"This site uses cookies from Google to deliver its services and analyze traffic. Your IP address and user-agent are shared with Google along with performance and security metrics to ensure quality of service, generate usage statistics, and to detect and address abuse."

torsdag den 10. november 2016

Gensyn med hvert 3. barn og den moderne børnepsykologi

Her på bloggen har vi et godt øje til fædrerettighedsprædikanter, psykopater, voldsmænd, pædofile, Statsforvaltningen, den postfaktuelle tilstand alle grænseoverskridende fænomener, myndigheder, foreninger og virksomheder, der skader børn

Så nu, hvor interessen for Foreningen Far er vigende, må det være på tide at genbesøge Hvert 3. barn. Med genbesøg mener jeg naturligvis, at vi har været der før:

Fagre nye overgrebsverden

Nye læsere kan nøjes med at vide, at Hvert 3. barn (H3B) er et lille rådgivnings-ApS med 2-5 ansatte, som ynder at kalde sig “organisation –– som frøen, der pustede sig op. I lighed med mange andre spillere på skilsmisseområdet –psykologer, mediatorer og familieadvokater –– forsøger dette firma at lukrere på den øgede konfliktophobning, som ønsket om fædrerettigheder til stort set alle naturligvis har medført.


Tilsyneladende går det rigtig godt for H3B:

Advodan i Roskilde har nemlig indgået samarbejde med H3B, et samarbejde, som endnu før det er indledt, beskrives som “godt”

Og så er et lille nyt bi-firma kommet til, Release, 
http://www.release.expert, hvor ekspertisen skal bruges til at analysere myndighedernes børnefaglige arbejde

Firmaet markedsfører sig selv med et grandiost VI, som i “Vi er autoriserede psykologer …” Kendsgerningen er dog, at Release kun har én enkelt autoriseret psykolog tilknyttet plus min gamle ven, frimureren og injurieindstævneren,
Christian Thorsen Nørgaard.


Dog er Christian Thorsen Nørgaard ikke psykolog, men jurastuderende med 14 voldssigtelser på CV'et.  Ifølge tidligere ansatte i H3B – dem er der fire af, meget godt gået for et bette firma på små tre år –– består Christian Thorsen Nørgaards arbejde i at tage telefonen og “visitere” kunden. Mon ikke det også er Nørgaards tjans i Release? Eller skal denne ingeniør/jurastuderende servicere intetanende kunder med samme form for psykologisk ekspertise, som han diverterede med, da han huserede på Foreningen Fars Facebooksider:


Hvis du ikke allerede forstår, hvad der egentlig bliver sagt her, oversætter jeg gerne: Voksne afskyr vold, men at leve med vold er bedre for børns trivsel end at blive afskåret fra at se den voldelig forælder. Mere om det senere.


Da release.expert-domænet var købt, men hjemmesiden endnu ikke færdig, blev Release markedsført hos H3B som en slags pool af psykologer, som H3B kunne dykke ned i, når deres egne havde for travlt.

Ifølge tidligere medarbejdere er dette aldrig sket –– at en H3B-psykolog havde for travlt.

“Vi har etableret et samarbejde med psykologerne fra release,” stod der med småt H3B's hjemmeside, før virksomheden blev etableret, en lille, fin, grå løgn, thi der var ingen psykologer i det ikkeeksisterende firma på det tidspunkt. Og nu er der én. Indtil videre har udeblivende travlhed ikke kun manifesteret sig i deprimerende firmaregnskaber, men nok så meget i den aktive opsøgning af et kundesegment, det ikke længere er ufint at lege med:


Med den “moderne, børnepsykologiske tilgang, som Christian Nørgaard skitserede på Facebook, er det ikke uoverkommeligt for H3B at argumentere for det generelt gunstige i disse kunders omgang med deres børn. Nok så vigtigt: Det er heller ikke nødvendigt.

Forretningskonceptet hos H3B går nemlig ud på at arbejde "bag facaden". Det betyder, ifølge tidl. H3B-medarbejder, at skrivelser, der udarbejdes for kunderne, naturligvis ikke affattes på firmaets eget brevpapir, da de i så fald ville være ansvarspådragende og afslørende.


H3B affatter altså breve til myndighederne, som kunderne i eget navn sender til selv samme myndigheder.

Her forklarer en tidligere kunde sin skuffelse over ydelsen  og over ikke at vide, hvad hun købte:


Ingen kan efter denne model se, at en skrivelse kommer fra H3B, og firmaet kan ansvarsfrit assistere hvem som helst.  

Prisen? I dette tilfælde 15.000 kr for en juridisk skrivelse, der havde inkorporeret de dele af en psykologisk skrivelse, ligeledes fra en H3B-psykolog, som juristen fandt passende.

Det udgør selvsagt en kæmpe udvidelse af kundekredsen og forklarer, hvorfor fx faren, der myrdede sin otteårige, ikke fik marchordre af H3B:


 

Det afviser Tanja Graabæk ikke. Hun skriver på sin blog

“ ... den pågældende far havde kort rettet henvendelse til Hvert 3. barn, men ombestemte sig af økonomiske årsager ...


Den to gange voldsdømte Michael Hjelvang, som nu tilmed er tiltalt for overtrædelse af straffelovens § 264, anbefaler af hjertet H3B.
 
Sagen om den narkodømte far med tætte forbindelser til rockermiljøet, der skulle “klædes på” til en retspsykiatrisk undersøgelse, er bare endnu et eksempel på en rådgivningspraksis, der i ly af anonymitet kan forbedre uhensigtsmæssigedres  chancer i kampen om børnene.  

Susanne Philipson, tidl. direktør for Danner, skrev i Politiken, at vi som samfund har en forpligtelse til at sikre, at alle børn vokser op uden vold.


Men det rigtig uhyggelige kommer her: Statsforvaltningen, der bl.a. forvalter Forældreansvarsloven, som pålægger dem at træffe afgørelser ud fra hvad der er bedst for barnet (§ 4) har en tilgang, der er helt i overensstemmelse med H3B's. Jeg citerer her den case, som seniorforsker ved SFI Mai Heide Ottosens brugte i sit oplæg til paneldebat ifm Dansk Kvindesamfunds arrangement i september:Ottosen gik herefter videre til at tale om risikofaktorer og efterlyse en anden sagsbehandling, der baserer sig faglighed og viden om risiko- og beskyttelsesfaktorer.

Men H3B er jo netop faglige og objektive– det er i hvert fald de slagord, ApS'et igen og igen vælger at gentage, ligesom Foreningen Far påstår at være moderne og positive

Nej.

Hverken H3B, Statsforvaltningen eller Ankestyrelsen er faglige, medmindre faglighed ikke baserer sig på aktuelt bedste viden. Et eksempel: Stor var det lille ApS' jubel over Ankestyrelsens principielle beslutning om at overlade et barn til konflikt snarere end afskære en forælder fra regnestykket. Men hvordan er dette fagligt, når der nu  findes hyldemeter af forskning, der påviser konfliktens skadelige indvirkning på børns trivsel, ikke mindst fra statens eget SFI, bl.a. her: Samvær og børns trivsel

Men H3B ved det godt selv: Forældres konflikter skader børn, står der på H3B's hjemmeside. Alligevel, forstår man, skader det “kærlighedstab”, der fremkommer, når forbindelsen til den ene forælder afskæres. 

Hvor står det henne, faglige og objektive du?

Og hvor står det, at 92% af alle skilsmisser er konfliktfyldte, som det påstås H3B's blog. Det er jo pølsesnak!

“Står I overfor en skilsmisse bør I søge både juridisk og børnesagkyndig hjælp,” lyder rådet sammesteds fra.

Nej! Lad være! Hold jer væk. Løb! lyder rådet herfra.  

Intet under, at H3B henviser til Michael Kasters kronik fra september i år– en kollektiv jobansøgning fra psykologsamfundet, et spørgsmål om millioner: Her anbefales det, at det administrative formyndersamfund overtager familien og tvinger den til at makke ret på kinesisk-inspirerede forældreskoler, hvor hjernen vaskes behørigt af selvudnævnte eksperter, der ikke er ajour med hverken FN's Børnekonvention eller aktuelt bedste viden.

Her er essensen af den “moderne børnepsykologiske tilgang i form af en børnesagkyndig vurdering


 

Den er udarbejdet af en supervisor, dvs. en form for mentor, fra Selskab for Børnesagkyndige, som Michael Kaster er formand for, og den illustrerer den tænkning, der ligger til grund, når H3B går i brechen for barnets psyke. 

Gad vide, hvordan kaldte hr. og fru Danmark –– en kategori, som Tanja Graabæk, direktør i Hvert 3. barn, målrettet taler til med “brede penselstrøg –– vil reagere, når det går op for dem, hvad begrebet “moderne børnepsykologindebærer?  
  

Tak til Per, Vix & De Forhenværende for tip & info. 

Og nu vi taler om tip. Jeg vil frygtelig gerne vide, hvorfor firmaets tidligere psykolog, Lotte Nichols, forlod H3B. Ud fra Nichols' LinkedIn-profil kunne man få den tanke, at der blev smækket med døren:


 

13 kommentarer:

 1. H3B får mast sig ind alle steder. Også i Statsforvaltningens lukkede interessentforum, sidder de med som eneste private virksomhed. Det er både uhørt og konkurrenceforvridende at Statsforvaltningen på den måde støtter en enkelt privat og temmelig kontroversiel virksomhed.
  Lisbeth Maria Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Sidder H3B i Statsforvaltningens lukkede interessentforum? Hvordan i al verden kom de derind??

   Det MÅ jo betyde, at enhver rådgivningsvirksomhed i dette land har adgang til at deltage i dette forum - så frem med invitationerne!

   Nedlæg dette forum - eller skaf et mødelokale, der kan rumme alle.

   Rosemary

   Slet
 2. Jeg går simpelthen ud og kaster op ... Jeg kan ikke rumme mere ... Tak Staun for dit utrættelige arbejde
  Stilling Standing

  SvarSlet
 3. Der kan næppe overgå en sag noget værre end en børnesagkyndig!

  Børnesagkyndigt Selskab er kendetegnet ved at mene, at der skal være samvær for enhver pris. Og H3B bygger deres forretning på denne holdning.

  Konsekvensen bliver tydelig i indlæggets sidste citat:

  "...at denne vurdering også gælder, såfremt denne undersøgelse skulle have overset, at faderen alligevel har en skjult sadistisk-pædofil side med tilbøjelighed til at udleve den med overgreb på sit eget barn..."

  Citat: Psykolog og supervisor fra Børnesakyndigt Selskab

  Jeg er uden ord.... Forældreansvarsloven til tjeneste - for pædofile og voldelige forældre.

  Rosemary

  SvarSlet
  Svar
  1. Psykolog og Supervisor for Børnesagkyndig Selskab, føj for s....

   Du har ikke alene gennemtænkt, overvejet, sammensat, udarbejdet og skrevet sætningen.

   Du har også gennemlæst, rettet og underskrevet (svineriet).

   VEL VIDENDE...

   AT FØJ FOR SATAN...

   Jeg håber din rødvin smager dig fortræffeligt.

   Den fortjener du.

   Ikke på grund af din manglende indfølingsevne.

   Men simpelthen fordi, at det er lykkedes dig, at snige dig igennem et langt uddannelsesforløb, uden at nogen har trykket på STOP KNAPPEN.

   Det ærgrer mig, at jeg som skatteyder igen igen har bidraget til et uddannelsesforløb, der tydeligvis ikke har båret frugt.

   Ihvertfald ikke for de, som behøvede kompetencerne mest.


   Hvilke forstyrrende indre billeder skal børn helst forskånes imod?

   Hmmm... Den er godt nok svær.

   Hvor laaaang må tænkepausen være?

   Sååååh lang?

   Eller endnu læææængere?

   Jeg tror bare vi skal sætte os ned, krydse fingrene og afvente.

   Imens, så kan barnets nyttige handjob generer: Status, stilling, Zeitung, Ausbildung, Rotwein, Auto, sagsbehandlingstid, udløsning, Arbeit und Geld.

   Viel Geld... Sehr viel Geld.

   Og nu bliver det jo snart jul igen, så kan vi alle sammen godt bruge lidt ekstra håndører.

   Slet
 4. Nu giver det hele jo mening. .. Alle de børn og mødre der er revet væk fra hinanden, hvorpå børnene er smidt i armene på den krænkende Overgrebsmand når moderen mister bopæl og forældremyndighed ... det er jo fordi Michael Kasters medlemmer i det børnesagkyndige selskab skal tjene til føden... Og når børnene så også tillige bliver sendt i armene på en sadistisk pædofil..... Ja SÅ er det da fast arbejde i generationer for de Børnesagkyndige. ...føj satan Danmark... Ellemann nu må du vågne op !!
  Still Standing

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Tak for din kommentar, som jeg blev nødt til at slette, da den indeholdt hele tre injurierende udsagn om en af ejerne af H3B, dvs. udsagn, der var på én gang ærekrænkende og udokumenterede. Mvh Susanne

  SvarSlet
 7. Man kan læse på internettet, hvordan Tanja Gråbæk nu giver den som politisk korrekt i forhold til, at barnet naturligvis skal beskyttes mod overgreb.

  Men sandheden er, at H3B klæder potentielle voldsmænd på med det rette ordforråd, så de bruger de rigtige ord og drejer fokus væk fra barnets reelle behov for sikkerhed og tryghed.

  Den gang mit barns far blev klædt på af H3B forsvandt alle de naive bortforklaringer. I stedet dukkede ord op som barnets afgørende behov for begge forældre, samværschikane og forældrefremmedgørelse. Ord baseret på en børnepsykologs udtalelser, ord hvor vægt fra en såkaldt fagperson, drejede fokus mod en forælderkonflikt således at hensynets til et netop meget sårbart barn kunne forsvinde.

  Da jeg sågar (i desperation) tilbød at samarbejde med H3B, så vi sammen kunne nå en våbenhvile baseret på barnets behov, fik jeg at vide, at en sådan rådgivning gerne måtte bruges af modparten i en retssag - men ikke af mig.

  Da jeg accepterede de egentlig urimelige vilkår, kunne det alligevel ikke lade sig gøre, at foranstalte et samarbejde hos H3B.

  Sandheden er, at H3B klæder potentielle voldsmænd på helt uden hensyn til barnets reelle situation. De stiller ingen krav og viser intet ønske om, at den anden parts synsvinkel på barnets reelle situation høres.

  Netop hvor den største skrøbelighed om barnets fremtid findes mødes vi i statsforvaltningen. Netop der udstyrer H3B den ene part med en værktøjskasse, der sikrer, at hensynet til barnet tarv forplumrer.

  H3B tager fandeme ikke udgangspunkt i barnets behov. De forværrer situationen voldsomt, for de absolut allermest udsatte og sårbare børn.

  Yderste konsekvens kom frem i sagen, hvor den 7-årige pige blev myrdet.

  Med blod på hænderne fortsætter H3B med at sikre at de udsatte børns mareridt fortsætter.

  Sandheden er at H3B ydermere får politisk taletid til denne mission.

  Hvorfor bliver de lyttet til på politisk hold?

  Hvorfor vælger et stort advokatfirma nu at indgå i et samarbejde?

  Mvh Louise

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er blevet nødt til at slette dit indlæg, fordi det er anonymt, men hvis du har dokumentation, der viser det, du antyder, må du meget gerne sende det til mig: sus@staun.org. Mvh Susanne

   Slet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet