"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

fredag den 23. august 2019

Totte skal stadig skilles, men skal hun også stadig først bruge SES?

Kan du huske skilsmisseappen SES, der blev indført som obligatorisk værktøj til skilsmisseforældre, og indlægget om samme her på bloggen: Obligatorisk skilsmisse-app baseret på ikke-fagfællebedømt forskning: Totte skal skilles?

Nej? Så kan du læse stort set det samme i Weekendavisen i denne uge, nu med forskerstøtte: Den obligatoriske skilsmisseapp har ifølge fagfæller slet ikke belæg for den påståede videnskabelige effekt.




Udover forskningsstøtte fra både Egmont og Carlsbergfonden på seks millioner har mændene bag appen ifølge Weekendavisens oplysninger indgået en millionkontrakt med det daværende Statsforvaltningen om brugen af det ene modul “SES — for børnenes skyld.”  

1 kommentar:

  1. Man tager sig til hovedet - over det hele. Over omgangen med borgernes tid og penge, over den manglende faglighed, over at borgere overhovedet blev "tvangsindlagt" til at beskæftige sig med "Totte skal skilles"-programmet. Over Søren Sanders evne til at pumpe penge ud af den offentlige kasse og ned i egen lomme på bekostning af parter i samværssager, der i forvejen er ved at drukne i sagsbehandling, ventetider og sager, der kører i ring.

    Jeg forsøger at forestille mig, hvad opdragsgiver tænkte, da de indgik samarbejdet med Søren Sander... At samværssagerne i forvejen er så utrolig belastende at være part i, at nu vælter vi sgu' læsset med en nytteløs, u-evidensbaseret og ligegyldig app. Så kan de lære det, kan de, de 'besværlige' forældre. Det tænkte de nok ikke - med helt så slette hensigter. Men så må de jo have været blåøjede udover alle grænser. Der burde sættes hængelås på den kasse, de har snablen ned i. De er jo værre end en teenager, der har lånt kreditkortet.

    Karen

    SvarSlet