"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 27. september 2016

DNA diskrimineres!

Mens vi venter på, at donorbørn får pålæg om at se deres far, og abort først skal sanktioneres af spermdonoren, har læger udført et mindre mirakel, som nok skal give fædrerettighedsbevægelsen grå hår på ryggen. For at forhindre en arvelig lidelse har læger blandet genetisk materiale i tilberedningen af et barn.

Tidsskriftet the New Scientist fortæller, at det første barn født med DNA fra tre personer kom til verden for fem måneder siden med hjælp fra amerikanske læger.

Barnet har de sædvanlige gener fra sin far og sin mor, men der er tilført en lille smule DNA fra en donor.Skal barnet ikke have regelmæssig og personlig adgang til samvær med  ophavet til den lille smule DNA?

En lille smule DNA har også rettigheder!

2 kommentarer:

 1. Kunne man forestille sig at give DNA fra en kvinde med børn nok. Jeg vil godt give lidt, så længe jeg kan være anonym og aldrig bliver sat til at børnepasse!
  Hvis man vælger en Foreningen Far mand, hænger man nok på ham og hans forsørgelse i en 7/7 ordning :)
  Spøg til side.
  Og dog.
  Tag nu DNA stumpen fra en med mål og mening med tilværelsen.

  SvarSlet
 2. Fed ide. Jeg leverer DNA i fem minutter - svarende til et gennemsnitligt samleje med en dårlig elsker. Ét eller andet ægtepar klarer alt det økonomiske og praktiske ved graviditet og fødsel. En anden kvinde klemmer barnet ud. Og jeg søger 10 ud af 30 dage om måneden, som jeg har ret til, når der er tre aktører på banen! Billigere end adoption, og børnepasning 20 ud af 30 dage om måneden. Smart! Sidsel Cool Mom Lyster

  SvarSlet