Far er "delvis misvisende" her og totalt misvisende dér

Nogen, der erindrer, at Foreningen Far for få dage siden i en pressemeddelelse til FNs kvindekomité (CEDAW) skrev, at foreningen er "expert member of the national human rights council", altså et ekspertmedlem af Institut for Menneskerettigheder? 

Ellers læs om det her.

For det stemmer ikke. Ej heller er landsformand Jesper Lohse "Advisory Council Member" hos Instituttet, selv om han anfører det på sin LinkedIn-profil. 


Det kan man læse hos journalist Dorte Toft på Facebook:


Hovsa. Institut for Menneskerettigheder har INTET advisory council, som formanden for Foreningen Far, Jesper Lohse, kan være medlem af, selv om han anfører det på sin Linkedin-profil. Jeg tjekkede lige pr. mail hos Instituttet, da Lohse også i en nylig en åben henvendelse til FN skrev, at foreningen er "expert member of the national human rights council". 

Informations hvem sagde-quiz var derfor stærkt berettiget:(Det rigtige svar er Paul Holmbeck til Bjørn Lomborg, men tak for det fine selskab og den relevante kontekst.)


Foreningens placering hos Institut for Menneskerettigheder er dermed på plads. Nu mangler landsformand Jesper Lohse bare at rette sin LinkedIn-profil.Det må være på tide, at Foreningen, ud over at gå ned med skraldet, også får ryddet op i sin misvisende og dybt manipulerende taljungle. 

Foreningen kan jo umuligt udtale sig på vegne af 400.000 skilsmissebørn, når der nu kun er 316.000 af slagsen i Danmark, hvoraf Foreningen –– helt ærlig nu –– servicerer hvor mange? 500? Kom med nogle verificerbare tal. Hvor mange rådgivningssamtaler? 

Helt galt går det med tallene, når Foreningens nye poster boy præsenteres. 1.2 mio. børn? Det er mildest talt lemfældig omgang med sandheden.


 

 
Hvad skal Mike fra Middelfart sælge? Troværdighed? 1,2 millioner børn? 

Mike er centerleder. Men hvad er et center? Foreningen Far tilbyder i alle sine syddanske filialer rådgivning hveranden uge, på en bestemt dag fra kl. 19.00 til 21.00. Kræver det et center 

4 kommentarer:

 1. Kan det snart blive mere pinligt? Jeg krummer tæer skarpere, end når jeg ser Klovn.

  Men ok, det må kræve en vis mængde megalomani at dække så stædigt over retten til at begå vold og overgreb - hele rettighedsdiskursen er jo kendetegnet ved opblæsthed.

  Rosemary

  SvarSlet
 2. TÆNK .. det kan ikke engang få mig op af stolen ...jeg er simpelthen blevet så vant til alle deres fordrejelser af sandheden ...

  Men PIIINLIGT det er det ... for Foreningen Far og deres støtter .. (og til de medier, politikere med mere der tror på Foreningens Far ..... egenlig sjovt som der stort set aldrig er dokumentation for deres påstande ... men der er dokumentation FOR DERES LØGNE !!!!!

  ... og ....FORDI Foreningen Far har jeg gennem årerne oplevet som en usympatisk slange, der spyr om sig med selvopfundne tal,diktatorisk censurerende "admin" der sletter alt hvad der eksempelvis stiller kritiske spørgsmål til deres besynderlige titler og tal mv. Gud Fader i skuret .....

  Foreningen Far vil ikke debatere, de vil DIKtere ...TAK
  Linda

  SvarSlet
 3. Talmagi, titelfantast og det gamle ordsprog som stadigvæk lever i bedste velgående: "overdrivelse fremmer forståelsen". Hold nu op, hvor må det være pinligt? Fedt det kommer frem.

  SvarSlet
 4. Jamen så held og lykke da, med at kigge nærmere på FF`s såkaldte rådgivning.

  Jeg kan allerede nu fortælle dig, at den er der såmæn` ikke noget dokumentation for.

  Det har der aldrig været.

  Der er ingen dokumenterbar kvalitets- eller effektsikring (måling).

  Ingen mål, middel eller metode afgrænsning.

  Og der benyttes ikke gængse faglige dokumentationsredskaber i forhold til indsatsområdet.

  Indsatsområdet er iøvrigt et helt uigennemskueligt kapitel for sig selv:

  They make it all up as they go along!!!

  De kalder sig for en forening - Men agerer i virkeligheden som en bevægelse.

  De frasiger sig kønsdiskrimination - Samtidig med at de fremmaler kønsdiskriminering ned i den mindste detalje.

  I Nordjylland består "rådgivningen" af et ukendt telefonnummer, kradset ned på et stykke afrevet linieret A4 papir, der klaskes op på offentlig tilgængelige opslagstavler.

  Hvem der sidder i den anden ende, og hvilket forudsætninger den såkaldte rådgiver har for at yde "foreningsrådgivning" - Det må stå hen i det uvisse.

  Man bliver ikke oplyst om: hvad rådgivningen består af.
  Hvad man kan forvente af rådgivningen.
  Hvem rådgiveren er.
  Hvor rådgivningen finder sted. osv.

  Men det "loppecirkus" finder du sikkert selv ud af;)

  Jeg har i årevis været meget bekymret for "foreningens" aggressive mediestrategi, fordi der manipuleres ekstremt meget med følelserne, fakta, fiktion og dokumentation.
  Det vil sige, indtil jeg fandt ud af, at der ikke var nogen strategi.
  Jeg har aldrig kunne finde dokumentation for indhold og udsagn.
  I min optik er FF en bevægelse, der fungere på lige linje med venligboerne, blot med omvendt fortegn - Det er i virkeligheden en flok facebookbrugere, som ønsker at vedligeholde forestillingen om: At det er MERE synd for det ene køn, end det er, for det andet.

  Taktikken: Er hysterisk simpel.

  Forestil dig, at nu vælger vi at kigge på de rødhårede, og lad os så på forhånd antage, at de rødhårede forfordeles, frem for de brunhårede.

  Jeg kan love jer for, at I vil kunne finde dokumentation;)

  Desværre er tilgangen lykkedes dem, de har bombe børnenes retssikkerhed tilbage til stenalderen.

  Så tak Susanne, at du gør opmærksom på, hvor primitiv virkeligheden i virkeligheden er.


  SvarSlet