"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

lørdag den 8. juli 2017

Kære Foreningen Far

Har I tid? Eller er I i gang med at børste bikinien af på varmere strøg? Ellers er jeres store chance der nu, altså chancen for at vise, at I virkelig kerer jer om børns vilkår –– og ikke kun om fædres ejendomsrettigheder over deres ved lov tingsliggjorte børn. 
 
I Hjørring sidder en tiårig dreng og tigger om foreningens hjælp –– foreningen hævder jo at være til støtte for hele familien. 


Kommunen holder drengen tilfangetaget i en institution, hvor han nu sidder på 9. måned og savner sin mor, fordi han er bange for sin far. Faren har fået tildelt den fulde forældremyndighed ved landsretten og venter vel nu bare på, at drengen bliver mør og bryder sammen af dette tvangsindgreb og åbenlyse brud på Lov om Menneskerettigheder. 

Der er intet, der tyder på, at drengen, som nu er suicidal –– ikke mindst, fordi han kun må se sin mor en time om måneden –– kan komme ud af institutionen, før han indvilger i at bo hos sin far. Det er der intet, der tyder på, han gør.

I kan se nogle af de øvrige overgreb, som drengen har været udsat for her.

Jeg tilspørger jer, fordi I tidligere har vist evne og vilje til at gå ind i personsager, selvom foreningen påstår det modsatte. For eksempel gik foreningen hårdt ind i kampen for Brian Kristensens tre gange tvangsanbragte barn og lobbyede for, at barnet skulle hjem til far. Det var virkelig noget rod, Aalborg Kommune dér havde gang i dér, og foreningen kæmpede hårdt for at få barnet hjem til far, selvom begge forældre –– efter det oplyste –– var udfordrede. Foreningen Far gik så vidt som til at forlange, at borgmesteren afbrød sin ferie for at tage sig af sagen. Til overflod lykkedes det jer også at få Brian Kristensen –– mangeårigt medlem af Foreningen Far –– ind som den bærende case i et af de fire afsnit i DR2's Krigen om børnene.

Dette er foreningens store chance for at forbedre sit image og mane alle anklager om kønspartiskhed i jorden. Forestil jer, hvor stærkt det vil virke, at Danmarks største pg ældste fædrerettighedsforening i Go' Morgen/Aften Danmark taler en lille drengs sag, særlig da taget i betragtning, at foreningen dermed går imod en far.

Rigtig god ferie.6 kommentarer:

 1. Velskrevet! Og forfærdeligt at se endnu et eksempel på at et barn er ejendom og ikke et menneske man lytter til... Trist

  SvarSlet
 2. Jesper Lohse har været inde i andre enkeltsager, selv om han lyver om det modsatte. Han sendte i 2012 en skrivelse til kommunen og statsforvaltningen, hvor han bad dem anbringe mine tre velfungerende børn uden for hjemmet. Jesper Lohse havde kort forinden kuppet foreningen Fars hovedbestyrelse sammen med den eksmand, jeg uforskyldt havde ligget i krig med siden 2008. I stedet for at opfylde Jesper Lohses ønske, konstaterede kommunen, at jeg var en rigtig god mor. Da kommunen i slutningen af 2012 anbragte min yngste datter uden for hjemmet (og IKKE de to andre), var det alene for at beskytte hende imod hendes far - som Jesper Lohse i sit brev havde lovprist som en meget egnet forælder. Foreningen Far tager parti og vurderer børnesager - men vurderer ofte meget anderledes end barnet og de professionelle med viden om børn.

  SvarSlet
 3. Kære SS,

  Jeg formoder der er tale om en morsomhed af en art ? Foreningen Jesper Lohse er til for at fremme Jesper Lohses personlige agenda, som næppe altid har med børns trivsel at gøre. Det er han sådan set dømt for ved Retten på Frederiksberg. Din lokkemad med Hr Lohse i Go'morgen Danmark kan dog virke tiltrækkende på ham, er jeg ikke i tvivl om.

  Jeg kan læse at min ex fortsat har mistet sin realitetssans. Trist og skidt for alle.

  Kh,
  Nikolaj

  SvarSlet
 4. Kære Susse Linket i din artikel fungerer ikke korrekt

  SvarSlet
 5. Uhyggeligt, at de tvangsanbringer et velfungerende barn på døgninstitution, fordi barnet siger KLART OG TYDELIGT NEJ TIL SAMVÆR :-(


  SvarSlet