"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

torsdag den 22. september 2016

Få vejledning af Ankestyrelsen

Vidste du, at Ankelstyrelsen har vejledningspligt? Og at du derfor helt gratis kan få vejledning herfra

Hvis du ikke ved, hvordan du skal beskytte dit barn, eller hvis hele familien er ved at bryde sammen over en samværsordning, der ikke fungerer, kan du ringe til Ankestyrelsen og bede om vejledning. 

Samtidig vejleder du Ankestyrelsen, som bliver klar over problemernes omfang. 

Hovednummeret er 33411200. Herfra bliver du guidet videre til den rigtige afdeling. 

1 kommentar:

 1. Men husk nu at der også findes "rådne æg" hos Ankestyrelsen tidligere kald Familiestyrelsen - medlemmer af denne afdeling af Ministeriet instruerer danske fædre - måske også kvinder - i at hvordan de kan med tilbagevirkende kraft kriminalisere en forælder som har henhold sig til loven, ved at søge om at få forældremyndighed i Statsforvaltningen (også i sager hvor Statsforvaltningen IKKE har kompetance, men "antager" eller "skønner" at den har kompetance til at behandle sagen. Det er ikke loven som bliver taget som udgangspunkt, men hvad man i "praxis" gør i sådanne sager, SPECIELLT når en udenlandsk forælder er involveret og barnet skal "illegalt" stjæles fra den udenlandske forælder. Ankestyrelsen dækker beviseligt over Statsforvaltningens lovbrud i disse sager.
  Se dokumentation for instruction:https://docs.google.com/file/d/0B7KXvHk1XY3GdGpNZXNKYlB3UmM/view

  Både Thomas Nørregaard Sørensen og Statsforvaltningen påstår siden Oliver´s voldelige bortførsel fra Østrig, ikke at have været bekendt med morens flytning FØR den 30. Juli 2010. Sørensen beder dog om at holde møderne med Statsforvaltningen alene den 6.maj 2010 og at de skal holdes hemmligt for moren - dette ønske efterkommer Statsforvaltningen i stridt med morens rettigheder og Offentlighedsloven, samt diskriminerer hermed moren.
  Efterfølgende påstår både TNS (Thomas Nørregaard Sørensen) og STF (Statsforvaltningen) at de INTET vidste og at moren ikke ville have overhold "6-uger´s regeln for information - en regel som ifølge dansk domsafsigelse IKKE gælder for moren, eftersom hun havde ene-forældremyndighed og eftersom denne regel ikke kunne anvendes i denne her sag.
  Se dokumentation (der findes yderlige notater fra STF e.g. fra den 8.5.2010, samt blev der hold møde med TNS i STF den 31.5.2010): https://docs.google.com/file/d/0B7KXvHk1XY3GNFBvUUNKZ3ppeW8/edit

  TNS bekræfter personligt på hans blog "Oliver´s dagbog", at han vidste at moren ville flytte, sige sit job op og sælge sit hus (Maj 14 og 26, 2010), påstår dog i hele forløbet at han INTET vidste og får hjælp af både STF og domstolene, som på trods af dokumentation for fakta, ignorerer dem til fordel af Danskeren: https://docs.google.com/file/d/0B7KXvHk1XY3GVW5GamZ1blVhNXM/edit
  Mere dokumentation fra Statsforvaltningen og Ankestyrelsens "blåstempling" af kriminelle handlinger imod et barn og dens mor- Ankestyrelsen godkender e.g. også nævneændring og fjernelse af navnet vedr. et østrigsk barn, som de ikke har kompetance over. Se under "Anzeigen" (politianmeldelser)på hjemmesiden - Politiet i Danmark gør INTET hellere og dækker over embedsmandenes lovbrud.
  https://sites.google.com/site/thedanishtrap/statsforvaltningen

  SvarSlet