"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

mandag den 18. september 2017

Balladebogen

I foromtalen til Mediernes Møgkællinger i Frederiksborg Amts Avis blev bogen betegnet som en balladebog, selvom jeg kaldte den en debatbog. Og balladebog må da siges at være en underdrivelse, når klagerne indløber allerede, før bogen udkommer.

De to fædre, hvis ekser er flygtet til Brasilien, Rico Markussen og Vladimir Valiant, har begge indleveret bekymringsskrivelser til Gyldendal, hvori de udtrykker ængstelse over for deres eventuelle portrættering bogen. Bare rolig, ængstelige fædre: Der står ikke andet i min bog, end der står på bloggen.

Jeg er glad for klager. Klager vil kun tjene til at illustrere den mandetype, bogen kredser om, og til at give bogen opmærksomhed. 

Så hvis du klager, klager jeg ikke.

Og måske, hvem ved, gemmer der sig alligevel lidt injurieguld et eller andet sted, som jeg måske har overset. Eller måske noget andet? Eller begge dele? Ja, jeg tror, det rigtige svar kunne være begge dele.

Mediernes møgkællinger kan forudbestilles og er billigst her (kr. 189,95). 

11 kommentarer:

 1. Sikke noget! Men hvis man gerne vil beskytte sit "omdømme", skal man så ikke træffe den beslutning, før man selv optræder i medierne med navn og foto??

  Jeg tænker f.eks. på en sag som den her, hvor en far åbenbart har udtalt en række beskyldninger mod en mor, som BT efterfølgende måtte slette og beklage:
  https://www.bt.dk/danmark/far-aabnede-mail-og-saa-at-boernene-var-blevet-kidnappet-jeg-kunne-maerke-mine-ben

  "Artikel og indhold i denne artikel er blevet rettet. Der optrådte tidligere anklager mod den omtalte mor, som ikke skulle være bragt uden et genmæle. BT beklager."

  Jeg ved selvfølgelig ikke, om det drejer sig om samme person. Jeg siger også bare HVIS....

  /Rosemary

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Debat er nogle gange mellem forskellige holdninger. I følge opslaget er debatten i bogen mellem "en postfaktuel virkelighed, medierne præsenterer" og "en faktuel verden".

  Søren Pind sagde med et citat af Poul Møller (Per Stig Møllers far) om Helle Thorning for et par år siden: "Vel er hun ikke idiot, jeg er bare uenig med hende."

  Jeg kunne drømme om, at der fra alle parter i denne debat kom mere respekt ind for at man godt kan diskutere en politisk uenighed i forbindelse med en regelreform uden at det skal gå op i forsøg på og beskyldninger om snyd og manipulation.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu ved jeg ikke, hvem eller hvad du sigter til, men jeg debatterer altså gerne med alle, men får kun beskyldninger om børnebortførelser og lemfældig omgang med sandheden tilbage i hovedet tillige med hadefulde femist-prædikater og politianmeldelser, trusler og sagsanlæg. Ingen i Foreningen Far vil diskutere med mig, men de udskammer gerne. Jesper Lohse har gang på gang fortalt politiet, at han ikke anser debat med type som mig for muligt. Så hvis det er mig, du mener ikke vil ikke debattere, så må jeg sige, at jeg finder påstanden helt ude på overdrevet, hvor al rimelighed holder op. Jeg anser ikke anonyme beskeder om, at jeg er en so eller "sindssyg" for værende oplæg til debat. Jeg har svaret dig i det omfang, det er overhovedet er muligt.

   Jeg ser ingen af Foreningen Fars medlemmer diskutere, hverken på deres forskellige webtilstedeværelser, herinde eller i aviserne, og der skal altså to til tango.

   Slet
 5. Jeg sigter til "alle parter i denne debat". Jeg synes bestemt ikke at en politisk debat hører hjemme i en retssal, og jeg kan ikke forstå det her med at Foreningen Far på den ene side klager over at de aldrig bliver inviteret til debatter og på den anden side tilsyneladende siger nej til de invitationer de får.

  Jeg har vist før sagt og gentager gerne at jeg sætter pris på at du giver plads til at jeg kan debattere her. Jeg har jo heller ikke læst bogen endnu, så jeg ved ikke, hvilken debat den lægger op til. Men tonen er skarp og personlig generelt i denne debat og også på denne blog. Det kan generelt nogle gange forstyrre hvad man kan ift. sagen og holdningerne til den (bolden) hvis man går efter personer (spilleren).

  SvarSlet
 6. Et enkelt lille debatindlæg er det i øvrigt blevet til. http://www.altinget.dk/social/artikel/foreningen-far-fokus-paa-boerns-sundhed-og-gode-samfundsvaerdier

  Jeg ved ikke om Politiken, Information eller Berlingske ville bringe et indlæg som ovennævnte, hvis det blev sendt ind.

  SvarSlet
 7. Hurra for endnu en modig, højst aktuel & vedkommende bog fra Susanne Stauns hånd!
  Bedste hilsner
  En overlevende mor

  SvarSlet
 8. Og et enkelt lille debatindlæg mere
  https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/foreningen-far-del-nu-boernechecken-mellem-foraeldre

  SvarSlet