"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

tirsdag den 23. februar 2016

Mediernes uansvarlige følelsesporno

Næppe er blækket tørt på Bamsevidenskab på overarbejde, før Ekstra Bladet hitter med endnu en 100% ensidig, utjekket historie om den snart legendariske stakkels far, En far giver op: Her skulle du, min datter, have sovet, men...  
  ...
og bekræfter bamsevidenskabens hovedpointe med denne bevægende historie. 

Sidst jeg kiggede – og jeg har ikke nerver til at kigge igen – var der 582 likes og 458 shares på artiklen på Facebook, for som jeg skrev på Bamsevidenskab på overarbejde, er den kritiske læser død, og kun ham og hende, der vil have deres fordomme bekræftet sidder dumme tilbage og hælder brunt kvindehad ned i det kæmpestore kloaksystem, der udgør Nationens kommentarspor. 


Den stakkels far i "artiklen" er dømt for at have "kvalt" sin eks. Jeg ved virkelig ikke, hvad det betyder, men mig bekendt er det noget, man dør af. Jeg har i øvrigt heller aldrig hørt om nogen, der er dømt på et ensidigt vidneudsagn, endsige om at Kriminalforsorgen render rundt hos folk uden grund, og bare fordi de keder sig. Så må vi få morens historie, si'l vous plaît?


Nej?


Den gider vi ikke høre?


Nu går det lige så godt?

Men Chris Alban har siden talt med Martins eks, og nu tager endnu en flæbende far form.

 
I al den tid, jeg har opholdt mig i Det Hemmelige Netværk, har jeg været vidne til mor efter mor efter mor, der har henvendt sig til Ekstra Bladet med deres historier. De fleste er blevet blankt affærdiget med diverse verbale distancepinde. Men én kom  langt forbi interview og helt til aftalt fotosession. Som pludselig og uden begrundelse blev aflyst:
Moren fik aldrig besked om det videre forløb. Faktisk hørte hun aldrig mere fra Kristian Kornø.

Hvad fanden foregår der –– generelt og specifikt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar