"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 16. juli 2018

Foreningen Far anmoder om personbeskyttelse/ opdateret liste over foreningens affilerede


Senest i Jesper Lohses kværulantforrykte togt mod Gyldendal anmodes om “for god ordens skyld om personbeskyttelse”.

Ingen ved, hvem der skal beskyttes og mod hvem, og den eneste grund til, at det er  værd at nævne, er, at det viser, at medierne ofte bruger en kilde, Jesper Lohse, der efter denne blogindehavers vurdering ikke er helt velforvaret. 

Lohse beder fortsat Gyldendal om at læse “Gyldendals bog”, dvs. Mediernes møgkællinger, for ham, faktatjekke den og sende ham en liste over, hvor Foreningen Fars frivillige er nævnt. Det kræver en helt særegen blanding af chutzpah, dumhed og virkelighedsfjernhed at bede Danmarks største forlagshus om at gøre arbejdet for en.

Foreningen Fars frivillige er ikke nævnt i Mediernes møgkællinger. Det er de til gengæld her:  

Til orientering –– politianmeldt blog

For god ordens skyld følger her en opdateret liste fra LinkedIn over dem, der offentligt tilkendegiver at være el. have været affilieret med Foreningen Far.

Iblandt er der mange, der kræver deklaration, herunder særligt psykologer og jurister i regioner og kommuner, dommerfuldmægtige, domsmænd –– og søreme om der ikke også er en fuldmægtig i Statsforvaltningen, der er rådgiver hos Foreningen Far. Thomas Løfqvist har gemt sin LinkedIn-profil, men vi ved, at fra de mange vidnesbyrd om hans virke, at han fortsat er derude.

Det bekymrende er ikke disse mennesker, der offentligt deklarerer deres tilhørsforhold. Det bekymrende er alle dem, der IKKE gør det.  
3 kommentarer:

 1. Uhyggeligt at så mange højt uddannede (kvinder) forholder sig ukritiske til den medieskabte illusion, at kvinder monopoliserer deres børn ved skilsmisse mens far er omsorgsfuld men uden rettigheder.

  SvarSlet
 2. Jeg troede at man som offentligt ansat var forpligtet til at være neutral i sin sagsbehandling af borgernes sager?

  Ved gennemgang af en ret chokerende liste på LinkedIn må jeg konstatere at det ikke forholder sig sådan.

  Jeg vil hermed opfordre alle der får behandlet deres børnesager af en person på listen til at klage til deres overordnede med følgende årsag: INHABILITET - med hjemmel i denne lovgivning:
  https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=161411

  Tjek selv kapitel 3 om INHABILITET.

  Mvh Kristina Nielsen

  SvarSlet