"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

søndag den 11. december 2016

Mødre voldtagerSåledes den breaking rubrik i den norske avis NRK til en artikel, der ikke alene modsiges af al den forskning, der findes i dag, men også er blevet til på basis af tal, man skal være ældre end fem for at gennemskue.

Artiklen falder i form af et interview med en Raymond Lønberg, der arbejder på Senter mot seksuelle overgrep i Agder. Raymond fortæller, at han har mødt mange mænd, som er blevet misbrugt af kvinder, der indimellem også er deres egne mødre. Han fortæller mangt og meget.

Han mener kvinder, som udfører overgreb nærmest
er fredet i samfundet i dag.

– Vi vet at mødre voldtar sine barn. For mange er det en ekstra stor belastning å vite at det er deres biologiske mor som har krenket dem seksuelt. Mor er symbolet på trygghet, omsorg, nærvær, beskyttelse og den som aldri skal svikte.

Tallenes tale er imidlertid klar, hedder det videre i artiklen


Men inden vi går til tallenes tale, skal I lige høre en vits: 3 norske nisser kommer ind på en bar, og bartenderen glor næsten skrækslagent på dem og siger: I er alle sammen ofre for incest! Jeg kan se på jeres [skæg, overlæbe, slæbende blik, vælg selv]. Var det mor eller far?

2 af mændene fortæller, at deres mor pillede ved dem, 1 fortæller, at deres far gjorde det.

Bartenderen nikker opløftet. “Jeg tænkte det nok! Og nu ved vi det: 66,66666% af alle krænkere er KVINDER.

Det er en delvis beskrivelse af de tal, der foranlediger denne rubrik, for i artiklen står fx at læse:
 

Blant gutter som ble utsatt for overgrep da de var yngre enn 7 år, var det i over halvparten av tilfellene en kvinnelig overgriper.


Kilden til de opsigtsvækkende tal til er Rapportering fra sentrene mot incest og seksuelle overgrep 2015". Tallene findes på side 41:

 
Her vil vi notere os, at grupperne af mænd er 6-9 gange mindre end grupperne af kvinder dvs. langt flere kvinder og piger krænkes. Det ved vi.)

Vi kan notere os, at talmaterialet er selekteret og ikke randomiseret. Det er indimellem i orden.

Vi noterer os, at talmaterialet for hele kategorien af mænd, der er krænket af en kvinde, er så lille, at det ikke er statistisk signifikant. Det er set før.

Men nu skal du kigge på den fjerde rubrik fra venstre, denne her:Fordi den danner basis for overskriften KVINDER VOLDTAGER! og for det revolutionerende udsagn:

Blant gutter som ble utsatt for overgrep da de var yngre enn 7 år, var det i over halvparten av tilfellene en kvinnelig overgriper.
 
Og så noterer vi os, at det samlede antal adspurgte mænd er 64. De ovenstående tal for henh. mandlige og kvindelige krænkere, 70 og 52, er procenttal, og når man lægger dem sammen, giver de ikke 100, men 122.

Så hvad er der sket her? Det her:


52% af de adspurgte mænd er altså ikke blevet krænket af kvinder, som er det, vi skal tro. Nej, det følger logisk, at en god portion af de adspurgte mænd har fortalt, at de er blevet krænket af BÅDE en kvinde og en mand.

Med udgangspunkt i antallet af adspurgte 64 mænd kan vi nemlig regne ud at

19 mænd (30%) er blevet krænket af en kvinde
14 mænd (22%) er blevet krænket af en kvinde og en mand
31 mænd (48%) er blevet krænket af en mand.  

Vi kan derfor fastslå, at overskriften Kvinder voldtager! udover at være forkert også er tendentiøs og manipulerende in extremis.

Men at MØDRE VOLDTAGER er nu læst og absorberet af et antal mennesker, det ikke er muligt at udregne: 22.000 visninger og 44 delinger.
Og her er videoen fra NRK.

Hvis virkeligheden ikke giver tilstrækkeligt talmateriale til at sværte kvinder, så twister vi den bare lidt. Sådan har det altid været i mandebevægelsen, men i dag, hvor mandebevægelsens indflydelse på medier er så dominerende, twister medierne den bare. 

Tusind tak til Benthe, der som altid var den kvikkeste ved havelågen og dermed ødelagde min lørdag aften, som heldigvis bød på regnedrenge i mit køkken, regnedrenge, som også hader bad science

Se også  
Red barnet fra kvindelige krænkere 
Til julebal i det norske Nisseland 

2 kommentarer:

 1. LATEST NEWS UPDATE:

  - Det forlyder, at der i øjeblikket er store kødannelser på Sjælland, i Midtjylland og i Nordjyllands området.

  Mårkærvej, i Taastrup - Nybrovej, i Gentofte - Krebsen (vej), i Ålborg, sydvest gående retning, og Graham Bells Vej 7-11, ved Skejby, Aarhus i nordgående retning, er spærret for gennemkørsel.

  Den administerende direktør for IKEA Danmark udtaler, at det ikke kan udelukkes, at der er en sammenhæng imellem kødannelserne ved tilkørselsvejene til IKEA, og IKEA`s nyligt offentliggjorte rekordstore omsætning på (røde) MARIUS-taburetter.

  Direktøren afviser dog, at IKEA`s nye slogan:-"KEND DEN PÅ HULLET", skulle være en direkte kopiering af pølsefirmaet Langelænders reklameslogan.

  Reportere på stedet, melder om lavt sigte, og forholdvist mange lange køer af langsomt kørende knallertkører.

  Udover nisseskæg, grønne mælkekasser, og enslydende rygmærker m. teksten:

  - "FF...Det er øøøh....pisse irriterende, at velkendte feministiske journalister, som har vist sin fulde støtte eller bragt afledte debatindlæg med hadefulde kommentarer og urigtige oplysninger, er blevet opmærksomme på vores kreative anvendelse af statistisk materiale"...

  Så melder situationen ikke om tilskadekomne eller strandede billister.

  Færdselspolitiet anbefaler Staunfans, at parkere kaffekopperne syd og vest for mobiltelefonerne.

  Talsmanden for politiets tekniske afdeling udtaler: -"Det faktum, at Banditterne nu selv putter banditterne ind i hullet, det er også et helt nyt og spændende fænomen for os"... Men han tilføjer samtidigt, at det endnu er for tidligt i forløbet til, at man vil kunne udtale sig om direkte besparelser på området.


  (SJOV/Ritsav/.dk)


  SvarSlet
 2. Det er alligevel utroligt en stor norsk avis ikke har overskud eller lyst – hvad det nu skyldes – til bare helt basal faktatjek. Der skal jo snart et helt bureau til at sidde og gennemgå dagens aviser, for man kan jo ikke regne med, hvad der står i dem, og almindelige mennesker læser bare overskrifter og går videre. Jeg græmmes. Med venlig hilsen Philip Have

  SvarSlet