tirsdag den 17. maj 2016

En god dag at dø

Der er dage, hvor jeg bare har lyst til at give op. Det ville de anonyme gentlemen, der skriver løs i kommentarsporet (uden at blive lukket ind, thank God!) ellers bifalde. Klap, klap, klap! ville de sige.

Men så er der GODE dage. 

Der er fx den dag, hvor bloggen når SF's Tine Torp og dermed Folketinget.  

Så er der en dag som i går, hvor en af de forfulgte advokater, som jeg har skrevet så meget om herinde, bl.a. her og her, omsider bliver hovedhistorien i DR's 18.30 nyheder.Og kommer i min avis, Politiken. Bedre sent end aldrig, folkens. 

Så er der de dage, hvor jeg af diverse aktører bliver inviteret til Folkemødet  på Bornholm for at tale om psykopatiske alfahanner og EU's dybt skeptiske forhold til dansk retspraksis. 


Og en dag som i dag, hvor MetroXpress, der tidligere har vist sig ganske duelig i disse sager, omsider og SOM DEN FØRSTE –– efter præcis to måneders TOTAL medietavshed –– skriver om FN's Kvindekomités støtte til Marion Weilharter. 
Tak til MetroXpress. Se artiklen her.

I dag er der også Michael Kimmel på Den Sorte Diamant kl. 20.00. Hvem er han? Well, læs om ham her, på Deadbeat Dads. Kimmel var ferm til at forklare Trump-fænomenet for Krasnik på Deadline i går

Der er så også en dag som i morgen, hvor utrættelige trods gennemhetzede Vivian Jørgensen og Pia Deleuran, begge familieadvokater –– se ovenfor –– for 117. gang vil forklare, at børns rettigheder er en fucking joke i Danmark. Eventet hedder Talktown og er gennemillustreret af skønne Sisse Jarner.Hvis min tropeormsfeber ellers arter sig onsdag d.18. maj ved  14-tiden, bidrager jeg med en kort oplæsning fra Velkommen til mit Mareridt.  

Det er Halmtorvet nr 15, og bitre, hvide, antrufne mænd  er velkomne, men risikerer 100.000 volt og et lille bidmærke.

2 kommentarer:

  1. :) Sejeste kvinde jeg kender....

    SvarSlet
  2. NEVER GIVE UP ... Der er endelig håb for Danmarks børn efter du, Susanne Staun TØR skrive om råddenskaben i det danske system hvor børns retssikkerhed er ikke eksisterende... keep up the good work ☺
    Linda

    SvarSlet