"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

søndag den 30. juli 2017

Attention, alle sædstjælere!

You can run, but you can't hide! Alt sammen takket være en "russisk app". Så når du har været i byen for at stjæle sæd, har din Tinder-date allerede screenshottet dit profilbillede og kan igangsætte sin søgning efter bæreren af hans hellige gods. Be warned. 
App'en hedder FindFace og er selvfølgelig beregnet til helt andre formål end sædstjælerfangst, og du kan læse om den her

Artiklen, som der er forsøgt skrevet af fra, kan i øvrigt berette, at de russiske erfaringer går begge veje:

"Nogle glæder sig til udsigten til færre singler (!) og afsløringer af gerningsmænd. Andre føler sig konstant overvåget og påpeger FindFace som et uvurderligt redskab for patologiske stalkere."

En gedehyrde i Andalusien, tak –– til enhver tid.

HUSKAT: politianmelde denne blogpost.

10 kommentarer:

 1. Jeg fik mere ud af at bladre i telefonbøgerne dengang de blev trykt.
  Men, læser jeg Foreningen Fars tekst nedenfra og op, danner der sig et mønster. Lige så fattigt på ræson.

  SvarSlet
 2. Foreningen Far er åbenlyst en faktabaseret og samfundsgavnlig forening:

  Så vidt jeg forstår Jesper Lohses kulsorte mangel på logik, har Danske Spil udviklet en russisk app, hvor fædre kan finde deres oldebørn, mens de spiller blackjack, baseret på påklædning og sædafkast?

  SvarSlet
 3. Hvis jeg skulle bruge Lohses ord: "Den matematiske evidens omkring den kønsmæssige kalfatring i den russiske app er omvendt proportional med mænd hvis sædafkast kan tilvejebringe et neuralt sammenbrud samt et deduktivt syn på kvinder efter en testosteron overdose.

  SvarSlet
 4. Få har endnu fundet ud af, at den russiske app er udviklet af Danske Spil.
  Ihvertfald ikke Hr. Lohse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg heller ikke. Kan du oplyse, hvor du har det fra? Mvh Susanne

   Slet
 5. Fuldstændig flad af grin - FF bliver mere og mere en satirisk udgave af sig selv. Foreningen Far - til støtte for børn og forældre samt vildfaren sæd. Lohse mod sædnapning i samarbejde med en russisk app! Åh, hvordan er den forening blevet høringsberettiget?

  Rosemary

  SvarSlet
 6. Possessed?

  Windiws Wirus?

  Fadøls-Testing?

  Hvem er den mystiske digtator der leger i en ukendt Stat?

  Og hvordan bliver 70% = ALT???


  *Årets blogindlæg 2017*  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Såvidt jeg har forstået er Foreningen Fars politik, at det biologiske fædreskab skal kunne anerkendes juridisk, men ikke nødvendigvis at der skal knyttes rettigheder og pligter til det som det står.

  Så hvis en "sædstjæler" føder en person, som tilfældigt møder den bestjålne 15 år efter, så vil den biologiske kobling kunne anerkendes uden at det nødvendigvis skulle besøge ændringer i rettigheder og pligter fx i forhold barnets forsørgelse, arveretslige konsekvenser osv.

  Synspunktet, at diskussionen af den omtalte brug af ansigtsgenkendelsesteknologi så hører hjemme i en diskussion, som Edward Snowden ændrede, mere end en diskussion af en evt. korrektion af Forældreansvarsloven, er dog et jeg ville kunne have en vis sympati for.

  SvarSlet